88

Анонимен

преди 2 години

Каза видният алерго-вирусолог! Тези статии платени ли са? На хонорар ли са тези хора? Прилича ми на рекламите за паста зъби, където видни стоматолози се изказват.

87

hahi

преди 2 години

използвати титлата на дядото без да се съобразяват каква е специалността му. А видния ни акад. алерголог от глад и за някой лев е съгласен на всичко.

86

Анонимен

преди 2 години

Алерголог???????Ама вие сериозно ли ?

85

Анонимен

преди 2 години

101: Аз пък искам да те поздравя теб. Стой си с двете дози и евентуално бустер. Аз, вече съм на 6та игла. Утре слагам бустер на Спутник. А за Коледа ми подаряват Астра Зенека и Модерна. Ти си стой неваксиниран с двете дозлета.

84

Анонимен

преди 2 години

Гледайте по оптимистично. Когато минат на латинската азбука, чак тогава ще тръгне вируса предречен от Тиери Бретон. Направо ще е: А, Бе

83

Въпрос

преди 2 години

Какво ще правим когато гръцката азбука свърши? Минаваме на глаголица? Или до тогава няма да са останали хора защото имунната система ще бъде съсипана от инжекциите.

82

Гиб Мелсън

преди 2 години

Малко съм подозрителен когато алерголог ми обяснява неща за вирус, особено пенсионер, който е забравил отдавна кога е взел първата пенсия.

81

Анонимен

преди 2 години

А какво стана с варианта Мю или Му, какъв беше там... Преди около месец за него се пищеше, пък след това - нищо.

80

Анонимен

преди 2 години

С "новия щам", искам да поздравя всички ваксинирани и да ви кажа, че вече сте неваксинирани!! Честито! Ударете си едно бустерче!!!

79

Анонимен

преди 2 години

Само мир,храна и цици да има,без конфликти!!

78

Анонимен

преди 2 години

Алерголог *** , математик ***, гинеколог ***! Нема такава държава! Такова може да има само в бегето. Аейсектир

77

Ужас

преди 2 години

Ваксините не действат е факт!!! Иэмислиха омикрон эа оправдание!!! Эащото корановирусите по принцип винаги мутират!!! Но не е важното това в какви варианти са, и какви са промените в спайк протеина, а същественото е целия генетичен материал на вируса!!!

76

Анонимен

преди 2 години

92. Докато е жив. Ако е с акъла си. И професори и доценти са така. Щипят от всякъде левчета. Така и трябва да е. Но при нас са много смотльовците, като този.

75

Анонимен

преди 2 години

До Алко: А дано. Ама съм подозрителен. Сега, на тяхно място, щях да изчакам кризата. И като ги изтощя от тревоги, студ и безпаричие да им предложа спасение. А интернета няма да го спират. Тези с фейсбук и тик ток няма да имат какво да правят. И ще си бият главата в стената, после ще тръгнат по стачки.

74

ЕРА

преди 2 години

като направят ваксината да дава 95+ % гаранция за превенция от заразяване, а не да го карам по-леко ковид-а ще се замисля дали да се ваксинирам. Каква е тази ваксина, която не предпазва, а дава ШАНС да го изкаваш по-леко!? Пълни глупости! Ако това е ваксина аз съм св. Петър

73

ъъъ

преди 2 години

Академиците колко години след пенсия имат право да "работят"?

72

Алко

преди 2 години

Доста наистина умни хора вече коментираха, че това е началото на края на пандемията!!! СЗО и произвидетелите на буламача наречен "ваксина" са в паника!!! Затова се мъчат да ни подлудяват като за последно! До нова година на всички вече ще е ясно.

71

Анонимен

преди 2 години

Ние се майтапим с Кунчев, обаче излезе добър човек. И той и Кацаров лавираха. Чак на скоро Кацаров го накараха по някакъв начин да почне да нарушава законите.

70

Димитрье събуди сье

преди 2 години

Искам си Кунча!Да ни обяснява колко лош е вируса и колко добра е вълшебната течност у шишенцето...

69

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Еееее, знаех си, че без експертно мнение от Петрунката няма да мине!