13

Анонимен

преди 2 години

До 12 горко на страхливите и бъзливите бъдещето е само воини засъжаление приятелю кои превари първо ще е филма.

12

Анонимен

преди 2 години

умен радев работи за ромската общност в българия нас българите и руснаците си ни е сложил на оная работа иначе ходи в русия и се мазни на путин и му се прави на приятел даже ходи и до америка да се снима с баидън за какво го прави тези циркове така и не разбрахме тука да не сте решили сирия да ни правите путин че е неграмотен знаеме но хората не сме.

11

Леша

преди 2 години

В момента тече пресконференцията на СЗО. Държавите губят суверенитета си и ще бъде направен опит хората да бъдат окончателно дехуманизирани. Гответе се за новата световна война. Горко на инжектираните.

10

Анонимен

преди 2 години

Да изчакаме специалистите и бионтех да се произнесат.

9

лекар

преди 2 години

Кога ще престанете с тези глупости и простотии ,насаждани и налагани от едни *** ,алчни ***??!!Изброихте цялата гръцка азбука ,а сега е вече време да започвате и с латинската,жалки ***! Срам от Народа и от Бог нямате ли ?

8

Анонимен

преди 2 години

Защо тази измислица наречена ковид се споменава всеки ден в Бг в другите страни го забравиха вече,и не пишат постоянно за тия измислици много суми се печелят от тази пропаганда и мафиотите в Бг си правят схемите това са и лекарите фармацията за да се пише и споменава по цял ден тази простотия си има цел

7

Анонимен

преди 2 години

Кои е обърнал гръб на руснаците после навежда

6

Зиези

преди 2 години

Чакаме щама кабала. Сиптомите варират от нов световен ред до всеки ще притежава нищо и ще е щастлив.

5

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са наши братя ния сме братски народи един за всички всички за един.

4

НОШТ

преди 2 години

Въпросът ми е , ако една групичка от обикновенни нормални хора дружно ваксинираме 1 ковидпсихопат участващ в пЛандемията и това го направят стотици хиляди такива групички дали цирка ще приключи бързо?

3

Анонимен

преди 2 години

Руснаците не обичат хора които седът на два стола предателите.

2

Анонимен

преди 2 години

Как може по късни доби да пускате километрични статии пълни с плява, а нито ред за липсващия главен държавен здравен инспектор.

1

Анонимен

преди 2 години

Румен радев определено не е руснак само позира не е привърженик на русия агент на някоя друга държава но нека тои да си каже на коя определено не е привърженик на путин работи за чужди интереси украинците го надушиха един път лавира меджу америка един път меджу русия тои сам се изказа пред украинците не е коректно и достоино да лъжеш руснаците в очите.