53

Кацаров

преди 2 години

До до Кацаров.. Защо се палиш? Аз подкрепям антиваксъската идея, Кацаров да ви изкара на първа линия, да изградите колективен имунен отговор, вместо да се лекувате, да ви плащат ваксина или помощ за бизнеса ви! Ще спестите трета доза за нас, ще спестите локдаун! Какво по добро за правителството? Какво по добро за нормалните хора като нас? Ние ще се самоизолираме 2 месеца и вие ще свършите работата на ваксината, правителството и всички взети заедно! Тъкмо от март ще тръгне бизнеса добре, супер!

52

Кацаров

преди 2 години

Абе излизайте, не се съобразявайте с мерките, както виждате нито Кацаров, нито Радев ви спира! Абе поемайте с голи гърди новата вълна от несъществуващ вирус! Няма по добро за България и нейната икономика от саможертвата на антиваксърите ***! Вирус няма, ваксина няма, тръгвайте всички антиваксъри по зимните курорти и до март, благодарение на вашата саможертва, ще се върнем бързо в нормалността. 85% антиваксъри са идеалната пропорция за колективен имунитет без ваксини! Всички печелят!

51

Анонимен

преди 2 години

ковид официално е обявен от СЗО на 30 януари 2020 - Омикрон официално е обявен на - 26ти Ноември 2021 - точно след 666 дни , затова е толкова специален за тях !

50

ами

преди 2 години

"Кои са другите варианти на COVID и защо Омикрон е толкова специален"Нали целта е масова психоза сред населението,тези които са се боднали да се насочат с още по голяма ярост срещу тези,които не виждат нужда и най-вече необходимост от бодване.Така беше преди време с някой щам, в Англия май беше-спряха полети,всякакъв вид комуникация,даже и Бай *** си позволи екстрата да спре вземане -даване с големият батко и излезе едно ГОЛЯМО нищо.Сега пробват пак,след няколко месеца ще се пробват пак и така

49

Специален ???

преди 2 години

Специален е защото дава милиарди на фармацевтичните гиганти , които трябва да запълнят дупките на скъсаната американска икономика.Световният елит хем ти слага вилата на врата, хем пълни милиарди в хазната, да бори икономическата рецесия.Ако някой преди 3 год . ни беше казал ,че да излезем от вкъщи и да отидем на работа или някъде другаде ще ни трябва QR код и ще ни бодат през 6м заедно с децата, щяхме да помислим ,че е луд.

48

Anti VA

преди 2 години

До АнонименДо тук ли бяхме? Не още. Първо ако стане като в Австрия с глоба хиляда евро и затвор за не ваксинирани.Ще има Ротердамски вечери с "анархо комунисти" в черно облечени.Не допустимо е да се живее под диктатът на фашизма.При положение,че и в Евро парламента изизат евродепутати (Кристиян Терхеш) предупреждаващи за рисковете от ваксините излиза един уважаван американски сенатор който свиква комференция и говори за хора пострадали от ваксините статистики показва и в БГ нищо не се чува

47

Анонимен

преди 2 години

Ако разместим буквите, омикрон се транскриптира като мороник. Не е мое прозрението, но дали не стигнахме повратната точка от която сатанистите никога няма да ни позволят да се върнем назад към що годе нормалния живот? Дотук ли бяхме?

46

НЕ НА ЛЪЖАТА

преди 2 години

ПЕЙТЕ СИ ТЕЗИ ЛЪЖИ ОЩЕ И СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ НЯКОЙ ВИ ВЯРВАОМИКРОН НЕЗНАМ СИ ОЩЕ КАКВО ЛЪЖАТА ЛЪСНА ВЕЧЕИСТИНАТА СЕ ОТКРОЯВА КАКТО ДЕНЯ ОТ НОЩА

45

до 32

преди 2 години

Прав си, има такъвфилм, италиански. Сега проверих и се води комедия и фанстика. Но днес не звучи така, нали?

44

Анонимен

преди 2 години

Щото просто продължава превръщането на човечеството в една огромна лаборатория от експериментални и контролирани мишки, които се въртят по спиралата на огромната клетка, създадена, за да се упражнява все по-голям контрол над масите!...

43

Anti VA

преди 2 години

До Какво ни готви СЗОНякави плебей няма да ми казват дали да се ваксинирам.Аз решавам!Хората сами си вземат решението!А който е решил да им влезе в схемите с ваксините ще му сменят чипа всяка година Мухахахах.Дано новите ваксини да се бият в г*за спецялно за соруспийските ***.

42

Не е специален!

преди 2 години

Просто се търси следващото гориво за да се поддържа пламъка ;)

41

Анонимен

преди 2 години

Специален е разбира се покрай него играта с ваксините започва отначало.

40

Дедо

преди 2 години

Списание ОСЕМ"- Ваксината не спира заразата, но ваксинираните ходят свободно.- Страни с висок процент ваксинирани отчитат пик на заболеваемостта.- Преболедувалите не могат да заразяват, но ако нямат сертификат, трябва да си стоят вкъщи.- В Австрия здравите и неваксинирани хора са затворени вкъщи.- Почти всеки болен трябва да е с ковид заради парите, които държавата дава на болниците."

39

Джурналист

преди 2 години

Начи, най новия вирОс е Омисиркон който поразявал само леЗбомисирки които обичат да плюят по един бивш президент и да плашЪт "мъдрият български иСбирател"!

38

Китарата на Радев

преди 2 години

Нека антиваксърите да водят как да живеем с омникрон. По най-бързия начин да тръгват по моловете на пазар и по заведения! Колкото по-бързо изградим стаден имунитет(при 85% антиваксъри е достатъчен) няма да има нужда да се бодем ние и да има локдаун! Приведствам всички антиваксър мерки, да се приложат веднага, колкото по-бързо поемат новата вълна на омникрон, толкова по добре за България и икономиката ни! Успех умници, далеч ще стигнете! Бъдещето е пред вас! Дано Кацаров ви даде свобода, успех!

37

Анонимен

преди 2 години

ОПОВАВАМЕ СЕ НА БОГ! ЗАЩОТО НЕГОВО Е ЦАРСТВОТО КАКТО НА ЗЕМЯТА ТАКА И НА НЕБЕТО! ПРОСТИ НИ ГОСПОДИ! ПРОСТИ НА ГРЕШНИТЕ ХОРА НА ЗЕМЯТА, НА ТЕЗИ КОИТО Я УБИВА,Т НА ТЕЗИ КОИТО УБИВАТ ХОРАТА ВСЯЧЕСКИ, НА ТЕЗИ КОИТО СЪЗДАВАТ ВИРУСИ ВНУШАВАТ ЛЪЖИ СЪЗДАВАТ ВАКСИНИ И ОТНАМЕТ СВОБОДАТА НА ЧОВЕКА ДАДЕНА МУ ОТ БОГА! ДУШАТА Е СВОБОДНА КОГАТО НАПУСНЕ ТЯЛОТО ЗА НЕЯ ТОВА Е ПРЕКРАСНО ЗАЩОТО Е ВРЪЩАНЕ У ДОМА! ТАМ КЪДЕТО ИМА САМО... ЛЮБОВ !!

36

Анонимен

преди 2 години

ВСИЧКО Е ЛЪЖА И ИЗМАМА. КОНТРОЛ НОВ СВЕТОВЕН РЕД НАМАЛЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО СЗО ЛЕКАРИ ПРАВИТЕЛСТВА ФАРМАЦИИ БИЛ И МЕЛИНДА ГЕЙТС В КНИГА ОТ 2018 пише как искат да създадат вирус и да убедят хората че е опасен да създадат ваксина и да накарат хората да се ваксинират. Всичко е план .Що за немислещи са хората във физическите си тела да вярват на това. Имунната система МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С ВСЯКО ЕДНО СЪСТОЯНИЕ АКО НЕ ВИ Я УБИЯТ С ЛЕКАРСТВА ХИМИОТЕРАПИЯ НЕГАТИВНИ МИСЛИ! ЖИВЕЙТЕ В ЧИСТИ МИСЛИ

35

Анонимен

преди 2 години

Батеее, тук е пълно с *** вееее.

34

Анонимен

преди 2 години

ОМакарон знаем защо е специален.Щото думка стари баби