45

Мерки до дупка

преди 2 години

"Може да правим това, което сме правили досега, но трябва да го правим систематично. Ако сгрешим, по-добре да е от гледна точка на безопасността"__________ Досега систематично ваксинирате с нещо, което не действа против вече известните щамове. А и да сгрешите, няма нищо - който се гътне, няма да е от ваксината, а от това, че не си слага бустерни дози на килограм. Пък и за късните ефекти не знаете, ама и там е на принципа проба - грешка. Та за безопасност ли ставаше дума, проф. Симидчиев?

44

анонимен

преди 2 години

Това че Омикрон има много мутации, така казват германски експерти, може да го направи обикновен вирус. Свръх голям оптимизъм не е нужен, но надежда винаги трябва да има.

43

анонимен

преди 2 години

Да кажа, от неща, които четох, че има специалисти, чуждестранни, които казват, че може Омикрона да превърне Ковид в обикновен вирус. Германски специалист е казал, че може да сложи коронавируса в категорията на обикновените вируси. Казал е, че Омикрон може да е подаръкът за Коледа. Сериозна е кризата, тежка е пандемията, разбирам притесненията на Аспарух Илиев, Симидчиев, те също са специалисти, но е хубаво да не плашат хората, които и без това са много наплашени и притеснени.

42

Анонимен

преди 2 години

Ваксините, които всъщност не са, се провалиха тотално. Пълен шовинизъм, комунизъм и фашизъм с неистова пропаганда и терор не могат да прикрият пълната катастрофа.

41

Анонимен

преди 2 години

Да видим още колко балами са останали да се съгласят да си правят експерименти върху тях и то за тяхна собствена сметка. Някои от тях се правят на много смели и информирани а всъщност не знаят всички съставки които са им инжектирани. Дълготрайните странични реакции никой не ги знае. За сега се виждат спортисти по терените които припадайки се държат за сърцето и съответно им приключва кариерата.

40

Тато из Правец

преди 2 години

Спокойно!!! Ангел Кунчев оздравя и ще се бори с вируса ! Венсеремос Куни Мини!!!

39

Анонимен

преди 2 години

Най после дойде истинския вирус, до сега само ни подгряваха с ментета.

38

Bchchcuc

преди 2 години

Къде е Кунчев, къде е Кунчев да ни пее сладко сладко! Къде си Кунчев къде си Кунчев да ни пееш сладко сладко..

37

Ще рестартира

преди 2 години

Малоумието.

36

Ковидясъл

преди 2 години

О ще се разплача ...сега вече трябва да съм Омикронясъл

35

простият

преди 2 години

От тази статия разбрах, че тези следят дискусиите(разбирай фейсбук) и от там си правят изводи колко и дали е опасен мутанта. Колко лабораторни изследвания са направени, на колко заразени, за какъв период са наблюдавани, в болница ли са били...... Тези техни съчинения почиват на нещо, което и те самите не знаят на какво. На такива УчЕни не трябва да се дава трибуна за изява. Срам за тях, срам и за журналистите.

34

Анонимен

преди 2 години

Тц нема САЩ да пуща следващият без ваксини и така до края на светааааа

33

Честито нов ЩАМ

преди 2 години

Това е краят на Ковид, който вече е изместен от новия вирус Омикрон. Това е краят на Ковид и началото на Омикрон. Вече няма да имаме Ковидонци, а Омикронци. Това е НОВА епидемия.

32

Анонимен

преди 2 години

Поживьом, па увидем.

31

Леша

преди 2 години

Пландемията свършва точно след един месец. Честито на печелившите които не издържаха на блъфа.

30

Дедо

преди 2 години

До 33. Кратко и точно !

29

Дедо

преди 2 години

Ако има пара , ЩЕ ! А в рестарта има !

28

Анонимен

преди 2 години

Омикрон заразявал и ваксинирани ,а да не би Делтата да бе ги заразяваше ?

27

Анонимен

преди 2 години

Докато Американците не завладеят света. Няма! Много корупция в тази Европа еййй

26

Анонимен

преди 2 години

Важното е да минат бустерите и новите хапченца на Шмайзер, ваксините да станат задължители, сертификатите със срок 6-9 месеца. Американците с техния Шмайзер да завладеят света и всичко ще е наред! Най-смешното е, че одобрят ли бустер и веднага нов щам