30

Мангъров

преди 2 години

Само чай от бъз

29

Анонимен

преди 2 години

Много просто. Не ги пускайте да се прибират. Затворете границата като Северна Корея и ще спестите много пари и много хора няма да умрат.

28

Анонимен

преди 2 години

Е нали само в Южна Африка го има ОММИКРОНА.Как така гастарбайтерите ще го докарат от европота. Нали еврогей.ците спряха полетите от и до Африка. Пак нещо ни вързаха кънките. Ще се пързаляме.

27

Stoyanov

преди 2 години

То това като премиера на филм бе , знае се точната дата на пристигането.

26

Анонимен

преди 2 години

Делта бе слабичък Омкрона още по слабичък-заразява, но се кара леко.За Коледа ще вкарат Конида в графата на хремата!

25

Анонимен

преди 2 години

Затворете границата за ЕС НАТО и ЮАР или за сички.

24

Анонимен

преди 2 години

Ваксите не направиха нищо и сега трябва нова ваксина. Неваксинираните се оказаха прави да исчакат, защото тази болест лекарите не я познават добре и от много ваксини може да стане само рак или инфаркт.

23

Срам за лекарите

преди 2 години

Бойко борисов побези коронните вируси с КПП-та. сега да му мислят новите управляващи как ще го побеждават този Омилиметър !

22

Стихче

преди 2 години

Гастарбайтерче съм аз, но едва завърших осми клас,За Италия заминах и едва не се споминах,Бачкам там за чест и слава, кат се върна си почивам на КаварнаС гордо вдигната глава, харча дребната пара. Дезертирах още млад, даже на акцент ви шпрехам аз,Че забравих родния език, оти жендърството аз открих

21

Анонимен

преди 2 години

Ако объркате планирната дата, мислете му. Ше ви дърпа ушите оная германка.

20

МУХОМОР

преди 2 години

КАМЕЛИЙКАААА...ВЗЕМИ НАПИШИ НЕЩО ПО-СЕРИОЗНО БЕ ГЪЛЪБЧЕ!!!!СТИГА С ТАЗИ МИЖАВА И ЖАААЛКА ЕКСПЕРИМЕНТАЛНО-ВАКСЪРСКА ПРОПАГАНДА С ЦЕЛ ПЕЧАЛБАРСТВО ЗА ТРИЛИОНИ!!!!!!!!!!МОЛЯ ТЕ КАМИ, НЕ ПИШЕШ СТАТИИ ЗА ОФЧЕ СТАТО....ВЪПРЕКИ ,ЧЕ В ТАЗИ КОЛОНИЗИРАНА ТЕРИТОРИЯ ИМА НЕМАЛКО ХОРА С ПО-МАЛКО АКЪЛ И ОТ ***!АЙДЕ, ДА СЕ ПАЗИШ КАМЕЛИЙКА И ДА НЕ ЗАБРАВИШ БУСТЕРНАТА ДОЗИЧКА , МОЖЕ И ПРЕЗ ДЕН ДА СИ Я СЛАГАШ ;-)

19

Анонимен

преди 2 години

Витанов да не си е изгубил кристалнта топка, че праща някъв си негов подгласник да пророкува какво щяло да става след три седмици?

18

Един с Една

преди 2 години

Особено студентите и ромите са най-опасни, те по принцип са си бацилоносителчета. Не ги пускайте, не са ни изтрябвали :)

17

Анонимен

преди 2 години

Казва ли се Кунчев - не ми го хвалете!

16

Анонимен

преди 2 години

Ами да затворят границите и да напарят затворени комплекси за всички пристигащи, както направиха Израел, Австралия, Исландия и още други държави дето все ни ги дават за пример. Когато трябва нещо да направи държавата все нещо става, а когато трябва да направят хората - айде глоби и кой откъде е ....В Пирогов Ковид отделението има един доктор, една сестра и един санитар и 60 легла както каза директора на Пирогов и тия тръгнали да ми говорят за бобра с пандемия, смях и кражби, това ни е медицината

15

Black Sea

преди 2 години

Поредното типично по български настройване на хората един срещу друг. Студентите, работещите зад граница, бла, бла, бла. Най вероятно гадинката вече е в БГ. Може всеки да я пренесе: я шофьор на ТИР, я служител от някое посолство и т.н. Обаче пак плюене по живеещите извън БГ. Защо бе?

14

до 13

преди 2 години

Ех ела и ме вземи, но си импотент Уви. Семето ти е неплодовито, а държиш се шегувито?Мий чинии и за похот не мисли, а изкарвай у чужбина жълтите пари

13

Анонимен

преди 2 години

Българина е модерен.

12

мъжът ти

преди 2 години

До 4 АнонименЩе си дойда за да те "пълня " една седмица скъпи мой неженГендарВаксарски и дано тоя път забременееш

11

ФАКТ

преди 2 години

Само за час човек по празниците като застане на летището и види какви индивиди се връщат у нас и повече няма нужда да се коментира. Абе слиза от самолета, уж не се знае какъв е , ама то си личи от 200 метра, че нашенец. Самото излъчване...една такава леко нахална физиономия, която сякаш казва ''Айде кажете ми нещо'' Все едно някоой му е длъжен за нещо...много странно