50

Анонимен

преди 2 години

Идва новото боцкане другари. Ние от фармаМафията ще преизпълним петилетката за 3 месеца. Айде на новите вакси. Не се бутайтеееее има за всички.

49

Дам

преди 2 години

В колко часа ще кацне на летището в София да отидат мисирките от Нова и Бтв да го посрещнат?

48

Джордже Балашевич

преди 2 години

Поредният математик- медик, раздаващ медицински съвети на килограм. Гениалний, как успя да достигнеш до гениалното прозрение, че трябва трета доза? На боб ли хвърляш или гледаш на кафе? И точно 15ти декември! Всички работим за пари, но ти и твоите колеги, математикомедиците, нямате капчица срам, а за съвест да не говорим. Фашисти тормозещи хора за дребни парици и пет минутки в ефир. Жалки сте!

47

Ванга

преди 2 години

На 15-ти декември ке дойде микрона, Вервайте ми!

46

малкия Кашличко

преди 2 години

Когато театрално се изкашлям до група тyземци, бягат като пилци. Не е истина, какъв ужас има в очите им!

45

Анонимен

преди 2 години

Уж беше южноафрикански, после казаха, че вече в редица страни на Европа вече имало случаи. Едни казаха, че протича по-тежко, други казаха по-леко. След първата поява на вируса, казаха силно заразен е. След вторият щам казаха многократно по-заразен е от първия. Този щам не знам кой по ред е но забележете ... многократно по-заразен от предходния. Заобикаля ваксините, други казаха, да ама хапчетата го лекуват ... Пазете се, 100% ако някой пръдне в Кауфланд, всички в радиус от 100м. ще коронясат!

44

чети внимателно

преди 2 години

"В бъдещето няма място за всеки." - Сорос.

43

Анонимен

преди 2 години

Пък аз си мислех, че на шейната на Дядо Мраз ще пристигне.... :(

42

Възмутен

преди 2 години

Ако наистина има вирус да връщат всичките и да не пускат никого да припари тука!С7нгънята пак ще почнат денонощните си масови кечеци струпани по хиляда изпотени и подхвърлящи мазни шкембета в пиянски транс!

41

Анонимен

преди 2 години

Сериозните демокрации спряха полетите със самолети.

40

Нов щам броди из

преди 2 години

Европа, и у нази той потропа. Със или без ваксина, зануляване ще има.

39

Анонимен

преди 2 години

Ей хора, ваксинирайте се, не разбирате ли че на управляващите им е казано че трябва до определен срок да са се ваксинирали определен процент от населението? Парите за ваксините са дадени, сега тока расте за да си ги платите.

38

вай вай ваййй

преди 2 години

Ааааа, не ги пущайте.......

37

Анонимен

преди 2 години

Не, анонимен 35, четем новините от БГ и сравняваме с тези от други места по света и изказванията на сънародниците под новините. Омикрон е вече в Европа, може и да е у нас, въпрос на време е да се засече. Факт е, че страните приеха реимунизацията да започне. Като: в САЩ за Янсен такава може след 2 месеца (!), в Белгия за ваксинираните с Астра-З приеха да е 4 месеца след последната доза, а за останалите ваксини - след 6 месеца. Аз лично си сложих бустер 1 ден след изтичане на 6-месечния срок.

36

Анонимен

преди 2 години

абе как за 2 години не умря нито един мразен политик от тоз коронавирус ? и не говоря само за България

35

Мангъров

преди 2 години

15 Декември, в колко часа?

34

Анонимен

преди 2 години

Ей

33

Анонимен

преди 2 години

Пак ще си внесем нови вируси, пак ще умират хора, защото няма нито един политик с топки, да удари по масата и да затвори границата.

32

Анонимен

преди 2 години

е не може да има по фейк новини от тези ! и заклетите ваксъри вярващи в науката ввярват точно на медия като тази ...пази боже

31

Инженер - химик

преди 2 години

Тези пък сега намесиха и спина. ще им подскажа на лекарите. Спина е посоката на въртене на единичните несдвоени електрони. За HIV позитивните като тях, да си носят новите дрехи, дори и да са ваксинирани с по няколко, че дори и с бустерни дози ! Възможно е и да ходят като космонавтни или като астронавти ! Те си ги избират тези костюми.