77

Анонимен

преди 5 месеца

До ДианаВируса ще бъде спрян само от естествения имунитет. Всичко друго е блянова за набодени!

76

Анонимен

преди 5 месеца

Професоркатаабрави да спомене най-важния симптом: при мъжете микронясва пол0вият член, затова се наложи да прескочат няколко букви от гръцката азбука. Пичове, ваксинирайте се докато не е станало късно.

75

Анонимен

преди 5 месеца

Всички ваксинирани страни имат много по-ниска смъртност след като се ваксинираха от преди това. А сравнени с България са направо цвете. Германия има за последните седмици случаи колкото е половината население на България, ако погледнем починалите там и тук в последните 8-10 седмици картината е потресаваща. Те имат починали колкото нас. Просто ние сме посмешището на Европа.

74

Анонимен

преди 5 месеца

Това кога го сънува професорке

73

Диана

преди 5 месеца

До Анонимен83 Може така да ти изглежда, но това се дължи на лошите ни политици. Всъщност, ако вирусът се вихри без ограничителни мерки като ваксините, лок даун, маски и т.н. се появяват нови мутации..За да спрем вируса, важно е да не му позволяваме да мутира..Ето защо, нищо че е не много ефективна, ваксината все пак създава някакъв имунитет, а и не знаеш кога ще дойде следващия мутант, който може да е напълно подвластен на ваксината и много убийствен без нея...Така че ваксината е важна!

72

Анонимен

преди 5 месеца

45 са мутациите на 0-микрона. На делтата бяха 30.

71

Коприва

преди 5 месеца

При 30 мутации в същия протеин, дето използвате за "ваксините", да се изправиш и да кажеш, че ще действат! Нали до вчера делтата ви беше виновна за издънките! Тия се борят за приза "Лъжец на годината"и конкуренцията е главозамаваща!

70

Анонимен

преди 5 месеца

Ваксините, които всъщност не са, се провалиха тотално. Пълен шовинизъм, комунизъм и фашизъм с неистова пропаганда и терор не могат да прикрият повсеместната катастрофа на супер ваксаните държави.

69

Диана

преди 5 месеца

До САМОЗВАНКА Има си причина за да го говори това - този Омикрон е доста по-различен от предишните мутации. Казват /вж.74/, че има променени два много важни протеина в него: S - на шипчетата за атака и N - покриващ РНКто на вируса при атака на белтъка в клетката вече. Това прави тази мутация доста по-различна, почти като нов вирус, а това прави ваксините явно много по-неефективни, дори може и напълно неефективни...

68

Анонимен

преди 5 месеца

Ох, омръзна ми да гледам непрекъснато физиономията на тази " професорка". Нещата, които изрича, са като научено наизуст стихотворение. За мен нейната научна титла е под въпрос. Знам, че е награждавана, но нещата които говори, са доста спорни, а понякога и далеч от научността.

67

САМОЗВАНКА

преди 5 месеца

Като чета как проф. Христова обяснява, че ваксините ще действат с намалена ефективност при омрикона, ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ НЯКОЯ САМОЗВАНА ГАДАТЕЛКА ГО ГОВОРИ. Инак то и до сега се видя, че ваксините действат с доста намалена ефективност. Накъде повече?

66

Диана

преди 5 месеца

До До Диана А възможно е и двамата да сме прави! Ето какво прочетох за РНК в Уикипедия: "Информационна или матрична РНК служи като матрица или шаблон, по който се осъществява белтъчната синтеза. Процесът на тази синтеза се нарича още ДНК транслация" и още "Една от главните функции на РНК е копирането на генетична информация от ДНК и превеждането й в белтъци" - значи има и ДНК, която РНКто превежда в белтъци...Има и ДНК и РНК едновременно!

65

Хаха

преди 5 месеца

Бе ваксините ще са неефективни, ноооооо ще действат!!! Какво ли е действието?????

64

Край

преди 5 месеца

Изложеното от професорката не издържа на елементарна логика. Повече госпожа не се явявай да ни агитираш за бустерици щото с всяко явяване отказваш 10 000 човека от ваксиниране.

63

Край

преди 5 месеца

Няма място за паника при Омикрон, засега данните са за леко прекарване", допълни проф. Ива Христова.Ми тогава що ни занимаваш с глупотевините си бе госпожо професор.И аз мога да взема да ти разправям за някаква страшна болест дето всички ще разболее но ще се прекарва лесно.след тая епидемия трябва атетиране на професори и доценти и някой да им се вземат титлите с които се кичат.

62

Але

преди 5 месеца

С Омикрон ваксините ще станат задължителни за всички, както и бустерната доза.

61

Диана

преди 5 месеца

До До Диана Вече имахме спор по този въпрос, но аз отново слушах информация по въпроса от БиБиСи и особено внимание обърнах на това, че два пъти беше повторено, че става въпрос на ДНК на вируса! Не знам каква е твойта информация, но аз не ти вярвам в случая..

60

До Диана

преди 5 месеца

Вирусът е РНК вирус, а не ДНК, и има мутации в някои от гените, които кодират S-протеина, но също и N-протеина, и на още няколко места. На практика това означава, че има РИСК изградена имунна защита и чрез ваксинация, и чрез преболедуване, да е намалена. Има и някои по-лоши варианти, но никой нищо не споменава за тях. Да изчакаме учените и техните данни. Всичко преди това са предположения и догадки.

59

до дияна

преди 5 месеца

кака, оправи си понятията РНК и ДНК , тези вируси са от типа РНК вируси има други ДНК вируси но смесени няма.

58

Проста да падладейш!

преди 5 месеца

Абе тая много грозна и дебела,тези дето са я направили пРофесор сигурно са извратени де*ге*нерати.