24

абе

преди 2 години

"до колкото разбрахме той е много по-малко опасен отколкото е Делта.Значи има две абсолютно противоположни тези,но това не пречи на СЗО да потвърди и да всее паника като обявява официално,че е 5 пъти по заразен и най-уязвимата група са преболедувалите.И така средно грамотен човек сам може да си направи изводи що за БЕЗсмислена организация,даже и опасна е СЗО,като правят заключения за "опасностите" от вирус,който е само на 4 дена "служба"....

23

Анонимен

преди 2 години

Сега са писали че омикрон не е щам на Коко 19,а направо нов вирус!!Станете и те ще паднат!!

22

MS

преди 2 години

В новата версия 11 , са коригирани бъгчета като преждевременно ритване на камбаната , загуба на обоняние. Разработчиците се извиняват на потребителите за причиненото неудобство.

21

Анонимен

преди 2 години

Дигането на парното два пъти е много по-опасно от пандемията. По-добре да умреш от вирусомар, отколкото от студомор!

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20 Изключително опасен дори и да не кашля срещу тебе, защото в момента короните мутират в зад-ника му.

19

Анонимен

преди 2 години

Видиш ли някой да ти вади насреща сертификат зелен , плюи си на петите и дим да те няма. Щото насреща може да стои заразен и много опасен.

18

Анонимен

преди 2 години

Зелените сертификати пратиха Европа за зелен хайвер!

17

Анонимен

преди 2 години

Това е, защото в Южна Африка няма зелени сертификати.

16

Логично

преди 2 години

Колкото повече "ваксинирани", толкова повече случаи.

15

Анонимен

преди 2 години

Как става тая работа. Нали се пътува само със зелен сертификат . Би трябвало да не се пренася вируса?

14

Анонимен

преди 2 години

"Доколкото" е една дума!

13

Консаспиратор

преди 2 години

Аз нали ви казах че според теорията на конспирацията ще обвинят някоя неваксиниран държава за новия вирус щото във "ваксинирана" и с фашистки Европа няма как да се пръкне той!)

12

Да ги ева тези

преди 2 години

"Рано било да се каже какви ще са симптомите"Това изречение нещо не знам как да го приемам. Не са измислили още какви да са симптомите и най-вероятно ще си болен без да си болен! За първи път в света има болни без да са болни! Започваме да мислим нова медицина трябва да продължим в този ред и да зачеркнем Нютон, Айнщайн и да измислим нова физика, нова математика абе да започнем отначало всичко. Затова нека да започнем от там, че планетата Земя е плоска!

11

Анонимен

преди 2 години

Има го там където го търсят. Тази гaдинка мутира страшно бързо, така било при коронавирусите и точно затова беше много важно да не го изпуснат от евро-американската лаборатория в Китай, но китайците са си мърлячи и ето го резултата - отвориха кутията на пандора.

10

Китарата на Радев

преди 2 години

Аз, веселата китара на Радев предлагам, да премахнем всички мерки на антиваксърите, да се смесят яко един с друг, по дискотеки, барове, кръчми, където им е най-удобно! Моля ви направете го, това ще е 85% стаден имунитет на новия омникрон вариант на вируса! Предимствата са много! 1.Няма да има нужда от ваксини въобще за покупка! 2.Веднъж за винаги ще се постигне доброволен стаден ефект и ще се изчистим от вируса за винаги, както и от антиваксърите! 3.Ще получим наградата Дарвин и Златен Мангър!!!

9

до 8

преди 2 години

е да ама не пизна, с тая антиваксърска партенка *** в някоя ясла го обяснявай. Делта като се появи в Индия лятото в най неимунизираните прослойки от населението какво ще кажеш.

8

Анонимен

преди 2 години

Логично да е така. Мутация се предизвиква, когато вируса прави опит да заобиколи имунитета. Т.е. логиката изисква да възникне там, където има най-много имунизирани, а не където са малко. Според мен омикрона е възникнал в най-ваксинираните държави. А те са стари господари по Африка. Пътуват спокойно до там и могат да си разнасят каквото им стигне без да бъдат спирани заради сертификата. Опасявам се, че ще има и ултрон. Докато на хората не им писне и не си направят една зета война.

7

Анонимен

преди 2 години

Защото в Европа има много повече набодени от бун нището ЮАР. Болестите и смъртта ходят при тези, които приемат здравето и живота си за даденост и участват в експерименти на своя отговорност.

6

Аман от едно и също

преди 2 години

Ваксинираните са с най-много хванати заразени с омикрон. Ваксинирайте се. Всички хванати са ваксинирани. Ваксинирайте се. Симптомите на всички са като лека настинка. Ваксинирайте се. Звучи като немски вестник от края на 1944- "До дни вадим ново супероръжие и ще победим", "Който не си даде детето за фронта, е враг на човечеството", "Печелим на всички фронтове, но изчадията влизат в Германия", "Враговете на фюрера са сразени след демонстрацията на прототипа на фау 4"... Абе, ваксинирайте се.

5

kkkk

преди 2 години

Започна облъчването айде спрете се вече смешни сте!!!!