44

Анонимен

преди 2 години

ако се напънат ще открият че има много вируси по земята и че си живеехме с тях нормално до скоро

43

Анестезиолог във ВМА

преди 2 години

В ковид отделението на ВМА антиваксърите реват като малки момиченца и се вайкат. До вчера писали глупости по форумите, днес реват като малки лигли. А в реанимация вече и това не правят. Там ваксиниран няма. И изписан и излекуван антиваксър почти няма. Ама вие си дрънкайте по форумите..сервитьори и консултант- продавачи ще ми развиват теории по имунология.елате доброволци във ВМА, чакаме ви. И да, ковид ги обдишване с 50-70 литра кислород на минута, която е 10-15 пъти повече от нормалното.

42

Анти-Антиваксър

преди 2 години

Аз мисля, че този път водещи по кой начин да преодолеем кризата трябва да са антиваксърите! Мисля, че с тяхните идеи може да ги оставим те да поемат първия удар на вълната на омникрон! Тъй като са над 85% много бързо ще развием стаден имунитет, самия имунитет ще бъде мега качествен, в пъти по добър от ваксините, може да се окаже че вируса не е смъртоносен и не вреди! Най важото е, че до 3 месеца ще постигнем нужният ни имунитет, всички драми с ваксини и локдаун ще са минало!

41

Ко? Не

преди 2 години

Ами защото в ЮАР разстоянията са огромни, по-ниско образованите не ходят на лекар, а на шаман и те за това с бройките е мазало. А по-високо образованите също не ходят на лекар а ги лекуват по телефона. В болниците пък е като у поликлиника в Каспичан. В скъпите им болници пък ще си мълчат за всеки с пари с новия вариант. Нали не искат да им затворят цялата частна болница. Та има си логично обяснение

40

Стана

преди 2 години

...КАТО С ИСПАНСКИЯ ГРИП. ОТКРИТ В ИСПАНИЯ, НО ПРЕДИ ТОВА БИЛ НАВСЯКЪДЕ В ЕВРОПА.

39

Куки

преди 2 години

Като лъжете лъжете умно Взеха да ви избледняват лъжите

38

Немец

преди 2 години

Зелените паспорти и ваксините се провалиха и ще доведат до национална катастрофа в Германия и Австрия.

37

Анонимен

преди 2 години

Всяко чудо за три дни.

36

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Защото тук се движим 4-5 седмици след вълната. Не гледай болните и кой имал/нямал со поли 1-2 дни. Гледай тези които ги ровят. Там е разликата !

35

Анонимен

преди 2 години

Защо мааму стара най-ваксинираните страни имат най-много случаи, а най-ниско ваксинираните намаляват?

34

До 35

преди 2 години

Ти едно изречение не можеш да формулираш правилно, но иначе си "разгадал" световната конспирация.

33

Тъп По тъп Най тъп

преди 2 години

Абе вервайте че е африкански. Био-Лабораториите си бълват нови щамове и след тях нови вакси. Стана по доходно от грипа и циркът е пълен. Де са новите грипни ваксини и де изчезна грипът. Ми просто са сменени от по печелившият Ковид. Пък Ковид ваксите ще ги продават в богатите държави не в Африка. Иначе нема печалба. Новата формула на капитала е Ковид Вакса Кинти Ковид прим Вакса прим Кинти прим.

32

Анонимен

преди 2 години

Ами , нормално е случаите Омикрон в Европа да са повече - в Европа има повече платени медии !

31

Анонимен

преди 2 години

Ако в най-набодения континент има повече случаи с новия щам отколкото в най-малко набодения, това за кой ли път доказва как работят ваксините! -----====-----Твърдението е на произволна лелка с неясна професия и твърди убеждения, а разсъждението е на шамандурест антиваксър, готов да повтори с патетичен вик всяка глупост, която му харесва.

30

славянин

преди 2 години

Ако в най-набодения континент има повече случаи с новия щам отколкото в най-малко набодения, това за кой ли път доказва как работят ваксините!

29

Анонимен

преди 2 години

Ау, колко го познаваме само тоя вирус и тая модификация. Някакви платени хорица пишат простотийки и захлебва за евтини пропаганди, на хкоито никой не се връзва отдавна.

28

Анонимен

преди 2 години

На село , като местим , местим в грачолите оти у джоба се не сабира

27

медицината наведена

преди 2 години

Вие сте ненормални ***!Как може да говорите,че има омикрон в Европа,дори повече от Африка ,а не знаете какви са симптомите на болните?Вие правите хората на бавноразвиващи.Толкова време само ваксини,доза след доза,а лекарство не.Сега след срещата на Ге7ще ни задължат да се ваксинираме,дори и ще задължат третата доза.После боцкане до безкрай,мутация след мутация.Алчността ще унищожи човечеството!

26

Анонимен

преди 2 години

Защото в майкъбка Африка няма как да ги следят - нито кой е болен, нито от какво. От друга страна в Европа развитието на новия вариант се следи под лупа.

25

МЕСТЯМЕСТЯМЕСТЯМЕСТЯ

преди 2 години

Основен симптом е леко преместване от единия джоб в другия, вече го усешам.