29

Стела

преди 2 години

А за "великобританци", влизащи в България, няма ли да има? Ако искаме да си изкараме празниците нормално, трябва да ограничат влизащите, а не нас, които сме си тук.

28

Край

преди 2 години

Свободното движение на хора приключи

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6 Ааа,недей така.Преди 6 месеца твърдяха не само че ваксинираните не могат да се заразят и да предават заразата,а и че като си ударят една дозичка всичко приключва и ще ги оставят на мира.Доста мои познати се ваксинираха само и единствено заради последното и сами си го признават.Само че какво се оказа, едно че ваксинатавърши работа в има-няма 35%от случаите и че едната(или двете)дозички станаха на 3,4 и сега си казаха че ще е мин.на 9 м.Аз лично залагам веднъж на 6м и така до безкрай

26

Анонимен

преди 2 години

Много закъсняла реакция с контра мерките - не можаха да ходят лятоска на родното черноморие, сега ще ни спират да влизаме на мухлясълият им остров, та.шак братче.

25

Анонимен

преди 2 години

Много фалшиви сертификати в БГ ... как да Ви вярваме????

24

славянин

преди 2 години

Ваксините нали даваха свобода!?

23

Анонимен

преди 2 години

От прочетеното става ясно че Англия е ЗАТВОРЕНА за ганчовци-туристи.

22

До Анонимен 24

преди 2 години

Моята е друга гледна точка ......Жена ми преди година също се разболя - тежка двустранна, кислород , Ремдесивир и т.н. Удари я в панкреаса , възстановява се още.. Даже и през ум не и минава за ваксина - има достатъчно антитела и ИМА ЕСТЕСТВЕН ИМУНИТЕТ .Останалите от семейството даже и не кихнахме тогава , имаме антитела и ни ПАЗЯТ И ДО СЕГА.

21

Неваксиниран

преди 2 години

До Анонимен (24) - Да приемем, че си изкарал тежък "ковид", а не стандартен грип... Защо обаче взимаш само себе си за пример? Ами силно преобладаващото мнозинство, което го изкарва "на крак"? Всяка болест от подобен тип протича индивидуално и винаги има тежки случаи, включително и смърт. Това не оправдава истерията, която тече вече близо две години...

20

Анонимен

преди 2 години

Преди година изкарах вируса в болница,не е леко грипче гарантирам,моите симптоми нямаха нищо общо с грип освен може би двустранната пневмония,но ме удари и в бъбреците и в коремните органи.Та имам и две ваксини,сега ще си направя и бустерната.Имам и против грип.Ако трябва ще се ваксинирам още 10 пъти само да не се разболея от това леко грипче не питай старило а питай патило както се казва!

19

До#22

преди 2 години

Хах каде мислиш че съм , тук в Англия така ги карантират че им препоръчват мммарихуана всеки ден даже

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Ахаахахахах *** айде сега на ви ваксина !!! - ... - айде, майде няма, т'ва е положението! Имидж имаме! Шъ нъ карантинират, даже нашенци да се ваксинират пред тях, щото не се знае!

17

Ваксин Ваксинов

преди 2 години

Ха-ха-хаааааа.......

16

Борис Джонсън

преди 2 години

За страната на фалшивите сертификати, ще е така

15

Хах

преди 2 години

Как се изгавриха с вакснатите да им е за урок! Хем набоден, хем карантина, хем ти бъркат по отверстията.. хаха. Четем в друга статия, че англичаните си ходят на барове, ама щом е за българи - карантина. Кога ще им просветне на хипохондриците, че това нещо наречено "ваксина" не е такова и може да си докарат тежки здравословни проблеми за в бъдеще.

14

Кунчо Ангелов

преди 2 години

Новият ми офис е на Орландовци, парцел 6969! Който иска да дойде да ми прави компания!

13

Анонимен

преди 2 години

А зимата тепърва започва.

12

Леле

преди 2 години

И сега как ще се ходи "на Гърция"???Ваксина 5-6 игли, зелен сертификат, карантина, тест и ако остане време почивка!!! Хахахахаха

11

Анонимен

преди 2 години

До 8. Да, карантинират ваксинирани българи, които не е ясно всъщност дали са ваксинирани.

10

Анонимен

преди 2 години

Странно. Ваксинирана Англия въвежда задължителен ПСР тест и карантина при влизане независимо дали си ваксиниран, а от първи декември Кацаров отменя тестовете за пристигашите даже и от червените зон