20

Уточнение

преди 2 години

До черния Твоят "Генерал" е менте. Не може от старши лейтенат от запаса след десет години борческа кариера да станеш полковник и веднага генерал! Освен да е ползвал привилегия Активен Борец Против Всички Умни Хора! Генерали са Радев, Янев, генералите в армията. Това са истинските кариерни генерли. Тиквоний е всичко друго, но не и генерал.

19

Без име

преди 2 години

Кво увеличава с тия пари не може да си плати храната за месеца.С 20 лв да вдигнат пенсията всичко като скочи в магазините и пак си на минус.Българина яде на-скъпите имитиращи продукти. Трябва да се забрани вноса на палмовите мазнини и сухите млека.

18

черния

преди 2 години

До БиволъДо три месеца Генерала и ДПС се връщат и всичко ще си дойде по местата!

17

бг

преди 2 години

подигравка с години наред

16

хаха

преди 2 години

Боже боже цял живот се усигурявали и сега чакат да живеят като царе на старини пенсионерите. Смешна работа е това да си работник и пенсионер в България. Пари с трудов договор и пенсия не се взимат господа .....

15

до 21

преди 2 години

Майка ми е с 45 години трудов стаж, без прекъсване, и е на 350лв. Не знам откъде е твоята информация.

14

SHEFA

преди 2 години

СТИГА С ТОЗИ СРЕДЕН РАЗМЕР БЕ-5 ВЗИМАТ 1200ЛВ-95 ВЗИМАТ 400 ОТ КОИТО 20% СА ПО БОЛЕСТ И СОЦИАЛНА.--САМО НЕ МИ ГОВОРЕТЕ ЗА СРЕДЕН РАЗМЕР ЗА ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ.

13

Ъхъъъ

преди 2 години

Щом разчитаме на пенсионерите в тая държава бещата отиват на тотално закриване. Насила гонят младите от България с идиотските им мерки и вдигане на данъци ... добре дошли в страната на глупостите и насилственото унищожение !!!Явно трябва здрав кютек на цялата политическа класа която мисли само за джоба на спонсорите си

12

Анонимен

преди 2 години

Абе , кой ще доживее до пенсия , сега целта на господарите на света е да очистят максимален брой хора , за да се редуцира населението до 2-3 милиарда максимум. Така , че не си правете планове за след 20- 30 години , малцина ще ги доживеят. Яжте , пийте бира и си носете новите терлици , другото е ясно.

11

Нищо чудно

преди 2 години

Хиперинфлацията от 1997 изяде осигуровките. Днешните пенсионери взимат пари от осигуровките на сега работещите. Мигрантите се осигуряват в други държави. Какво да се очаква?

10

Българина тук НЕ

преди 2 години

СТАВА за капиталист.Затова капитализма ни е див, уродлив и хищнически.

9

Не се поддавайте на

преди 2 години

провокациите на герботроловете!

8

анонимен

преди 2 години

До тоти - теези мин. пансии са за хора, дето през живота си нищо не са работили. Познавам няколко жени, дето си били гледали децата, ами сега нека тези деца да ги гледат, а не да вземат от будддалите. Не мисля, че е нещо несправедливо, защото се възпитават тарикати. Също има и такива от чужбина, дето се връщат и винаги успяват да изклинчат нещо, без да са внесли нещо. Ама били пращали пари, пращали, може и да не са пращали, но аз съм внасял доста добри сумички за пенсиите на родителите им.

7

Уверичение има...но

преди 2 години

на некролозите на дори и млади хора!!Колко хорица си заминаха на оня свят...

6

toti

преди 2 години

ХА ХАаааа...170 лв за 10г,или няма и 10 хляба на година...БРАБО !!!

5

Анонимен

преди 2 години

Проблема е че се увеличиха, без да се преизчислят. Не е редно да се вдига само минималната, а тези за стаж на практика с всеки изминал ден се доближават до нея. Става така, че хората, които нямат и ден стаж през живота си, получават увеличение, а тези с по 30 и повече години - не

4

Яжте...пийте и се

преди 2 години

веселете!Пенсиите и да ги дочакате - няма дълго да им се `радвате`!!

3

Оптимист

преди 2 години

Дано другаря Р. Гечев стане министър. По неговото време средната пенсия беше 15000 лева. Кеф.

2

Анонимен

преди 2 години

Увеличиха се толкова, с колкото Генерал Боко сам си прецени.

1

Анонимен

преди 2 години

Току що качих Телевизионната кула и минах по Цариградско,посока Младост.ТОТАЛНО непочистено!Пълен хаос е.С нови,скъпи зимни гуми,половината път ми беше на тракшън контрол.АЛО,ВЕЛИКАТА КМЕТИЦА,пак ли се скри някъде?!Безобразие!Да не ви разправям,на какво приличат малките улички в Младост...Карайте много вниметилно и толерантно!