80

Никола

преди 2 години

А кога ще възстановят неизплатените 2/3, 1/2, 1/3 части от пенсиите на хората,които толкова години не получаваха каквото им се полага заради ограниченията на тавана?

79

шопендар

преди 2 години

мили,прости пенсионери,Вместо да говорите празни приказки-ГЛЕДАЙТЕ ТИЛИВИЗИЯТА,току що в новините по 1 ва,в 18.00 часа,един се изтъпанчи,и с прочувствен патос/както го могат само комунистите/съобщи че:правителството има голямо желание да вдигне пенсиите,НООООО,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НА ТОЗИ ЕТАП ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО,ПОРАДИ НЕДОСТИГ НА ПАРИИИИИ.ТЕЖКА ЗИМА ВИ ЧАКА,ЗДРАВО ЩЕ СЕ ГЛАДУВА,МНОГО ЩЕ СЕ МРЪЗНЕ,и много ще се мре.хак да ви е

78

баба мара

преди 2 години

по времето на масларова два пъти в годината по 10 процента за последно 2009и от тогава нищо госпожата да влезе в соц комисия като експерт защото знаематерията и знае какво и как да се направи клишетата по неин адрес не важатможеш или не можеш това е важното

77

Анонимен

преди 2 години

Те умориха толкова мнонго пенсионери, че вече е грозно всяко говорене. Човек остава с усещането, че нарочно не се полагат грижи за възрастните, а за тези над 80 тотално ги отписват.

76

Анонимен

преди 2 години

От Ковид починаха над 20 000 пенсионери.

75

Анонимен

преди 2 години

Е кой ще вземе пенсия и колко, след като средната продължителност на живота официално я дават 70 г, но две трети от хората не доживяват и 65. Тиквата и сие ни ограбиха последните години от живота, за да не ни плащат пенсия а да умрем на работа. След като 90% от хората няма да доживеят 70 години, няма да ме изненада управниците да обявят пенсия 5 000 лв на всеки, който е на над 150 г. Така де, такива няма да има, ама каква PR пушилка ще вдигнат само! Нещо като тази статия.

74

Анонимен

преди 2 години

Първо сметнете поскъпването на живота, после го сверете с "увеличението" на пенсиите и ще видите, че не са увеличени, а намалени. Няма нужда да ни замазвате очите, ние добре знаем реалното положение. Направете нещо то да се промени към по-добро

73

Анонимен

преди 2 години

Пенсионирах се през 2012 г. с пенсия 735 лв.От тогава до сега не съм спирал да работя и с всички увеличения пенсията ми стана 1202,като прибавя 120 от ББ и последното НС стават 1320.Въпреки,че е нараснала с малко повече от 100% покупателната способност е същата,а дори и по-ниска.А това,че минималните са с 20-30 по-високи,от пенсиите за старост при липса на стаж,не подлежи на коментар!

72

трудов стаж

преди 2 години

За 10 год на нереботилите пенсийте се увеличиха два пъти мойта от "тавана" се намали на половина.

71

Айшето от Сливен

преди 2 години

А пилешките кремвирши и крака когъ шъ ги намалити? А и карантията и лебо дето нищо не струва когъ шъ ги намалити и тях

70

Гроби Таласъмо

преди 2 години

Крими контингента и политиците какви пенсии взимат и какви ще взимат в бъдеще?

69

КОГА НИ НЯМА

преди 2 години

СЛЕД 10 ГОДИНИ! ДРЪЖТЕ СИ ГИ ЗА ВАС! НЕ МАНИПУЛИРАЙТЕ С ГОДИНИТЕ И ЖИВОТА!Я ДОЖИВЕЕМ. Я НЕ ГИ ДОЖИВЕЕМ 10 ГОДИНИ...ТАРИКАТИ!!!!

68

ВСИЧКИ ЗАЕДНО С БКП

преди 2 години

До до тогава ще измрем!КОМУНИСТИТЕ ДА НЕ СЕ МИСЛЯТ ЗА БЕЗСМЪРТНИ!

67

до тогава ще измрем!

преди 2 години

До Няма страшно!СПЕТЕ СПОКОЙНО!

66

САМО В РАЯ!-

преди 2 години

До ЧАКАТ НИ ДА ИЗМРЕМ..САМО ТАМ НЯМА ДА ИМА БЕДНИ И БОГАТИ, ПЕНСИОНЕРИ СЪЩО!

65

ЧАКАТ НИ ДА ИЗМРЕМ..

преди 2 години

И ТОГАВА ЩЕ НИ ВДИГНАТ ПЕНСИИТЕ...НАПРАЗНО! КОГО ЛЪЖАТ И КРАДАТ?ГОСПОД ГЛЕДА ОТ НЕБЕТО КАКВО СТАВА НА ЗЕМЯТА! - ПОСЛЕДНАТА НИ НАДЕЖДА!

64

УБИЙЦИ

преди 2 години

Когато бях на 50 години безработен само като ми чуеха гласа по телефона ми казваха най-отговорно - ГОСПОДИНЕ ДО 35 ГОДИШНИ ТЪРСИМ - ПЕРСПЕКТИВНИ. МИНАХА ГОДИНИ!?!... А СЕГА МОЖЕ И ДО 100 ГОДИНИ АКО ГИ ДОЖИВЕЕМ! СТИГА СТЕ ЛЪГАЛИ И КРАДЯЛИ!

63

НО КОЯ ГОДИНА!?

преди 2 години

-КОГАТО ИЗМРАТ ПЕНСИОНЕРИТЕ...................

62

Няма страшно!

преди 2 години

След пет години, пенсионната възраст постепенно ще се вдигне до 70 години, а после и до 80 - макар че според НОИ, българите спокойно могат да доживеят до 100 години!

61

Реалист

преди 2 години

До Анонимен А колко пъти се увеличиха социялните помощи и правилегиите на един етнос ? Или това е държавна тайна ?