8

Анонимен

преди 2 години

В БГ имаще огромен % доносници. Смачкаха елита на народа, защото бяха некадърници злобни. Просто трябва да се отървем от тая напаст! Това е най-некадърната прослойка на народа! Да мие градските тоалетни! Не да е в парламента!

7

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Китай не е съюзник с никого! Китай никога няма да забрави хазарите руснаци,които влачиха китайки за варварски викингски оргии за косите. Китай не дължи нищо на никого за Великият просперитет....за победата над Ротшилдовият еврейски фашизъм. Стига вече спекулации. Китайците са наясно с факта,че именно руснаците и само руснаците предадоха нашите Социалистически Държави! Китай не е с Русия,а със своята заслужена Чест на Първи в света. Руснаците са турци! В Китай турците са в концентрационни лагери.

6

Веско,

преди 2 години

Китай и Русия са съюзници срещу Европа и България...... Осъзнай се.

5

ПРЕВРАТА В УКРАЙНА.

преди 2 години

НЕ Е УСПЯЛ............ ПРЕВРАТА В БЪЛГАРИЯ - Е ФАКТ...... 27ДС/БКП ДОНОСНИЦИ, КЛЕВЕТНИЦИ, АГЕНТИ - УПРАВЛЯВАТ ПАРИТЕ НА ДЪРЖАВАТА ОТ НАТО...???

4

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Да живее Безсмъртен Китай! Долу Предателска Горбачово-Путинова Русия!!! Напред,Китайци Любими!

3

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

40 години преди "освобождението" на България от турски робство(още сме под такова) Русия освободи от законно пребиваващи между Белград и Димитровград българи Сърбия. Оказва се,че Русия ни "освобождава" половин век,след като е освободила сърби и гърци. Това е началото на балканският проблем. Към 1989 година Русия ни подари на Израел,Германия,САЩ и Турция. Докарани сме до небивал геноцид. Днес Русия лъже,че не е съюзничка на САЩ. Освен на САЩ и Германия днес Русия е съюзничка на Турция.Прошка???

2

Анонимен

преди 2 години

Ще има ли и доктори, да поставят диагноза на Бай-Дън, дето не си позна роднините?! Че нещо ми е странно да ни управляват неграмотни суеци без грам акъл поради възрастта...

1

Анонимен

преди 2 години

Нека направят война най накрая писна ми само да се заплашват, пускай ракетите и да се свършва