28

Анонимен

преди 2 години

Ако се срещнат, посерк0то вече ще си има реална причина да нсе нас3р3. И да - желателно е да стане възможно най-скоро, че брандън скоро може да не познава и себе си в огледалото.

27

не може да бъде!

преди 2 години

Темата за Украйна ни засяга доста болезнено,защото има опасност и ние да бъдем въвлечени във военен конфликт.За мен обаче са неразбираеми твърденията,че Русия може да нападне Украйна.Дайте да помислим за какво Русия би нападнала Украйна -за територия,заводи ,плодородна земя,природни богатства!?От икономическа гледна точка нападението е пълен абсурд-от сегашна Украйна на Русия не и трябва нищо!Възможно е да има сблъсък като защитна реакция заради донбаските републико,но той ще завърши бързо!?

26

Анонимен

преди 2 години

37, пиндостанският екс-шпионин Кофлер предлага да си припомним резултатите от нападенията на Великия шведски крал-подчинител на Колективна Европа Карл ХII (1709г., Полтава), Наполеон - 1812-14 г., ГХитлер -1941-45 г. срещу Русия, преди Пиндостан да реши да изостря отношенията си с РФ.

25

Анонимен

преди 2 години

До Мен 27 Ти кой мислиш че ще победи, това да не ти е зелената морава пред белия дом

24

Анонимен

преди 2 години

До Да бе! 34 Явно си сънувал някакви кошмари, ходи да ти леят куршум и белким се оправиш. Ако е така, то значи , че тия американци пак си търсят белята. По-добре е да си играят на война у тях или около техните брегове, че иначе надали ще ги чуят Боговете, когато се молят за помощ...

23

Анонимен

преди 2 години

Главният въпрос на тази е: Ще се изправи ли Байдън срещу Путин за благото на Украйна? Що за късогледство? За какво благо на Украйна ще се пече байДжо? Пука му за Украйна. Той може да е деменцирало и дремещо подобие на растение, но не е луд.

22

Да бе!

преди 2 години

За дрОгаря Захариев окупирането на Крим и Източна Украйна е "несъзнателно предизвикан конфликт", а избиването на 130 000 украинци в този конфликт, вероятно също е несъзнателно. Иначе, настъплението на мужиците щяло да бъде през февруари, което реално означава, че през март 2022 г. крепостна Русия ще изчезне от картата на света, а най-просторната европейска държава ще се казва Украйна. Прочее, Живела Украiна.

21

рушофилски идиот

преди 2 години

"рано,рано са станали...." плоскоземенАнтиИдиот, някои хора се намират на обратната страна на плоската земя.......fuck0ff.

20

ганЮ е проста путка

преди 2 години

виж xaxsasбв......идиотиКато него могат да вегетират единствено около рушкияПародиен център.

19

Анонимен

преди 2 години

До xaxsasбвНяколко пъти писах тук по темата и винаги ми триеха коментара.Държава Украйна никога не е имало.Името и произлиза от Окраина защото са били в западните покрайнини на Руската империя!Крим става руски по времето на Екатерина след като последния хан от рода Гирей подписва за това договор срещу голяма доживотна пенсия и място за живеене по свой избор!Дотогава Крим е бил васал на Османската империя!Пита се къде точно в историята се намира т.н. държава Украйна!Там където е и "Македония"!

18

Мен

преди 2 години

Да се срещнат и да се сбиват да видим кой ще победи

17

Анонимен

преди 2 години

Среща между американците и славяните. Или среща между американците и викингите, руснаците кви бяха последно?

16

xaxsasбв

преди 2 години

До 24 - Като гледам родителите ми и бабите ми от комунизъм не са се преуморили. Може да е малко неразбираемо за повечето хора, но демокрацията и комунизма не могат да съществуват един без друг те са взаимоописващи се. Пък и нека не забравяме, че комунизма в Китай не изглежда особено зле, дет се вика, храни две трети от света. Китаец в българсщи ресторант не съм виждал, но пък виж цългари в китайски ресторанти бол... ;}

15

Анонимен

преди 2 години

Украина скоро ще е руска.Нещата лека полека се завръщат към формацията СССР.Лошото е,че и България отново се обръща пак на североизток.А от там все гадни работи идват-студ,комунизъм...

14

xaxsasбв

преди 2 години

Наскоро забелязах, че над 65% от населението на Крим е с руски паспорти. По-интересното е обаче, че половината от хората с Украински паспорти - близо 12%, са татари завърнали се от Узбекистан в началото на 90те. (например дагестаните и якутите). Очевидно е, че Украйна и НАТО няма какво да направят, защото украинците са малцинство... Ситуацията с Крим е същата като с Косово, референдумче и чао. Дано не се стигне до война, на работническата класа им е през оная работа кой е чорбаджия.

13

(-_-)

преди 2 години

Нима не разбрахте, че в съвременната история последния истински президент на САЩ беше Джон Кенеди. Всичко след него е пъпет на ония с кинтите.. А Путин и той е зависим, но може би една идея по-малко. Това с ковида го доказва.

12

Анонимен

преди 2 години

И за какво ще карат тоя труп при Путин?

11

Анонимен

преди 2 години

До Владимир. Спирай тревата, че да не дойдеш при нас! Нема парно! Има после миене на коридора, да не разберат вашите! Айде у лево!

10

.

преди 2 години

Ще се срещнат... На бойното поле.

9

Анонимен

преди 2 години

Веско е от Карлуково. Не му се сърдете. Дали сме му компютър са се забавлява.