24

Анонимен

преди 2 години

тези, които трябва да устойностят клиничните пътеки са във ФОЗ "Цвекомир Воденичаров", с този си акт МУ-София показа колко са назад. Тодор Живков не кръсти една пътечка на себе си, докато е жив, тия на жив човек кръщават факултет, май само в северна Корея го има или някоя подобна

23

Анонимен

преди 2 години

Академици -пишман, дУценти-пишман и т.н.. я погледнете Унгария бе дебиляци!!!10 милионна Унгария с 65% ваксани напълно правят 27 хиляди новозаразени ДНЕС !!!Схващате ли!!! Смъртност 3.5% от началото на пандемията. Това е почти колкото в Бг.Кво ваксини кво кисело зеле?!?!

22

(-_-)

преди 2 години

Не са многолики, ами е само една причината и се нарича недоверие. Недоверие, което се оправда! Днес вече на всички стана ясно, че тези препарати, които лансират освен, че не са точно ваксини, също така и не работят.За щастие от лекарското съсловие не всички са нагаждачи и все още има такива, които няма да си позволят да ви дрънкат врели некипели.

21

Анонимен

преди 2 години

Най-важната причина за ниската ваксинация е, че това не са ваксини, а препарати третиращи симптомите на вируса.

20

Анонимен

преди 2 години

"Психологически трябва да приемем, че вирусът няма да си отиде изведнъж"-----------Точно поради тази причина не се ваксинирам. С инжекциите само се отлага неизбежното, а бройката им вече стана абсурдна, както и оправданията за всяка нова доза. Оставяме настрана, че имах вируса без симптоми. В момента само ми лазите по нервите с напъните си за ваксинация.

19

Анонимен

преди 2 години

Какви ваксини,какви химикали,с какво се бодете и защо? Аз до преди няколко седмици карах с маската която си купих когато годжи плазмодия разправяше че яко ще се мре, още щях да я ползвам но ми се накъсаха канапчетата и повече не мога да им правя възелчета. Но карай здраве да е,на две години тридесет стотинки не ми се свидят.

18

До 21

преди 2 години

Бре, много здраво си се подготвил теоретически за пропаганда. Да нямаш пищови? Ние тук пишем каквото ни е на ума и на сърцето и импровизираме.

17

Анонимен

преди 2 години

Всички учени в целия свят са единодушни , че вирусът мутира там, където има ниска ваксинация и заради това голямо разпространение. Британския дойде в Англия септември 2020, т.е. преди да са дошли ваксините. Бразилския и южноафриканския(предишния) в неваксинираните Бразилия и юар -тогава. Делтата възникна в Индия, когато беше ваксинирано 0,5% от населението, юни 2021 и когато Индия пламна. Сега идва омикрон от Африка, която е средно 6% ваксинирана. Това са фактите!

16

Анонимен

преди 2 години

Причината е само една-простотия.

15

Анонимен

преди 2 години

Соларе кой клас си? Лягай си вече. По разсъжденията ти ми приличаш на 12 годишен.

14

Solar Power

преди 2 години

Който не иска да се ваксинира негова си работа. За мен е важно ,че освобождава повече място и пари за моята пенсия ще има :) Освен това 1 бал ък по малко :П

13

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с фантомите от Пирогов? Има ли наказани? Върнаха ли парите?

12

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Не е много ясно кой ще мре и преди кого :)В интерес на науката в момента на 10 умрели 9 не са ваксинирани. Така,че за да бъдем точни ваксинираните водят 9 към 1 от почти 1 година.

11

Solar Power

преди 2 години

До Да градим и напред!: Даже Кирето ще ги направи по 5000 лв. заплатите а на всичко отгоре дори няма да има нужда да ходите на работа :)

10

Анонимен

преди 2 години

Да се използва авторитета на научния, медицинския потенциал, както и на духовните лидери.Събитие 201

9

Анонимен

преди 2 години

Така е много са причините за ниската ваксинация.

8

Реалист

преди 2 години

Аз пък няма да приема да жвиея под домашен арест години наред! По-добре гроб, отколкото роб! Коъто го е страх от ковид - да си стои вкъщи до края на живота си и да не ми пречи на мен да живея и да работя!

7

Да градим и напред!

преди 2 години

Виновен е Борисов купи от най скъпи ваксини и съсипва държавата, но сега премиера Петков ще вдигне заплатите и ще намали цените!

6

Анонимен

преди 2 години

Свърши вече авторитетът на лекарите. Имаха такъв доскоро. ПЛандемията им показа истинските лица. Живели сме в заблуда, че има кой да ни лекува.

5

Анонимен

преди 2 години

Ваксините, които всъщност не са, се провалиха тотално. Пълен шовинизъм, комунизъм и фашизъм с неистова пропаганда и терор не могат да прикрият пълната катастрофа.