44

Анонимен

преди 2 години

Причините са че в началото започнаха да се изказват и то лекари които организираха ваксинацията имам впредвид щаба ваксините са неподходящи за хора с алергии и автоимунни болести и хората се отдръпнаха това е Недейте сега да обвинявате хората които се съмняват в страничните действия като тромбози и алергиии просто се страхуват

43

аз

преди 2 години

Нищо не работи както трябва.Медицинското образование почна да загива още след 10-ти ноември 1989.Знам го от първо лице.Авторитет при докторите няма,защото не го заслужават.доверие също.

42

Анонимен

преди 2 години

Хората не се ваксинират. Защо? 1. Ваксините не работят, както обещаваха. 2. Хората не вярват на нещо непроверено и неодобрено от нито една агенция по лекарствата на планетата. Това, че разрешиха да ги правят поради "спешност" не ги прави безопасни сами по себе си. Ако бяха минали всички одобрения за нормален медикамент и имаха одобрение за масово приложение по стандартна процедура, тогава на БАС, че много повече хора щяха да си сложат.

41

Майстора

преди 2 години

Причините за ниската ваксинация са многолики - 1. Изключителната безполезност на експерименталните терапии, която изглежда дори надминава 100%, понеже води до влошаване във "ваксинираните" държави; 2. Изумителната, невиждана досега вредност на експерименталните терапии; 3. Свръхнастойчивата, лъжлива, манипулативна и унизително елементарна кампания за маркетинг и реклама на експерименталните терапии; Има и още, но това е основното.

40

Анонимен

преди 2 години

"дълги години е имало опит да се унищожи авторитета на лекарите" - тук има предвид действията на самите лекари, нали?

39

Краси

преди 2 години

Причината е една:% на простите хора в РБ е три пъти по-висок от колкото в развитите държави.

38

Анонимен

преди 2 години

Причината е че лесно се разбира кога някой лъже. Първия път една лъжа може и да мине но всеки следващ път се усещат все повече хора. Лъжата че препаратите доказано спират вируса беше последното което прекърши доверието. За това сега на много места има протести против ограниченията и ваксинацията.

37

Анонимен

преди 2 години

Причините за ниската ваксинация са липсата на функционална грамотност в повечето граждани на страната ни. Разбира се когато обвиниш някой, че е неспособен да взима правилни решения, той се оправдава, че лекарите, адвокатите и философите са виновни за неговата зла участ.

36

Анонимен

преди 2 години

На лекарите им бепе платено с извънредни бонуси и бяха направени герои и тюлените им пляскаха с плавниците си от балконите на килиите си. Затова си мълчат като дупета сега. Вече са съучастници в престъплението за налагане на отровни дози на стадото.

35

Анонимен

преди 2 години

Ако те ухапе змия и не взмеш противоотрова навреме има голяма вероятност за летален изход. Ако не те ухапе змия има голяма вероятност да оспорваш действието на противоотровата и да се съмняваш в качеството на обучението на здравните кадри.

34

Анонимен

преди 2 години

Аз вече се съмнявам в качеството на обучение на здравните ни кадри след като агитират за ваксинация по време на пандемия

33

Анонимен

преди 2 години

Причините за ниската ваксинация са нелицеприятни и трудно се възприемат от хората. Как да кажеш на някой, че е необразован и има ограничени възможности за мисловен процес

32

123

преди 2 години

Ей, не разбрахте ли, че колкото повече се ваксинират, толкова повече ще се разболяват. Ще ви бият експерименталките докато сте живи. Спрете се!

31

Анонимен

преди 2 години

В Англия всичко е итворено и върти оборот на 200 без задръжки, вируси - невируси и новости от Африка. В РБ продължават с разни ми ти съчинения от пусто в празно.

30

Анонимен

преди 2 години

Щото в ЕС се пускат само експерименталки - Пфайзер и Модерна. Които ни работа вършат, нито са безопасни. Докато има нормални класически ваксини, но не се предлагат от световните мастодонти, решили да купят официално света.

29

Анонимен

преди 2 години

Най-вече защото тук хората са лъгани дълго и много и от далеч разпознават лъжити. А решението с игли на пландемиятае все по-ясна и груба лъжа. Тя лъсна ясно последните месеци.

28

Додо

преди 2 години

Хм..многолики били причините за ниската ваксинация! А сред тези "многолики" причини фигурира ли тази, че така наречените Ковид "ваксини" са доста по-зле от напълно безполезни? Защото едно, че не предпазват от заразяване, второ, че не предпазват от разпространяване на Ковид от заразени ваксинирани, и трето, че намаляват драстично естествения имунитет, чрез така наречения ADE Syndrom, като по този начин правят "ваксинираните" много по-уязвими към нови, мутирали Ковид-щамове и други вируси? Потрес!

27

Анонимен

преди 2 години

Организирайте медиен потоп.Събитие 201

26

Анонимен

преди 2 години

Няма ли в България нормални хора? Те всички се оказаха академици, професори и.т.н.

25

До 35

преди 2 години

65% ваксинирани означава 35% неваксинирани. Ако грубо кажем, че в Унгария са 10 милиона, това означава 3.5 милиона без никаква ваксина. Какъв е проблемът да има над 20 хиляди новозаразени на ден? Те доскоро ни маски, ни мерки имаха изобщо. А ако няма мерки, за 100 дни ще се заразят около 2 милиона. Като всички почнат да се ваксинират, това ще спре. Колкото по-малко ваксинирани, толкова повече гърч и чанч.