111

БРЦК

преди 2 години

ЕС -населението мре 60 на сто са мъртавци. Много гинат шествия с некролози се правят в Италия Австралия Холандия.... Това са убийци и всички които им сътредничат са престъпници

110

До програмист

преди 2 години

Човек, гледай по-надалеч от антиваксърството и ковида. Това, което се случва в Австрия е много опасно. Това е прецедент и може да донесе много бъдещи беди. Утре в името на общественото здраве могат да решат да ни изследват за каквото пожелаят, задължително, и при наличие на показатели, гени, които не са в "граници", да биваме лишавани от право да имаме деца, да учавстваме в избори и тн. Примерно.. Тук ме става вече въпрос за-против ваксините

109

Конспирация

преди 2 години

беше, че отказът от ваксинация ще се наказва с глоби и затвор!

108

До Програмиста

преди 2 години

Злобата ти е породена от това, че си се осъзнал, че сам си се прецакал ли? Кунчев те чака!

107

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЗа мишката и капана, ЕС и ние. Мисирките и цензурата. Езикът (като орган за..) и гъ...а (също като орган)Та както казах и министерството на истината го изтри веднага- продадохме държавата си за възможността да слугуваме навън и да ядем ***. Еретична мисъл а?

106

Анонимен

преди 2 години

До февруари политиците ще изгорят.

105

Анонимен

преди 2 години

То поне да бяха ваксини, да се набоде човек. Ами ваксетата разнасят омикорна и другите макарончета.

104

нЕкой си

преди 2 години

Браво. И тук трябва да въведат глоби и затвор за отказ от ваксинация

103

Анонимен

преди 2 години

Само цените на сертификатите ще скочат и организираната престъпност, като в Америка по времето на Ал Капоне. Всеки би дал 1000-2000 евра с леко сърце.

102

Анонимен

преди 2 години

Питам се за какъв *** ми е този ЕС щом не спазва собствените си закони? Така нар. ЕС вече няма нищо общо с това към което се стремяха свободните хора! Вън на България от този фашистки съюз и тази диктатура под прикритието, че ги е грижа за здравето на хората!

101

Немец

преди 2 години

Зелените паспорти и ваксините се провалиха и ще доведат до национална катастрофа в Германия и Австрия.

100

Анонимен

преди 2 години

Значи антиваксърския въпрос ще бъде, както са казвали дядовците им "окончателно решен".

99

Ваксенфюрер

преди 2 години

Абе, там, в Австрия не беше ли роден един чичко с мустачки, как му беше името... Шикългрубер.. " Всеки, който е забравил историята е осъден да я повтори" - написано на входа на блок 4, в Аушвиц! Неваксинираните - новите евреи. Края на историята я знаете, всекиму според заслугите.

98

Анонимен

преди 2 години

Преди няколко години едни хора от опозицията в Германия обясняваха, че Меркел и мнозинството политици на Германия и Австрия са свързани с Нацистите по кръвна линия. Меркел била лично от рода на Хитлер. Не знам колко е вярно, но със сигурност управляват кризисните ситуации по същия начин.

97

Анонимен

преди 2 години

До 107 люлката на фашизма е Италия бе ***!

96

вярно е

преди 2 години

Не е фалшива новина. В австрийските новини пише точно това. За сега е проектозакон, но едва ли ще има разлика с реалния закон. Вече човешките права и конституцията не значат нищо. Всичко е за пари. В ЮАР казаха, че Омикрон щамът не е опасен и минава за 3 дни с главоболие и отпадналост. Никой не ги отрази. Фармамафията управлява държавите.

95

Анонимен

преди 2 години

Ще плачете за Курц ;)

94

Анонимен

преди 2 години

По-добре затвор

93

Айти

преди 2 години

Аз затова се изнесох в Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света до Варна. Тука не плащаме ток - има 5 мегавата ветрогенератор и 10 декара фотоволтаици. Не плащам за топлото,щото къщите са с термопомпи. Пия вода от чешмата,защото под селото има минерален извор. Не ходя на магазин, защото има био оранжерии. 0% са ваксаните тук,няма маски,няма сертификати,няма ковид. Това е паралелна държава!

92

Анонимен

преди 2 години

Австриици , елате с вашия бизнес в българия тука е по добре и ще ви бъде добре.