51

Т

преди 2 години

Повечето лекари, от тези , за които призванието да си лекар е останало на книга с получаванито на дипломата, сигурно бягат като дявол от тамян от болен. Сериозно болен, няма проблем - само да не е спешен случай.

50

Радой Ралин

преди 2 години

Никога няма да се оправим.

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен56... Никогиш да не одиш пу болници! Даже коги та фане за паатката! Оти ша та уморът, па не си са и осигуровал! Дееееева.!

48

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който е гласувал за ГЕРБ през последните десет години, трябва да е наясно с последиците на тяхното управление. Предполагам, че тази нощ ще арестуват Гешев и Борисов, към 3:30 през нощта......По скоро ще арестуват баба ти отколкото някогашен член на БКП Форевър! БКП на БКП око не вади, запомни!

47

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който е гласувал за ГЕРБ през последните десет години, трябва да е наясно с последиците на тяхното управление. Предполагам, че тази нощ ще арестуват Гешев и Борисов, към 3:30 през нощта

46

Анонимен

преди 2 години

С ковид без ковид в болниците те уморяват със сигурност. Доктори, сестрите, санитари се мотат нагоре надолу, но не се грижат за болните. В това състояние те не могат да ядат, да пият, ако вземат лекарства за други болести инсулт, инфаркт, кръвно те не ги приемат от безсилие, а никой не обръща внимание. Трагедията е пълна, хора не пращайте хора над 65 г. в болници ако не искате да ги загубите, дайте всичко от себе си и се грижите в къщи. В болниците процента на умрелите е твърде голям.

45

Ужас

преди 2 години

Това не е истина...Не може такова отношение от медици...

44

Анонимен

преди 2 години

Заради Банкянския крадлив и похотлив Еднокнижник и Щабът му от лакеи, които объркаха медицината с политика, българите не искаха да се ваксинират. Сега ваксинацията потръгна...... Нищо няма да потръгне дордето стари но уж нови бивши БКП-та ръководят държавата! Съвсем скоро всеки ще види Илия който се е пременил пак в тия!

43

Анонимен

преди 2 години

Да ви кажа, че:болни антиваксъри с КОВИД измират стотици;Болни антиваксъри с КОВИД избиха семействата си;- Болни пушачи с КОВИДз запалиха болници; - Психично болни педеральозни антиваксъри убиха стотици, които им вярваха!

42

Анонимен

преди 2 години

Колко медицински персонал беше буквално излъган с обещания за по екстра хиляда лева за работа с Ковид пациенти! Обещанията бяха побългарени с плащания на една мед сестра която разделя бонуса с останалите колежки! Просто някои български администрации нямат стигане в глупостта!

41

Анонимен

преди 2 години

Хората трябва да разберат, че са абсолютно сами. Ние бяхме с двустранна пневмония в св.Анна и странно след 8 дни изписване да но след 4-5 дни влошаване и с тест излиза ковид. Джипито не обелва дума с какво да се лекува, а само че този тест не е легитимен. Линейки, които идват след 7 - 8 часа и накрая с триста зора в 1-ва градска, а след три дни се обадиха с тъжната вест. Просто никой не се бори за живота, всичко е пътеки и безхаберие, болните са сами, два пъти минават да ги погледнат и толкова.

40

Анонимен

преди 2 години

Лекар да го е страх от пациент, е като пожарникар да го е страх от огън и дим или полицай от престъпник......Всеки се страхува но дълга би трябвало да надделее! Но уви в България повечето лекари и медицински персонал получават яко огризани заплати и няма как да бъдат всеотдайни щом те самите мизерстват! Има разбира се и много изключения но общо взето всеки гледа основно от собствената си камбанария!

39

Седераст

преди 2 години

"иска да знае защо е сираче на КоледаТова почти ме разплака... Тъжна история

38

Анонимен

преди 2 години

Някой ако вземе да вади справки колко хора умират от други заболявания, които биха могли да се лекуват, но поради тая истерия никой не им обръща внимание .. Как мислите, дали една такава справка няма да е с повече умрели от тая дето ни я пускат всеки ден на починалите уж от Ковид, за да плашат хората? Хиляди си заминаха. ЕДна част просто ги е страх да идат при лекар, други не ги преглеждат. Спрени са планови операции. Явно само болните от Ковид са болни и ги лекуват, другите..

37

Анонимен

преди 2 години

Да попитам медиците от Видин къде ходят по нужда? В кашони ли?

36

Анонимен

преди 2 години

Лекар да го е страх от пациент, е като пожарникар да го е страх от огън и дим или полицай от престъпник.

35

Анонимен

преди 2 години

Е те това просене по болниците на Запад го няма! Български държавен БКП стандарт!

34

Анонимен

преди 2 години

Онези дни някакви плямпаха и писаха колко били опасни антибиотиците .Резистентност,нам си кво.. Не знам дали не са спрели вече и пеницилин-инжекцията.Очаквам вече да ни предписват баяна вода и пилешка супа и по ...половин аспирче,не повече.1/

33

Анонимен

преди 2 години

Той Мангъров си го каза човека: Що за лекари ги е страх от пациенти с температура и кашлица?

32

До 37

преди 2 години

Някой от оплюващите докторите да е излъгал за нещо??