91

Анонимен

преди 2 години

От ковидаджии вече не може да се припари до държавни болници. Да си беше цакал, не би умрял

90

До 115

преди 2 години

До ами Как ще го спрат, като постоянно говорят, че няма затруднения в болниците, има места, хората се лекуват. Те искат да ни убедят, че едва ли не нещата са розови, а действителността е съвсем друга, но типично за комунистите да замазват очите на хората.

89

ами

преди 2 години

"трябва да го изпишем, нямам по каква клинична пътека да го държим.Ей това нещо ако успеят да го спрат управляващите,ще са много дълго време във властта.

88

хипопо

преди 2 години

лекари-вампири , очите им са като на чичо скруч

87

Анонимен

преди 2 години

Снимката на линейката е много символична - цялата изгнила на дупки като здравеопазването ни

86

Анонимен

преди 2 години

Кацаров и Радев казаха, че всичко е прекрасно - стига "льжи"

85

Totenkopf

преди 2 години

Точно това заслужава този *** народ! Одобрявам!

84

Анонимен

преди 2 години

В България здравеопазване има понякога, не винаги и само ако познаваш правилните хора

83

Анонимен

преди 2 години

Цялата истина е, че тук в България става дума само за интереса на малка група хора който се стремят да присвоят колкото се може повече без да се интересуват за здравето и битието на хората.

82

Анонимен

преди 2 години

Ето така стигнахме дотук: докато властта ни успокояваше как всичко било под контрол, животът всекидневно ни поднасяше покъртителни примери за хаос и смърт.

81

Васко Далаверата

преди 2 години

Ами затова гласувайте за Костадин Костадинов. При него нямя кокоша пръддня, а докторите лекуват истински болести.

80

Анонимен

преди 2 години

На Българе! Утре къде ще сте вие или близките ви? Или след време? Взимайте камъни и треепете извергитее!

79

Дими

преди 2 години

Абсолютно същото и подобно на 2-3 коментара в статията! Кашляне, задух, отрицателен тест, двустранна пневмония, домашно лечение лекарства + лекарства за ковид! Влошаване, ниска сатурация на ръце до 3та градска, кислород, стабилизиране, Пирогов 10 дни, изписване! На петия ден вечерта влошаване , ниска сатурация никой не даде указания за кислород или как да се действа, обаждане за линейка веднага, татко си отиде след 45 Мин! Линейката дойде след 4 часа да констатира ! Системата тотално порочна.

78

Иван

преди 2 години

Срам ме е, че съм българин след такава новина.

77

ИЗРОДИ МЕНГЕЛЕТА

преди 2 години

Значи, като прочетох тази статия ме изби страшен гняв. Ето, дами и господа, това е нашето "здравеопазване". Влачат те напред-назад като чувал с картофи, дорде умреш. После те пишат в статистиката - Ковид и си получават паричките по пътеката! В момента е на мода да се мре от ковид, пневмонията е предимно ковидна, други вируси няма. Човекът щеше да е жив, ако му се прилагаше лечение както си е за пневномия, не да го лекуват с некви протоколни експерименталки и да го разнасят с линейки наляво-надяс

76

Анонимен

преди 2 години

Да се е ваксинирал.

75

Анонимен

преди 2 години

Животът ни е даден свише. Касапи, санитари, корумпирани дофтори не дават живот нито здраве. Те само помагат са умрешш с лекарска помощ. Който им вярва, може и я норвежкия дядо коледа да повярва да му удри една мокра целувка като подарък за коледа. Единствено спешна помощ е необходима при злополуки. Нищо останало нито могат нито искат да лекуват. Само пари и пътеки им са в главите

74

преди 2 години

Доста точен коментар по-долу. Ако по пътека се плащаше най-много за циреи, то нямаше да има място заради пациенти с циреи. Тъжно но истина.

73

преди 2 години

Стига ве хора. Безсърдечни а и безмозъчни от горе. Един не се ваксинира, друг не спира цигарите, трети не спира алкохола. Да откажем лечение на всички а? Не са виновни хората. Похарчиха се пари за 10 болници и двойни заплати на персонала. Няма реакция а молитви. Всеки срещу всеки.

72

Анонимен

преди 2 години

То на фронта на времето не са отказвали медицинска помощ уж във времето на технологиите живеем а постъпват с теб като през средновековието