53

Анонимен

преди 2 години

СЕРИОЗНИ МЕРКИ СРЕЩУ НИСКОКАЧЕСТВЕН СОФТУЕР!!! БРАВО!

52

Анонимен

преди 2 години

Някой да ми каже, това е НЕновините, шега е и не е истина?

51

Анонимен

преди 2 години

На нищо идващо от продажните медии не вярвам!

50

Анонимен

преди 2 години

ДОКАЗАНА ФАЛШИВА НОВИНА отпреди 3 СЕДМИЦИ.Защо сте такива некадърници? защо?

49

Анонимен

преди 2 години

А, значи почти като в Австрия!

48

Анонимен

преди 2 години

Червените гадове ще убият момчето за това, че е искало да гледа някакъв си сериал. Това е ужасно! Самите те заслужават куршум в тила! Но ще трябва много време докато това се осъзнае от здравите сили в това извратено общество!

47

Анонимен

преди 2 години

До Словянин "но една корейка, избягала оттам преди 10 г твърди, че цензурата и извращенията във ФАЩ са по-гадни и от тези при Кимовците. ......." А, а защо .... " Девойката живее в Калифорния"?

46

kirasirrav

преди 2 години

То затова там няма и Ковид - чисто и просто заразените ги ликвидират по някакъв начин. Някои съгласни да сътрудничат ги пращат в лагерите - да бачкат докато пукнат от глад болести и мизерия. Важното е масата овци да козируват и да се лендзят пред портрета на Ким...

45

Словянин

преди 2 години

Не соросоидизма, а соросоидиотизма.

44

Словянин

преди 2 години

КНДР са *** държава, но една корейка, избягала оттам преди 10 г твърди, че цензурата и извращенията във ФАЩ са по-гадни и от тези при Кимовците. Девойката живее в Калифорния и е отвратена от джендъризма и манипулациите на соросоидизма.

43

Анонимен

преди 2 години

A в ЕС вкарват в затвора на който откаже да се отрови.. Северна Корея е по-демократична от ЕС!

42

Асан

преди 2 години

А на Тиквата студентката какво е донесла от ФАЩ нещо бело сигурно :)))

41

мдаа

преди 2 години

Същото беше с рокендрола и тесните панталони у нас през 1950.само не те осъждат на смърт а те прещат без съд и присъда в концлагер1 където криминални роми те убиват за кутя цигари обещани им от милиционерите. След това тръпут ги дават на прасетата.

40

ДДРОнег

преди 2 години

До Василка___Вие май сте герПерка и крадете от НАШИТЕ ПАРИ !!!___Та, аз не намесвам нашите работи, но друг ги нам,есва и аз му отговарям !__Ма то вие герПеритя акъл нямате, нали сте кoмyнягu като вожда ви тyлynа !!!

39

Калеко Алеко

преди 2 години

До ДДРОнег ... Мафиотска държава имахме когато рашкоФ беше Шеф на НСС и мутрите в лицето на Илия Павлов и Георги и Васил Илиеви си имаха държава, пазарувайки си такива като чашкоФ на гилограм...Мафия имаше по времето на финансови и енергийни министри като Румен Гечев и Румен Овч., които днес пак станаха актуални, по тяхно време фалираха банки, а пенсионерите ядяха гълъби за да оцелеят...цялата тази тъмночервена г.меч от времето на Прехода сега стои зад гърба на преЦедента, с бившите кадри от ДС

38

Анонимен

преди 2 години

Какъв е тоя маскиран naляк на снимката и защо ни занимавате със слабоизвестни глупости?

37

Калеко Алеко

преди 2 години

Сакралната тема за Грухчо събра за пореден път дежурните форумни пациенти ... Честта на слънцеогряният Вожд отново е опетнена от някакви новинарски оператори проводници на загниващия американски империализъм ... червените лозунги от времето на СОЦА и "Нерушимата бъгаросъвеЦка дружба" продължават да кънтят в манерките на носталгиците от времето на СеСеСерето и Всемирния комунизъм ... !!!

36

радеф е мафия

преди 2 години

И в България е така, филми за 19-те имота на Рашкоф и обвързаността на Радеф с олигарсите ти носят ликвидация

35

Анонимен

преди 2 години

Такъв мегахит е, че никога не съм го чувал и до час ще съм забравил, че съм чел това.

34

Грую

преди 2 години

До ГеоргиХич не ти и трябва... насилих се да го изгледам с доста превъртане напред. Пълна простотия