73

Go69

преди 2 години

На 100% вярвам на всяка новина за Северна Корея, западните *** лично ходят там да ги проверяват..

72

Д-р.Гигълс

преди 2 години

Ами че то Северна Корея си е една игра на калмари на Ким Чен Ун с народа.И ето той го е почнал ,наказани ,уволнения, затвор и разтрел.Ми то това си е чиста игра на калмари на живо.

71

Кимц Цин Унц

преди 2 години

Така си требва. Напред и нагоре

70

ДО 92

преди 2 години

даже не му я бий кажи му че ще умре и ако иска да живее му носиш една ваксина да се спаси той е сред избраните, даже сам ще си я сложи....

69

Анонимен

преди 2 години

Щели да го разстрелват - доста глупаво решение. Има доста да учат от Запада как се правят нещата. Бий му една ваксина и толкоз. От друга страна е почти приятно някой да ти заявява открито и ясно намеренията си.

68

Анонимен

преди 2 години

Не е вярно. Това е пропаганда, никой в КНДР не е осъждан на смърт. Там хората ядат пасти, вместо хляб, а животът е охолен и всеки е безкрайно щастлив! Прочее, всички антиваксъри русофили може да се запътят да живеят там.

67

Krom

преди 2 години

До Словянин 62 - милия! И защо девойката не забегне от САЩ, а живее в Калифорния?! Може би обича да я "извращават"? И като си такъв фен на Северна Корея очаквам нвина примерно: "..един Словянин забегнал от джендърска България в Северна Корея, където живее, труди се и просперира..". Вместо, апропо по цял ден да спами тук колко е достойно в Северна Корея, Иран, Талибан, Афганистан и други тем подобни.

66

Анонимен

преди 2 години

До До 84:, ето ти си типичен примез за заспал безполезник.

65

До 84:

преди 2 години

Като корейците са толкова развити и добри, защо не дойдоха преди 150-200 години да помогнат на българския народ, който бе подложен на геноцид и кланета?

64

Анонимен

преди 2 години

Сериала е невероятен, а южнокорейската икономика отдавна би рушката макар да имат една трета население. Но българския никога няма да признае. Но той дори не знае щото гледа през червените си очила. Донякъде ми е жал за такива изостанали от живота същества.

63

rusnak

преди 2 години

И от къде добарахте тази информация, интересно? Знае ли се с колко куршума е разтрелян или е било с базука??

62

Анонимен

преди 2 години

Всяка държава, която има суверенитет наказва жестко такива. Само да споменем, че американските граждани отишли миналата година в Конгреса за да искат сметка за фалшифицираните избори, в момента ги съдят за вътрешен тероризъм - това значи, че след панделата никога няма да могат да си намерят работа, а също така нямат право да летят на самолет дори като пасажери до края на живота си.

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 78 - Мдам. Ако трябва да бъда честен, тази година само Arcane ми хареса.

60

Един Българин

преди 2 години

До 66 Да, който не иска да се боцка в Австрия - обесване пред Щефан'с дом след 1 февруари. скоро и в Германия и в други страни от ЕС.

59

Доктор Сън

преди 2 години

Хейтите северна корея, ама там нямат трансжендър за министър на образованието нали ? :)

58

Анонимен

преди 2 години

Бих описал сериалът като посредствен. Мегахит...

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66 - Момичето се казча Нейомни Парк (със сменена фамилия е) и твърди, че в САЩ същестува същата цензура, каквато я има и в Севрна Корея, в смиъсла на това, че всичкия следват и тези, котио я одумввят, бивак "кеселирани".

56

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам, защо се знаимават изобщо. Ясно е, че има тежки наказания - глей си жовота, не се прави на улав и готово.

55

Доктор Сън

преди 2 години

Похвално ! Така трябва

54

след изборно

преди 2 години

И ний вървим, вървим, вървим нататък и продължаваме пр.