46

БСП

преди 2 години

Социала, регионите, МВР и енергетиката.

45

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 години

До СМЕХ...СМЕХ ДРУГАРЮ АГА КЪРДЖАЛИЙСКИ Е, ЧЕ ВЕЧЕ И ТУРЦИТЕ НЕ ГЛАСУВАТ ЗА ДПС! ВЕЧЕ И ТЕ НЕ ВИ ВЯРВАТ! ДАЙ ИМЕНА КОИ СА В МЕДЖЛИСА - КОИ ТУРКОФИЛИ СА ТАМ - СЪДИЯТА НА ЛЕВСКИ ЛИ ХАХАХАХА АМАН-ЗАМАН. тРАЙ СИ ЧЕ МИРИШЕ!

44

САМО БСП!

преди 2 години

ПО ВРЕМЕТО НА БСП СЪС СТАНИШЕВ ВЛЯЗОХМЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ САМО ДЕСЕТ ГОДИНИ СЛЕТ ТН ФАЛИТ ПРИ ВИДЕНОВ. БОЙКО ЗАГРАБИ ДЪРЖАВА ПРЕЗ 2008 СЪС 7 ПРОЦЕНТА РАСТЕЖ, И СРИНА РАСТЕЖА ДО СРЕДНО ПРОЦЕНТ И НЕЩО. ГЕРБ ОГРАБИ ЦЯЛАТА ИНЕРЦИЯ ОТ ЕВРОЧЛЕНСТВОТО И РУМЪНЦИТЕ ОТ 38 ПРОЦЕНТА ПО-БЕДНИ ОТ НАС 2008, СЕГА СА С 65 ПРОЦЕНТА ПО-БОГАТИ, ОСТАНАЛОТО Е КОРУПЦИЯ И КАЛИНКИ!

43

СМЕХ...

преди 2 години

Кво "турско робство " бе ахмак......"ТЕ-РОБИТЕ -БЪЛГАРИ" СА БИЛИ УЧАСНИК В МЕДЖАЛИСА НА ТУРЦИЯ....ВЗЕМИ ДА ПОПРОЧЕТЕШ МАЛКО КНИГИ ....И НЕ ДРЪНКАЙ РУСКИ ПИЯНСКИ ПРОСТОТИИ....!

42

Светозар

преди 2 години

От какво недолствате, бе ? ПП отначало си казаха, че правителството ще бъде коалиционно, без ГЕРБ и ДПС. Удържаха си на думата. Какъв ви е проблема ?

41

4epa

преди 2 години

О НЕРАЗУМНИ ЛЮДЕ ИЗМАМИХА ВИ ЗА КОИ ЛИ ПЪТ !!!!!!!!!!!!!! ПРОДАЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА !!!!!!!!!

40

Анонимен

преди 2 години

Протестъри, протестъри парти - чорапа опъва всички наред

39

САМО БСП!

преди 2 години

Фалита на държавата не го направи Жан а Костов, за да дойде на власт, с братската помощ на неоколониалистите от световния капитал. Фалитът настана когато дойде Костов да ни """""спасява""""" и подари България на капиталистите от запад. ТОВА Е ИСТИНСКИЯ СЪСИПВАТЕЛ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ДРАГИ ФАШИЗОИДНИ *** ОТ МОДРОСИН ТИП, ДЕЦА И ВНУЦИ НА ФАШИЗАРСКИТЕ ГЛАВОРЕЗИ, КЛАЛИ СТАМБОЛИЙСКИ, ВАПЦАРОВ ГЕО МИЛЕВ...

38

СМЕХ...

преди 2 години

Абе , Ицо Хазарта , за министър на образованието ли са го главили....ха,ха,хааааааа....

37

Анонимен

преди 2 години

По време на правителството на Жан Виденов, външния дълг на България бе намален значително. По време на 12-годишното управление на Мафията външния дълг нарасна до размери когато никога не е бил, еврофондовете бяха ограбени, а 2 милиона човека бяха прокудени зад граница. България при последното си преброяване е под 6 милиона, ако махнем пенсионерите, които така или иначе ще си заминат, се оказва, че сме по-малко отколкото след Освобождението от Турско Робство.

36

ИТН

преди 2 години

Туризмът, спортът и халтурата.

35

БСП-потъва

преди 2 години

Радев и Нинова разкъсаха БСП на части. Дали ще оцелее след тяхната битка? Едва ли...

34

:-)

преди 2 години

дай България ще вземат и едно министерство стига да е пълно с пари като финансовото хахахаза БСП на културата, на спорта, социалното където няма кокал. Разпределението не трябва да е по брой министерства а по дялове от бюджета, които отиват за обществени поръчки и крадене да е ЧЕСНО хахаха

33

Анонимен

преди 2 години

Този на снимката ,трябва да е в затвора !

32

СМЕХ...

преди 2 години

Чалгарчетата кои министерства ше управляват , щото са пълни вече със шнорхели и плавници за морето ,бе.....

31

Анонимен

преди 2 години

Каква формула,какви 5 лева? БСП имат 26 депутата. Тръгнали да искат постове. Три пъти фалираха България първите 15г. след 1989г.Фалитаджиите бяха Жан Виденов, Румен Овчаров, Мадларова,Румен Гечев, Таско Ерменков и другите от срещата в Мол-а.Какви министерства искат като са с 26 депутата? Те нямат легитимност.Това е ПОДМЯНА. КОЛКО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЯХ, ЧЕ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ БЕДНАТА НИ ДЪРЖАВА? БСП Е СРУТИЩЕ. МАРТ ЩЕ ПАДНЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО, НО ЩЕ ФАЛИРАТ БЪЛГАРИЯ ОТНОВО.

30

Радж

преди 2 години

Боби екото се уреди най-накрая

29

Анонимен

преди 2 години

Българи, трябва да сме благодарни за свалянето на мутрорежима на всеки човек който се опълчи на Шайката. Първи това направиха от БСП, Корнелия Нинова и Румен Радев. Те не се предадоха пред гербестите ласкателства и лъжи, пред спретнатите и две пътно-транспортни произшествия, и двата път с коли на една фирма и то софийска, таксиметрова. Тя отказа постове, не както направиха приелите като сестра Галивица и Христо Иванов. И сега герб е в опозиция, пълни с кинти но сами.

28

Не е точно

преди 2 години

67 : 26 : 25 : 16 : 13 отговаря на 10 : 4 : 4 : 3 : 2

27

4epa

преди 2 години

А КОИ ЩЕ Е МИНИСТАР НА ТКЗС - ТАТА МАИ КОРНИ !!!!!!!!!!!!!!