66

До 67

преди 2 години

Той е агент от ДС. Пипалата му са на октопод.

65

ГУГАЛО

преди 2 години

Ами тия с 22 и 16 депутати искат закриването на ТЕЛК решенията и премахването на категорите труд. Нови избори и единствено БСП може да ни доведе до тях. След това нещата ще си намерят логичният управляваш. Но не и с16 депутати да решаваш сьдбата на 700 000 инвалида

64

Анонимен

преди 2 години

Баницата щом е разделена - кабинет ще има, да знаете. Да видим в кое парче колко сиренце ще има, да не разтурят бърже седянката.

63

Анонимен

преди 2 години

Гечев, съд и затвор! Ти си позор!

62

Анонимен

преди 2 години

требе да се създадат 4 нови министерства само за БСП - 1.На WC, 2.на Разрухата, 3.на и ди от ите 4. на хранещите се от 1.

61

Анонимен

преди 2 години

Слави правеше кастинг, сега в мола някакво шоу... И това е избора на уж красивите и умните. Бойко може да няма перфектен английски, ама...

60

златна машина

преди 2 години

Половината процент преднина на корнела пред итн се оказа цяло едно министерство. Ей, златни машини. Предлагам на новите да премахнат коня и на негово място да сложат една позлатена машина.

59

Анонимен

преди 2 години

ЕС няма да изпрати нито едно евро след като ги види тези измамници. Поне да бяха сменили старите муцуни с нови, ама не, тези са бетон по измамите. Не пускат кокала. Точат си ли.ги.те за 29 милиарда от ЕС. Но ЕС пари на комунисти не дава. Ще го разберат много скоро.Крадци и мошеници!

58

Анонимен

преди 2 години

До stiling до 37тоя от снимката навремето публично по радио хоризонт в "неделя 1504 се хвалеше, че си купил имот, ама излъгал данъчните и платил нисък данък - на запад с това изказване веднага щеше да е прибран в пандиза /радиото пази всички изказвания, така че който иска може да намери записа

57

Гроби Таласъма

преди 2 години

Партия с 26 депутата, получава цели 4 министерства! Каква електорална и политическа тежест има, за да участва в управление? Депутатите й са само 2 пъти повек от тези на "Възраждане":)))

56

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да става, на плиткоумния протестър му хареса Чорапа да го прецаква

55

Анонимен

преди 2 години

Виждате ли го това изчадие на снимката - той през 97ма година направи долара 3 лева. А със седмичната ми надница купувах 2 хляба. БЕСЕПАР отвсекэъде.

54

stiling до 37

преди 2 години

"Този на снимката ,трябва да е в затвора !" Освен, че не е в затвора, освен че нулира спестяванията на всички през 97 година, вече 25 години неотлъчно е в парламента като депутат от БСП. 25 години за благодарност българския народ му плаща дебела депутатска заплата и на Ваш гръб сигурно вече е направил десетина имота, а като се пенсионира ще му плащате дебела депутатска пенсия! Толкова ли няма срам и достойнство този човек да се откаже вече! ЗАТОВА БСП ИМА 10 процента! МАХНЕТЕ ГО ВЕЧЕ БЕ!

53

Анонимен

преди 2 години

Някой да излезе да попита Трифонов който на лягане и ставане казваше, че с Герб, ДПС и БСП под никаакъв предлог няма да участват заедно !

52

истината е

преди 2 години

ГЕРБАСКИ САЙТЕЕЕЕ ПАРИТЕЕЕ СВЪРШВАААТ АААА ВИЙТЕЕЕЕЕ ВИЙТЕЕЕЕ

51

Маските или ОСТАВКА2

преди 2 години

Министрите са сложени за да ни ПАЗЯТ от ВИРУСИ и чужденци- Нашественици.. Щом има Епидемия от Китайски ВИРУС, министрите трябва да ИЗГОНЯТ всякакви китайци от България и да ЗАТВОРЯТ китайските ресторанти и китайските магазини... След като ги ИЗГОНИМ, Стоките на китайците може да останат за нас, българите.

50

ДБ

преди 2 години

Правосъдието и околната среда.

49

Анонимен

преди 2 години

БСП е като кърлеж.От където са минали комунистите трева не никне.Те съсипаха България преди години със формулата 100:100:19: 100% приватизация, 100% кредитни милионери бесепаари, 19 фалирали банки за нула време.Хората са живи и помнят как за една нощ парите им се изпариха и от пари за едно жилище сутринта можеха да купят само 1 хладилник, но магазините бяха празни.С трън да завлачиш нямаше какво да закачиш. Нямаше хляб, олио и ток, дори свещи нямаше.Питайте вашите!Те ще ви кажат какво чудо беше.

48

Анонимен

преди 2 години

Ако налазят пак старите *** след тежката зима и бедност за българите които предстоят, на пролет най късно на лято Герб ще има покажат какво са протести. Не със палатки и затваряне на кръставища, а радикални !

47

Анонимен

преди 2 години

Защо о неразумни протестъре даде на Чорапа да те опъва, а не щеш приемането на истанбулската конвенция