59

Бебчо

преди 5 месеца

Аз кога ше живея добре? Защо някои хора искат да съм изравнен със земята ?

58

Кел-файда...

преди 5 месеца

.....храните се вдигат с 20-30%....парното с 50%.......ШЕ ГЛЕДАМЕ ПАК , СЕИРИ..!

57

П.К. инк.

преди 5 месеца

Моля, изразявайте се точно. Че пенсиите сигурно се преизчисляват - това разбрахме. Но кажете достоверно какво става след преизчисляването: получаваните от хората новите пари повече ли ли са от преди, или по-малко? И, което е също много важно - тези суми преодоляват ли вихрещата се по всички сектори непрекъсната инфлация? Моля за точен и публичен отговор.

56

Диана

преди 5 месеца

Там е лицемерието на БСП, че не променя всички пенсии, а само тези с осигурителен стаж + възраст, а много хора у нас нямат нужния осигурителен стаж поради сивата икономика, която съществува и до днес. Именно тук са най-ниските пенсии, както и при инвалидите, разбира се! Инвалидите се нуждаят от един постоянен нормален доход за да организират живота си, а не да разчитат на соц.помощи, които може да получат, а може и да не стигат до тях..Никой не говори за сивата икономика, а това говори лошо..

55

Анонимен

преди 5 месеца

Тия увеличения не могат да компенсират дори само вдигащите се цени от последния месец, да не говорим за идващите сметки! Честита промяна на Радев!

54

Втори пенсионер

преди 5 месеца

А нали Кико канадеца каза , че 600 чужди инвеститори чакат на границата с тирове с пари , които да наливат в нашата икономика? е, щом започва такъв цъфтеж на икономиката ни, зашо не повишим и заплати , и пенсии , та да станат като в Германия ??? Защо ???

53

Пенсионер

преди 5 месеца

Чакате , бе ! Нали Кокорчо каза , че всяка година не били събирани 10 милиарда лева, а той щял да ги събере ??? Е, Защо само по 70 лв. ще дават отгоре на пенсиите ??? Тези 10 милиарда на Коморчо дават възможност за много повече пенсия !!!

52

Обищина Белица

преди 5 месеца

Вервайте на Радев. Може да свири на китара успокояващи песни. Манджа нема да ви требе.

51

ВЪПРОС

преди 5 месеца

Медията на КНСБ и Подкрепа има Контра новина от вчера - Пенсиите се Замразяват ???На КОИ да ВЯРВАМЕ ?

50

БАИКО

преди 5 месеца

50 лева на боико трябва6е да бъдат 120 но тои открадна и тия 70 за времето до 4егъртането.немам думи за наглите им кражби на г е р ббб.

49

Анонимен

преди 5 месеца

На мен още сега пенсията ми трябва да е 2223 лева, но ... 1440, таван имало. Като ми преизчислят размера на пенсията с новия коефициент за трудов стаж пенсията ми ще стане 2501 лева, но ... таван от 1500 лева.

48

Анонимен

преди 5 месеца

Засега и тези 120 лева остават, а при Бойко Борисов бяха само 50 лева допълнително заради епидемията и извънредната епидемиологична обстановка.

47

Анонимен

преди 5 месеца

Парите за пандемията обаче ги спирате. И ли с други думи качвате със 70 лева и сваляте със 120. Големи мошеници комуня--гите.

46

Маските или ОСТАВКА2

преди 5 месеца

Министрите са сложени за да ни ПАЗЯТ от ВИРУСИ и чужденци- Нашественици.. Щом има Епидемия от Китайски ВИРУС, министрите трябва да ИЗГОНЯТ всякакви китайци от България и да ЗАТВОРЯТ китайските ресторанти и китайските магазини... След като ги ИЗГОНИМ, Стоките на китайците може да останат за нас, българите.

45

Анонимен

преди 5 месеца

Моят дядо живее с 1500 лв. пенсия! Щото е бил бивш началник в мините и за 4 г. партиен секретар! Пенсионирал се на 50 г. В момента е на 93 г. 43 години висока пенсия братче! Пести яко, нищо не харчи!

44

Анонимен

преди 5 месеца

Мика Зайкова,която винаги е твърдяла,че работещите и пенсионерите са с ниски доходи и винаги е призовавала за тяхното увеличение,от което и да е правителство,оня ден в събота постави на мястото и Емилия Масларова с думите: Еми,чакай малко,това е бюджета на България,а не на САЩ!

43

Словянин

преди 5 месеца

До 33. Преди 1989 г имаше 1000 заводи, в които се работеше здраво. Сега има 1 000 000 магазини, в които висят по 8 часа полуработещи хора, предимно женички. Сега почти нищо не се произвежда освен празни приказки и се продават 90 % чужди стоки.

42

Пълна скръб

преди 5 месеца

Което ще рече пълна мизерия.С оглед на това че цените подивяха пенсионерите затъват още повече,както и бачкаторите.

41

Анонимен

преди 5 месеца

Не знам тия от НОИ как за 20 дни ще преизчислят пенсиите на над 2 милиона пенсионера, при положение, че чакам 6-ти месец и отговора е все "върнато за проверка".

40

Анонимен

преди 5 месеца

Хората трябва да знаят, че трябват големи топки, за да се изправиш срещу големите пари. Това е и причината само две правителства от 89- та година до днес да са го правили. Като и двете плащат сериозна цена, а това е причината да сме на дъното по всичко.