7

Анонимен

преди 2 години

Тя наистина ли му е била приятелка или така за пред следствието и журналистите как преса да я представят,че го е търпяла през туй време на приятелството им,че да го представят тоз,че силно бил приятел и я тормозил като такъв и не се сдържал до домашна обстановка,а направо в склада на разпределителна гара е насилил до пребиване с избиване до смърт,което буди съмнение,че тоз въобще й е бил приятел до такава степен,че да се нахвърли с ритници,юмруци,тежки предмети,а не да е нападнал как непозната.

6

наблюдател

преди 2 години

Л.П. е неосъждан, завършил е VII-ми клас, неженен, безработен., накратко кофти мат'рал.

5

ХП

преди 2 години

""""""...като ѝ нанесъл множество удари с ръце, крака и други твърди предмети в областта на главата и тялото.""""""" -------- Демек, пребил момичето по най-жесток начин, но решението на съда за задържането на този "юнак" под стража не е окончателно!? Е, как да не съ гордееш с такъв либерално демократичен съд!

4

Клоунски Свят

преди 2 години

До Анонимен - 1 Казах го ДЕН 1-ви като се появи новината за изчезналата "АйЧи" булка.Там червените флагове за false flag операция бяха от орбита, "извършителя" е ДАНС-аджийско синче, школовано в "титани" на "АйЧи"-то като министерства НА правосъдие,извънредни ситуаций, външно,агенция за бежАнЕците и такива ми ти работни места, където постовете са пожизнени. След това отива за дошколование във UK - където най-вероятно е попаднал под школовката на МИ-тата.Тук това е истинското събитие.

3

до 2

преди 2 години

Прав си брато, но това у нас е така защото, докато в основата на европейското право лежи римското право, в основата на българското право лежи крепостното право на мужиците.

2

Анонимен

преди 2 години

Сутринта даваха за случай, в който един ръб, решава да пребие съседа си доста по-възрастен от него, че му шумял и го ослепил напълно. Излежава домашен арест и го снимаха, как си кара колата и си обикаля насам-натам. Ето това е правосъдието. Иначе в панделата може да влезеш за някои доста спорни неща с неясно доказване, но за такива зверства върху хора, просто си лежиш увас и си щъкаш, където си искаш.

1

Анонимен

преди 2 години

Завършил 7 клас на 28 годинки - чист бългapcки гpaждaнин от амазoнcки пpoизхoд. От 9 кладенеца вода ще носят, че да пробутат пpoпaдналата Koнвeнция