19

Анонимен

преди 2 години

"Имаме случай за млад мъж, който си е платил и се разболява и умира. Тоест, ти си плащаш, за да умреш. Това е тотална глупост. Тотална глупост каза докторе ,според написаното излиза че човека го е уморил фалшивия сертификат ?????

18

Ха

преди 2 години

Нормалните мутации отслабват вируса, а опасните мутации са там където има продажни доктори които случат на рокфелеровата мафия и постоянно подклаждат огъня чрез ваксинации по време на епидемия, чрез нагнетяване на страх чрез медиите,чрез фалшива статистика-стъкмистика и чрез пускане на лабораторно изработени нови щамове, ако естествените започнат да отслабват.

17

Шах

преди 2 години

Изведнъж се оказахме най умните в Европа .

16

Теорема

преди 2 години

До Медицинска аксиома:"През колкото повече хора преминава вирус, толкова повече мутира"===И намалява неговата болестотворност !!НО !! при положение,че през това време не се правят ваксинации защото в организма на ваксания вирусът и ваксината се "омешват" и тогава вече се получават по-агресивни щамове.Ако не бяха разигравали всичките тези циркове с изолации и ваксинации отдавна щяхме да сме го забравили ковидя.

15

Правилен вирус

преди 2 години

Мутира както трябва, за да се харчат щедро ваксините, убива колкото трябва, за да се поддържа истерията, налага такива мерки и теглилки, че на средния и малкия бизнес да му се такова таковата, а свръхбогатите "загадъчно" да стават още по-супердупербогати. Направо идеологически издържано вирусче, само дето пасва единствено на човекоядска идеология, според която 0,001% от населението ще има всичко, а другите от раждане до смърт ще духат постната супичка. Подозрително удобно.

14

Анонимен

преди 2 години

Там където са набодени няма нищо вижте, Израел, Германия, Австрия, Гибралтар.

13

Анонимен

преди 2 години

За две години колко доктори излязоха по ТВ. Сега и този***. Колко от тях са работещи лекари?Тоя синковец колко пациенти е прегледал? И после плачат, че няма лекари в болниците. Бил министър, бил. Сега не е. Да излиза да работи.

12

nekoj

преди 2 години

Бих предложил всеки Медик който се изказва - първо да дигне ръка и каже "аз съм положил Хипократовата клетва и ще действам според нея"! Да видим дали после ще ни разказват толкова небивалици!

11

Джамал

преди 2 години

Пишете в гугал: Аутопсия в Сингапур и ще видите какво са открили там докторите.Не е вирус,а бактерия.

10

Анонимен

преди 2 години

Ама, нали ти точно това искаш, докторе. Да няма население за да няма мутации на вируса.

9

Анонимен

преди 2 години

Юбрееее!

8

Медицинска аксиома:

преди 2 години

През колкото повече хора преминава вирус, толкова повече мутира.

7

Анонимен

преди 2 години

То стана миш-маш с тези ваксини за всеки щам работят.

6

минувач

преди 2 години

Дали само аз ги виждам - ама има поне 4-5 противоречия в казаното от 'медика'. Междувпрочем - от Южна Африка казват че 'новия' вариант протичал като лека настинка!

5

Анонимен

преди 2 години

Хората у нас не се ваксинират заради недоверие към властта. Така е.

4

Ken

преди 2 години

Я такъв случай, може ли обяснение за положението в Бангладеш ? Там са над 160 000 000 човека на територия малко по-голяма от България, имат ниво на ваксинация като нашето и на 7-дневна база имат около 250 случая. Аз поне не съм чувал за мутация от там.

3

Анонимен

преди 2 години

Мдааа,малко география!Родината на новият щам Ботсвана е разположена на площ от 582000 квадратни километра,населението и към 2021 година е около 2300000 жители!Та казвате мутациите се раждат в гъсто населени страни?

2

Такаааааа

преди 2 години

Преболедувах трашната болест: 3 дни, леки симптоми, лек грип, нищо специално. Сложих си ваксина след това: такава гадост скоро не ми се беше случвало! 3 дни не знаех къде се намирам. То не беше треска, то не бяха болки в ставите, то не беше безсъние и чудо! Приключих с ваксините! Ще си боледувам, по-леко изкарвам явно болетите и риска е оправдан! Не агитирам никого. Споделям опит! Болезнен опит след поставане на две ваксини и преболедуване на страшната болест.

1

анонимен

преди 2 години

глупости, и в други страни не се ваксинират - какво само ни лъжете