39

Iordan Ivanov Douser

преди 2 години

От репортажи от тази сутрин от София се виждат ясно черно чумни аномални зони около нови нагло престъпнi 5G digital holographic weapons.Обемите увреждани от новата черно чумно терористична техника в София са стотици пъти по малки от тези увреждани в Лондон. Там високи метални лъскави метални сгради заради черно чумно проникващо облъчване са НЕГОДНИ ЗА ОБИТАВАНЕ..

38

Iordan Ivanov Geolog

преди 2 години

Warnings about terror with 5G digital holographic Black death and cancer weapons..The experts must to see video reports from any where.A lot of new Black death and cancer anomalous zones in big towns incl London ,Viena...The experts have possible to see Black and Gray death mass murderers and killers around a lot of big buildings in London incl Tower Bridge.За първи път вчера от тв видяхме mass murderers обсебващи високи метални сгради в ЛОНДОН .Виждат се и около кулите на моста..

37

Карлсон от покрива

преди 2 години

"Мутациите" Винаги ще "присъстват" при "гъстото" население! Мутирахме с "мутациите", жалко!!

36

Абе къде е Кунчо?!

преди 2 години

Кангел Аунчев отиде ли на работа днес?!

35

лекар

преди 2 години

До Медицинска аксиома:В грешка си и то огромна.През колкото повече хора прескача вируса толкова по-слаб става.Това се нарича колективен имунитет.А ако правиш по време на пандемия масова ваксинация,което е абсолютно!!! непростимо тогава започват масови и опасни мутации!!!Особено когато става дума за експериментални такива.Така че ни ме цитирай "медицински аксиоми"!!!

34

Апокалипсис Сега

преди 2 години

Къде е Кунчев? Да не го е блъснал автомобил на път за работа?

33

Доктор Зеленко

преди 2 години

А защо тогава в малкото мижаво индийско щатче Утар Прадеш с население като половин Европа на територия по-малка от тази на УК има само по 5-10 позитивни случая (не болни) на ден, и от първи октомври са се споминали 3-4 човека. Но там не ваксинират, а използуват евтините лекарства срещу ковида ивермектин

32

Анонимен

преди 2 години

Кенчев не трябваше ли да бъде "на работа" днес?????!!!!!

31

Къде е Кунчев

преди 2 години

?????????????????????????????

30

izh

преди 2 години

Каква мъдра мисъл комбина на министър и журналисти. Интересно ако попитаме средно грамотен гимназист в час по биология, какъв отговор щеше да даде? Ами, същия само дето няма доходите на доктора и журналиста. А и двамата са захапали здраво цицката на бюджета

29

Анонимен

преди 2 години

Хората не се ваксинират, защото голяма част от тях са го преболедували. Да се ваксинират непреболедувалите, че да имат шанс да го изкарат по-леко. Ясно е , че и с 15-ти бустер само отлагат срещата с вируса. Няма ваксина в момента срещу този вирус, който да пази от боледуване. Но е пълна излагация да ограничавате преболедувалите, за да си напълните гушките.

28

Covid men

преди 2 години

От тоя по-голем мутант нема. Ако си свали очилата ще почне да мята ваксини през очите.

27

ХП

преди 2 години

""""Мутациите на COVID са там, където има гъсто население"""" --- Май от самото начало целта е била населението на Планетата да бъде силно "разредено", но Експеримента не оправда очакванията. Сега залагат на Бустера - два три бустера и може би, шъ нъ "разредят"!

26

Анонимен

преди 2 години

Не споменахте, освен гъсто благоприятно за заразяване с много жертви. Предишните Китай, Индия. Първоначална повече заразени , по бързо разпространение навирусана повече хора. Така е планирано от вирусоразпрстранителите.

25

Анонимен

преди 2 години

Абе тия къде живеят? Нека покаже една страна дето да е с висока имунизация и да няма бум на заболели? Бах тия пр,оф,Ани. Тоя даже бил и министър.

24

Да си дойдем на

преди 2 години

думата: ДС ни вакДСинира вече 32г. с чудовищни кражби!

23

Аноним

преди 2 години

Докторът е гинеколог по спецалност, а в момента завежда онкологичен център, явно е специалист и по вирусите. Как стана така, че всички началници имат едно и също мнение по въпроса за коронования вирус и на-вече за ваксините или по-точно за все още неясните субстанции.които се рекламират бзспирно.Такава страшна загриженост за здравето на хората е безкрайно подозрителна.

22

Анонимен

преди 2 години

гетата на Китай.гетата на Африка..гетата на Индия ще е следващата лаборатория.

21

Анонимен

преди 2 години

Хората у нас не са даксинирани заради недоверието към власта. Това е истината - точно и ясно.Вече 31 години ни лъжят за да крадат и се облагодетелстват тези във власта и около власта ,независимо дали са СДС, БСП, ГЕРБ, ДПС и всечки октанали партии.

20

доктор Нане Вутев

преди 2 години

Те сега разбрахте ли що нема български мутации на вируса? Щото сме редко населени!