20

До --

преди 2 години

Програмистите нито са нагли, нито прости, но твоя коментар -- да; Хвани се да учиш за програмист и ела ми се обади след 20 години да видя как са ти очите и психиката. Много тежка и зле платена професия в България на фона на заплатите в Европа и САЩ.

19

anonimen

преди 2 години

Докато има ограничения няма как да има квато и да било икономика просто ни съсипват живота от 2 г

18

Анонимен

преди 2 години

Дайте на цяла Европа българската минимална заплата и да ги видим как ще се справят. Всички акъл ни дават, но да ги видим те как ще се справят. Европа почти изравни цените в отделните страни, но за заплати, пенсии, детски, нищо не се оправя.

17

--

преди 2 години

в балгария трява да се ваведе максимална заплата на програмистите че са много нагли и прости

16

Ха!!!!!

преди 2 години

До Ибрикчи Бойко- Цените на бензина нямат нищо общо с галенето на главицата ти от папата-комунист. А от това, че назначиха Летс Гоу Брандън за президент на САЩ и новия Зелен Договор. Така че сега Путин и арабите диктуват цените без проблем. Покачиха се здраво в цял свят.

15

Ибрикчи Бойко

преди 2 години

При мен бензина беше 1.50 , сега е 2.50. Ходех с ибричето при Ердоган и Ангела и те бяха благосклонни към нас, а папата ме гали по темето. Толкоз много се жертвах да ви оправя бакиите, а вие се скрънджите за две чекмеджета пачки.

14

Смешници

преди 2 години

До Истукан Нямат руски патоци,русофили и комунисти.

13

Анонимен

преди 2 години

До ИстуканСъбират праните пари от колониите и всичко им е ок!

12

Анонимен

преди 2 години

Докато България не развие адекватна индустрия и икономика насочена към производство на стоки за износ с висока добавена стойност, всяко изкуствено повишаване на МРЗ ще доведе само до покачване на безработицата. Хубавото е, че ако се повиши, ще накара да се изсветлят повече доходи. Сега ужасно много работещи се водят на МРЗ, а получават пари под масата.

11

AMERICAN

преди 2 години

Никога няма Брюксел да допусне богата вредна класа в България тъй като ще имаме брутална сила, затова ни държат сравнително айде няма да кажа бедни, но зависими, paycheck to paycheck

10

ех Буда бе

преди 2 години

БОКО БОКО всичко изкрадохте БОКОООО

9

Истукан

преди 2 години

Люксембург е малка държавица с население под 1 милион, а минималната запалта е 2202 евро, а България дето била уж много малка с 6 милиона население, мизерува с 332 евро. Нямало пари. А Люксембург откъде имат толкова много пари?

8

Анонимен

преди 2 години

За 12 години ББ направи така че ни върна 200 години на зад - открадна парите от България и открадна парите и от ЕС

7

Ovi

преди 2 години

Заплащане на час труд. Мн е просто, макар да изглежда сложно. Ново, никой от властимащите няма да се съгласи, защото ще се отрази на джобовете на сучещите от кравата майка европейско американско мляко... . Няма воля, няма единство, няма вече Българи, има само продажници. За съжаление.....

6

Анонимен

преди 2 години

Как от ЕК не дойдоха да изравнят малко стандартите, ама за ваксините голям зор дават?

5

Анонимен

преди 2 години

Глобализация. Не е хубава тая новина.

4

Истукан

преди 2 години

Щом е съюз, трябва да има единни цени, заплати и пенсии, иначе ако не е така, всяка страна да си бие камшика и чао, както направиха Англия. Същото трябва да напави и България. Не може най-бедната страна в съюза да бъде малтретирана от големите западняци с големите заплати. Ако бях аз премиер, вън от всякави съюзи и скъсване на всички европейски взаимоотношения, а също така и скъсване на взаимоотношенията със САЩ.

3

Анонимен

преди 2 години

*** колко века трябва да минат за да се вдигнат заплатите че и с директива. Седерастичните *** и тези от криб отдавна трябваше да бъдат обесени за дето лъгаха и крадоха хората и ги държат в бедност и мизерия.

2

Неваксан

преди 2 години

Минимална, средна, максимална и всякаква друга заплата ще получават само ваксаните - галените деца на РотшийлдЯ и ШоорошА.

1

Анонимен

преди 2 години

Европа не я и тересива за Булг аристан. Те се развиват, те напредват, а ние се закопаване всеки ден. Сомалия на Европа.