11

Оутлендър

преди 2 години

Докторе,пита ли някой в ЕС как ще искаш ПСР за всички влизащи от вън? Много сме с истински грййнпасове, а не с тези парцали, които ги продавате в Бг-то. Вземи се успокой малко и си гледайте ваксинацията и хоспитализацията, че и там сте номер едно, ама в обратен ред. За предполетен ковид контрол не си чувала нали, ама искате да им пълним гушите по 130 лева на тест в будката на онзи кокошарник летище София.

10

Анонимен

преди 2 години

От къде се намериха толкова много "хубостници" в таз малка територия , направо не знам . Като тръгнеш от журналисти до професори.

9

Анонимен

преди 2 години

След като в Европа хванаха трима с този вирус тя вече знае, че е пет пъти незнам си какво! Къде е статистиката или тя хвърля зарчета, добре, че да до шест!Проф. Кантарджиев зове за затягане на мерките, а аз за затягане на колана! Да видим кой е прав! !

8

Анонимен

преди 2 години

Айде да се изкаже и тая с калпавата прическа, че има да си заработва хонорар и тя.

7

Фют

преди 2 години

Уж нищо не знаете още за Омикрона ,обаче бил амнаисй пъти по заразен ,по-смъртоносен за младите ,по по по най страшен и само отровите ще ни спасят ??? Не ви искам спасението ,не съм ви молил ,не съм ви разрешавал ,не съм ви избирал както всъщност и 80% от Българите ,така че тия приказки ги приказвай на перуката си бабо Яго.

6

Платени новини

преди 2 години

5, 3, 10 пъти по-бързо заразява. Ваксините не му действали, ама се ваксинирайте. Досега няма един доказано заразен неваксиниран или преболедувал, ама се ваксинирайте. Много е страшен и ще се мре, макар че досега всички са го изкарали с по 2 дни хрема. Абе, ваксинирайте се. Ваксина да го хваща няма да има поне 6 месеца напред, ама се ваксинирайте. Ваксинирайте се. Още 100 статии ще пуснем днес, че не се ваксинирате.

5

Анонимен

преди 2 години

Новата Опорка .. за мене това е дезинформация а таз е ковид ***.

4

оксиморон

преди 2 години

Оф ето я и другата ***, тъкмо се бях притеснил. А Джаба няма ли и тя да се покаже, цял ден я няма никаква а хонорара си върви. Да не се уволняваме.

3

Галъп

преди 2 години

Твоята продажна съвест отдавна е заразенс Недей заразявай другите съвестни хора

2

Анонимен

преди 2 години

Как пък не се натръшкаха от този вирус видни депутати и професори а все анонимни хора

1

Анонимен

преди 2 години

Тя лично го е изследвала и стигнала до тези изводи а не повтаря като папагал :)