139

ШибиРиби

преди 2 години

Важното е че излъга и подведе половин народ.

138

Анонимен

преди 2 години

До АНТИ КОМУНИСТ ////Народът каза точно и ясно, КРАЙ на борисовщината!Били гласували 12% за Радев, а колко са за банкянския айдук? За Радев са гласували близо 1,6 млн., а за герберастите близо 600 хил. Един милион повече гласа има Радев пред хунтата греб. Комунист е Борисов. Той не си е върнал партийната книжка. Обвиняваш млади хора в комунизъм, а те са били деца или не са били родени по времето на комунизма. Всичко, което си пожелал да ти се връща тъпкано!

137

АНТИ КОМУНИСТ

преди 2 години

До ТатататаГражданска ВОЙНА ,СМЪРТ ЗА ПРЕДАТЕЛЯ ПРЕЗИДЕНТ!

136

Иван Пловдивски

преди 2 години

Ако не образуват на Петков производство по чл.313 от НК за неверни данни, декларирани в неговата декларация затова, защото е "политик" ще говори нещо много лошо за съдебната ни система. Защото ако в правораздаването има наши и ваши каква борба с корупцията, какви 5 лева. И тия са като ония! ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА!!!

135

АНТИ КОМУНИСТ

преди 2 години

До комуниста 144Българският НАРОД БОЙКОТИРА ПОСЛЕДНИТЕ МАШИННИ ИЗБОРИ ! 12% са гласували за Президент от всички имащи право на глас! Подмяна , а не промяна !Смърт за всички комунисти!Бял ден да невидите!Белене ви чака! Долни мръсни роби на една утопия!

134

Анонимен

преди 2 години

Герберастите каквото и да правят, с борисовщината в политиката е свършено! Това беше едно черно петно върху България. Да ни управлява сикаджийска мутра повече от 10 години. Краде като невидял, народа болен и беден. Но имаме и милиардери по времето на борисвщината - Домусчиеви, за които писа Форбс.

133

точно и ясно

преди 2 години

Петков е спряган за следващ премиер. Също така тия новите се обявиха категорично за смяна на Гешев и Цацаров, както и за закриване на спец съд и прокуратура. Сега пък тия спецове ще се опитат всячески да ги спънат.

132

Слави Трифонов

преди 2 години

Стига църкахте,българския народ избра кой да го управлява а такива дето плюят по Кирил Петков са хора които досега са били на хранилка при Бойко

131

Събудете се

преди 2 години

Щом Гечев , таен сътрудник на Държавна сигурност и финансов министър на Жан Виденов по време на който икономиката ни се срина до 3000 лв за 1 долар , изпълзя от дупката си и сега се гласи да ни управлява , представете си какво ни чака! Хей, къса памет имаме ние българите и наивност да глупост. Комунистите не успяха да спечелят на честни избори и затова сега ще ни управляват с лъжи и измами.

130

Анонимен

преди 2 години

В края на април Петков е изпратил канадския си паспорт в канадското посолство в Букурещ. От това време той е можел да се легитимира пред български и чужди институции само като български гражданин с българския си паспорт. Видя се, че народът не се вълнува какво е решили братиньовците от КС, а пък най-малко ще се развълнуват какво мислят по въпроса Гешев и Цацаран!

129

Тататата

преди 2 години

Честита ви диктатура на Радев. С измами и лъжи, с вдигане на юмруци , с толериране на измамниците ,с насаждане на омраза, с подправени избори, се настани за още 5 години на власт . Това ако не е правителствен преврат , здраве му кажи.Комунистите не успяха да вземат властта по законен начин, затова го направиха с измама. Ама какво очакваш от такива

128

До 138

преди 2 години

Ако това да нарушаваш Конституцията е да лъжеш е нищо според теб и е законно,то тогава си заслужаваме лъжците и крадците дето ни управляват.

127

До 123

преди 2 години

Явно на теб някой ти пречи и затова издаваш заповеди снишил се пред клавиатурата . Не си ти който ще решава дали един мош*енник и един кра*дец на софтуер ще ни управляват. Започнаха с лъжи , кражби и злоба и не се знае до къде ще ни докарат.

126

Анонимен

преди 2 години

Няма съд, който да осъди Киро, защото той нищо незаконно не е направил.

125

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 130 "Дано да има повече българи,които да искат да се върнат в родината" ама ти мисиш, че след като ДС пое властта чрез Радев има такива ли? Може, някой, който напълно не е в час. :)))

124

Анонимен

преди 2 години

Петков не трябва да заема никакви постове докато не приключи проверката. А когато беше министър ще има ли някакво наказание?

123

Асан

преди 2 години

Нема кой да го накаже .... Също като Цвъки с асансьоро :)))

122

Анонимен

преди 2 години

Този мошеник още го разискват за измама, а той се кандидатира за министър ,подкрепян от зеления чорапЕх България ,докъде те докара невежеството.

121

Анонимен

преди 2 години

До 131 Не само, че няма да се върнат но още българи ще напуснат комунистическа България, аз също.

120

Анонимен

преди 2 години

Прокурори, след които административни ръководители, се събрали на тайна среща, за да мъдрят план как да бъде премахнат шефа на МВР Бойко Рашков. На нея присъствал и особено близък на сочения за лобист на спецпрокуратурата - Петьо Петров-Пепи Еврото.Идеята била да се предприемат мерки за дискредитиране на Рашков и той да бъде незабавно отстранен. Обвинителите настръхнали, след като разбрали, че има голям шанс шефът на МВР да запази поста си и в редовното правителство.