187

Ваксинозависим

преди 2 години

Къде е Кунчо да ме убеждава колко много имам нужда от поредната доза! Ако не го видя, може и да размисля!

186

ФатаМоргана

преди 2 години

Новата ваксина е разработена отдавна. За Коледа очаквайте промо пакети "стара + нова". Само като ги смесиш става чудото!

185

Анонимен

преди 2 години

На кой му дреме колко антиваксъри са измрели от ковид. Това си е техен избор. Лошото е, че болниците са пълни с ковидаджии и болни от други болести не могат да се лекуват

184

Анонимен

преди 2 години

Омикрон е анаграма на мороник - от английски ***. Допълнително ако на никой не му е направило впечатление името и опасността от този вариант беше съобщено точно 666 дни след като на 30 януари 2020 съобщиха за световната заплаха от ковид-19. Случайност?

183

Само на мен ли

преди 2 години

ми звучи името като Оксиморон на новата звезда?!?!?!?!

182

Анонимен

преди 2 години

Аре пак същия сценарий, няколко болни и целия свят затворен. Браво, само дето тоя път няма да мине толкова лесно. Тоя цирк го гледахме вече. И наскачали врачки какво ще стане, нямало още данни ама ще стане така ако не се набодете. Ние не знаем дали ваксините ще са ефективни, ама вие търчете за бустер на бустера. Дева майка ви продажни ***.

181

ХП

преди 2 години

Бързат, много бързат, стараят се до края на Март 2022 год. да наБоцкат колкото се може повече хора и особено Деца! Явно надеждата им, че "с.т.адото" тихо и кротко ще се подчини не се оправдаха или имунитета ни се оказа по-дееспособен, та решиха да минат на Реваксинация (бустер)!? С настъпването на Пролета на 2022 год. Корона- психозата постепено ще изчезне и ще бъде много трудно да ни преНадупчат.

180

художника

преди 2 години

Сега па Омикрон..... ! :(

179

До 175 -сс

преди 2 години

Хахахахахаха...... :) :) :)

178

Анонимен

преди 2 години

Тоя омикрон разболява само африканци - ние сме друг биологичен вид.

177

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да си измислят варианти че вируса е опасен няма да им мине номера.

176

Анонимен

преди 2 години

Притеснително е с новия вариант Омикрон, че заедно с повишаването на броя на заразените се повишава и броя на починалите, което се вижда в ЮАР в последните две седмици. Няма го този период от около 16 дни след заразяване. При това в ЮАР са млади хора - средна възраст 30 години.

175

Анонимен

преди 2 години

Междувременно лекарите открили новият щам твърдят, че преминава леко и няма нито един хоспитализиран. Използват момента да наплашат хората от самата идея за нови щамове. След месец няма да се говори за Омикрон, а просто за възможността от нещо страшно.

174

Анонимен

преди 2 години

Следващият щам се казва - Армагедон.

173

От Берлин

преди 2 години

... Още нещо : - В телеграм-страницата на Мартин Рютер от Австрия, един служител от бежански лагер, каза, че при тях още преди две седмици са имали няколко човека с позитивен Омикрончо, но защо се мълчеше до сега и официалните медии за това?!? И, изведнъж, той кацнал със самолета от Африка... Нали схващате?! Има Нов Холокост! Пазете децата и Бог с ВАС

172

От Берлин

преди 2 години

Интересно! Един немски блогър с много връзки в Капщат, беше се свързал да пита какво става там??! Те шокирани, му отговарят, че живота си върви нормално, и никой не къв щам се върти из Африка...!!! Че излезе и министъра на Здравеопазването да обяснява, че при тях няма,, пандрми" с Омикрончо... Схващате ли?

171

Врачка без титла

преди 2 години

Предвижждам един последен щам.Казва се Сопитрон.На бая народ им изпуши бушонът.

170

епидемиолог

преди 2 години

-='и го нарече "Омикрон" - по името на 15-ата буква от гръцката азбука.'==== И защо прескочиха поредната буква - Xi ? Не се ли намери поне една информирана журналистка тук, да обясни, на нас простоватичките и наивните? Тогава може и да и си обясним непрекъснатите лупинги и лъжи на уважаваното СЗО.

169

епидемиолог

преди 2 години

И след като всички в които първоначално откриха тая мутация до един се оказаха ваксинитани, за какво напъват за още ваксиниране със същото. Лудост е когато многократно опитваш нещо и виждаш отново и отново, че не работи - да очакваш различен резултат. Или има нещо друго, толкова важно в тия ваксини, че трябва непремено да се вкара в организмите на 100% от населението. Дори насилствено.

168

дядомраз

преди 2 години

А лекарите от ЮАР казват,че протичал с отпадналост и на никого досега не са слагали кислород. На страха очите са големи.