14

Сержант

преди 2 години

Само като видях Маларова, Кольо Банкета, Михата, Гагаузов ми станахте ясни. Докато такива мумии не ги отстраните, никой няма да гласува за вас. Такива хора ,ако са искали да нправят нещо са могили, когато бяха по високите етажи на властта. А и Бай Кольо, ако има някой тък заинтерисован да го попита как стана генерак, коллко лова организира на остров белене на Първанов( с банкети във военната вила). Срам.

13

Майора

преди 2 години

Как няма да сте доволни като отново се намърдахте във властта! И какво ново носите след като заедно с Кирчо и Кокорчо сте възпитаници нс тая същата партия , която фалира три пъти страната, изнесе парите на хората и създаде мутри и олигарси и спечели от приватизацията и заради корупция на предния служебен кабинет спряха парите от ЕС! Как да ви се вярва?

12

Taню

преди 2 години

Сефте я чувам, сметай...

11

Анонимен

преди 2 години

Комунисти, комсомолци, заедно в един и същи строй - да лапаме както винаги сме го правили.

10

Димитрий

преди 2 години

Народът не е изморен от изборитеГласували ноември 2 687 307 юли 2 775 410 април 3 334 283.Нарече нещата с истинските им имена на партиите им свършват парите и затова бълват глупостите че народа не иска нови избори.Гласувал съм и пак ще си гласувам ако искат да започнат на три месеца да правят избори.Тези машини трябва да се използват а не да събират прахПроблема е че през цялото време партиите обещават едно а после в името на доброто на държавата майната им тази *** които са ни ПОВЯРВАЛИ

9

До3

преди 2 години

Аа на Кремъл по скоро са американски агенти хеле тоя с канадското гражданство то няма как партия създадена няма и месец преди последните избори да спечели и да, е първа политическа сила без да са манипулирани изборите

8

Анонимен

преди 2 години

Да се прави правителство с партии които са на 4, 5 и 6 място за сметка с такива на 2 и 3 е притеснително. Много голяма част остават без представителство във управлението по този начин !

7

Анонимен

преди 2 години

Има си хас да не са доволни. Измамиха за пореден път народа и се набутаха пак във властта. Просто изумително е как българинът всеки път настъпва мотикака, но не спира.

6

Анонимен

преди 2 години

В деня на балотажа ухиления Кирчо изкачаше навсякъде в нета да агитира за Радев. Това ако не е гавра. Ама такъв е капацитета на населението, чалгари и измамници са звездите.

5

Анонимен

преди 2 години

"Подкрепяме глобите за заплата в плик, каза депутатът" Каза ли нещо за пликовете предназначени за Радев?

4

Сандо

преди 2 години

абе кво ги дъвчите тия с тяхните умряли 10% всеки ден ... да се радват въобще че някой говори с тях

3

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта и БСП изиграха много хитър театър с двамата измамници а всички са едно цяло дирижирано от Кремъл > ДС.

2

Анонимен

преди 2 години

Аа няма как да не сте доволни като башибозук ще крадете на, воля всички партий била бедна държавата ли 30 години я крадаха и още има какво да се краде

1

Анонимен

преди 2 години

Кирчо и Кокорчо са като ДБ, все БСП ама с различни лепенки да се лъжат овцете и те се излъгаха пак.