34

Преди да коментирате

преди 2 години

Нали всички сме големи "Европейци " - Я се поинтресувайте в коя нормална Европейска държава заплатата се плаща на ръка или в плик ?! Само в Бг ли още не е ясно че всичко се променя , и ние няма как да правим вечно изключение !! Корупция ИМА навсякъде , и винаги ще я има под една или друга форма , НО НАВСЯКЪДЕ вече се говори за нейното ограничаване , защото системите се задъхват , и ако сикаме да живеем нормално , трябва да се променим !!

33

ХА , ХА БИЛИ ДОВОЛНИ

преди 2 години

..ама Корни иска СПОРАЗУМЕНИЕ...и сиренцето да е с пари и точни постове..ха,ха,хааааааааа....а , не после "тарикатски обяснения".....

32

Анонимен

преди 2 години

Тя подчерта, че българският народ вече е изморен от избори. . . . . Докато в БСП има такива като Нинова, Гечев или Овчаров тази партия за мен е неизбираема! Не разбирам българите вече защо не могат да се освободят от комунистите все още? Професора с 80%-ните е прав само числото е занижено т.е. повече от 100% са, залагам дипломата си по математика или по сленга на тази страница антиматематика!

31

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че комунистите ще са най-доволни. Тепърва имат да си връщат. Яка да ни е гърбина.

30

Анонимен

преди 2 години

Значи пари в плик не може ,а кой плаща таксите за теглене и внасяне на алчните банки , а?

29

Анонимен

преди 2 години

Вие си ги избрахте, те са доволни.

28

Константин

преди 2 години

По принцип какво правим с държавната администрация, която е крайно раздута и си взима готови заплати, работил или не, заплатата си тече.

27

Асан

преди 2 години

Цоциалистка взема партийна субсидия само пачки в чекмедже :)))

26

Анонимен

преди 2 години

Ахааа, хората обаче не са доволни че ще им вдигст данъците тая *** обаче доволна !!!

25

Глупости та дрънка

преди 2 години

..."в плик или без плик"...има хиляди начини да се плати на един работник....СТИГА ДА ИМАШ ДОБЪР И УМЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ!

24

Анонимен

преди 2 години

Какво значи "в плик"? Ако ми я дават на ръка има ли проблем? Не съм длъжен да имам банкова сметка.

23

Boko the One

преди 2 години

Не може да правите политики без Мен. Моите последователи са Легион.

22

Бай Тошо

преди 2 години

Хубаво е, че не съм жив, инак Корнелия щеше да ме прати да преговарям;)))

21

Избори до дупка

преди 2 години

е формулата и решението. Не може партии с по 30 депутата да правят правителство и да вземат важни решения. Топва е абсурд. резултатите от изборите са такива като при 'Борисов 3". Никой не може да управлява, нито самостоятелно, нито в коалиция. Коалициите трябва да бъдат забранени в политиката, защото това е да събираш парчетата от една счупена вече стомна. Народът бил се уморил от избори и това е основание за коалиция. Не, тоя народ, не се е уморил, щото още нищо не е изпатил!

20

Гражданин

преди 2 години

Доволни сте, щото ще захлебите след дълги години суша. Само че с тези преговарящи - Румен Гечев, Румен Овчаров, Емилия Масларова, тръпки ме почиват какво може да ни очаква.

19

Цирк

преди 2 години

Всичко е мара втасала, че сега се занимаваме с пликове. Цялата държава се тресе цените на всичко е олеле малеле. Бизнеса едва крета но вие се занимавате с глупости. Още малко ще ви изтърпи народа и ще стане чудо на чудесата.

18

Н1

преди 2 години

"Расте щастлив и волен пионера, расте щастлив, расте свободен той. На честната си дума той е верен, в труда е пръв, ще бъде пръв и в бой. Пионер, пионер, ти пази пионерската чест..." Пионерска песен от 50те години. Създадена да възпитава подрастващото поколение към комсомола и партията. Защо сме такива смотаNяци сега...?, ами защото никъде в соцлагера нямаше в такава степен поклон към такива организации, ние копирахме 100% Съветския съюз в тая пропаганда сред младите хора. И ето я тая кака сега.

17

анонимен

преди 2 години

А, електората, ще бъде ли доволен, защото вече сме на границата на търпението! Втора година управляващите ни въртите на шиш, то не бяха протести, то не баха избори, то не бяха крясъци в парламента, а сега за десерт ни поднесохте високите цени на храните, тока и горивата! Зимата на нашето недоволство идва и внимавайте да не ви помете, и старите и новите!

16

и те така

преди 2 години

ами доволни сте , благодарение на умилкването около кирчо и асенчо и вие ше седнете на софрата поне да оближете чиниите .

15

до Майор

преди 2 години

Така е, ЕС ни спря парите заради тези ***! Добре че беше Бойко, та отново отпуснаха траншовете. И колко неща се "построиха"!!! А пък колко се открадна от тези пари!... На края чак в чували почнаха да ги изнасят!