10

Загрижен

преди 2 години

Личи къде има мислещи родители! Върнете децата ни в училище, а разните "плоскоглавци" да си ги държат в къщи!В общите училища, разни лелки работещи като чистачки и баничарки, дават съвети за ваксинация, защото тяхното отроче е вдигнало успеха точно сега... БЕСЕН СЪМ!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Е браво, цяла Европа под стрес от новия неизвестен още щам, ние по 25 деца вкарваме накуп в една стая за по 6-7 часа ежедневно. Хем си знаем здравната система, хем се правим на герои, никога не си вземаме поука!

8

Въпрос

преди 2 години

За какво им губята изобщо времето на децата? Учители антиваксъри да им преподават че земята е плоска и истината е във фейсбук? Да им организират по един кратък курс как се върти мистрията и да се спасяват на Запад.

7

Анонимен

преди 2 години

Бокича изгоря.

6

браво!

преди 2 години

Млади, интелигентни, проактивни, търсещи решения, спрвящи се с реалността такава каквато е, а не ревящи по форуми за рептили, които ги тровят и конспирации.

5

До 4

преди 2 години

За частните училища не е вярно, че 100% са присъствено. Нашето училище има опция за присъствено едва от днес. Има деца онлайн, има и присъствено, както има и паралелки, които избраха да си останат онлайн. Който няма сертификат, заплаща по 14 лв. седмично за 2-та теста. Родителите заплащат тестовете, а не училището.

4

Анонимен

преди 2 години

Тези са изостанали, не учат всички. По частните училища са 100% присъствено, няма ротация. А както знаем имено родителите на учащите на тези места си раздават байрака най-много с екскурзии по екзотични дестинации, така че скоро омикрона ще е доминиращ.

3

Анонимен

преди 2 години

Омикрона ще ги изкара обратно на ДО.Чудя се на правителството, МЗ и МОН.Дават свобода всеки да тълкува мерки и разпоредби, както му е удобно, разрешиха влизането в България от страни в червената зона без да има нужда от ПСР. Май за нова година ще ревем.

2

СРАМ

преди 2 години

Скоро и задължителни ваксини ако си мълчим. Пазете децата. Не си правете експерименти с тях.

1

Анонимен

преди 2 години

Снобари с пари.