145

Бунчо Бустера

преди 2 години

Изпратете Кантара веднага при мен!

144

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен153 ... Я да ми разкажеш, че да знам и аз. Не само Ти. Че нещо ми левееш с приказките си. Изглеждаш ми трансджендър нещо...

143

Анонимен

преди 2 години

Ваксините, които всъщност не са, се провалиха тотално. Пълен шовинизъм, комунизъм и фашизъм с неистова пропаганда и терор не могат да прикрият пълната катастрофа.

142

Анонимен

преди 2 години

Да са не плашите! Сичките ша ва фане грипо. Кой ша мрре - да мрре! До тогива сичките да пишете дека такоф вирус нема да са свръшва бръже та да сме живи ния та да измрат сичките другите дека викат дека нема. И ниа да им земем земъта и сичкуту. Язе да ва уча оти ониа бъгъре са шашави и коги са усетат се ша а късно.

141

Омрикон

преди 2 години

АЗ идвам! Никакви маски! Никакви Мерки! Никакви аутопсии! И вие сте никакви! И не си мийте ръцете и краката! Къпане - когаро дъжд удари!Да са пръскате с лусиьони - никогиш!Оти требва да се жендъре! УРААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

140

Жоро Павето

преди 2 години

Моля всички луди да се включат! Продават ни ДНК-то! Пръскат ни с Литий! Манипулират ни чрез 5G мрежите! И какво ли Не още! На възстание! Утре всички на Паветата!

139

Маските или ОСТАВКА2

преди 2 години

Министрите са сложени за да ни ПАЗЯТ от ВИРУСИ и чужденци- Нашественици.. Щом има Епидемия от Китайски ВИРУС, министрите трябва да ИЗГОНЯТ всякакви китайци от България и да ЗАТВОРЯТ китайските ресторанти и китайските магазини... След като ги ИЗГОНИМ, Стоките на китайците може да останат за нас, българите.

138

Анонимен

преди 2 години

Заместничката на Кантарджиев Ива някоя си преди малко по новините че Омикрон бил 2 до 5 пъти по заразен и ча щом влезе у нас за 2 до 4 седмици щял да стане доминиращ. Може и така да е. Само че малко след това пак по новините дават изказвания на учени от Великобритания и други държави и на СЗО в които се казва че не се знае дали Омикро е по заразен и колко бързо би могъл да се разпространява. С две думи наследницата на Кантарджиев Ива някоя си знае повече от СЗО и останалите учени по света.

137

absurd

преди 2 години

Бай Шиле преди време прокълнахме Бай Кунча,къде изчезна вече никой не знае,но следващия си ти,досега ти се разминаваше щото си веселяк,но започваш да дотягаш

136

Анонимен

преди 2 години

Само един кожен бууустер ще го оправи Бай Шиле.

135

Анонимен

преди 2 години

Провесоре, изиграй ни пантомимата "опасният омикрон", така само суха информация и призиви за затягане не хваща много дикиш

134

баба Яга

преди 2 години

Кои точно мерки ще затегнеш още, мUхльо? Нали антив***ксите сме си вкъщи и не ходим по молове, барове и дискотеки?

133

Гиб Мелсън

преди 2 години

Това нашето вече не е живот а съществуване. Станахме като животните. Ако ни кажат, чев името на здравето на народа, трябва да лазим на 4 крака и на 4 крака ще лазим само и само да намалим размера на пандемията. А който не лази на 4 крака и не носи маска ще го тричат с глоби и затвор. Защо на 4 крака. Ами много просто. Ако лазим на 4 крака ще държим по-голяма дистанция един от друг и трудно ще се заразяваме. Но още не сме узряли за тази мярка.

132

Анонимен

преди 2 години

Важното е да се бодем!Няма значение кой щам е! Следващата ваксинация ще ни направи Трансформърси!

131

S

преди 2 години

Въз основа на какви научни доказателства смята или не смята? Говорят на изуст и налагат незаконни мерки без научна фактология. Господ да Ви съди според делата Ви!

130

Възраждане

преди 2 години

Може на някои от следващите избори, които ще са скоро да ви дойде акъла и да схванете, коя партия е против медицинския ф*шизъм. Ако до тогава не сте поу*мрели от "мерките" - от глад и мизерия де.

129

Анонимен

преди 2 години

Ходи при Кунчев бре!

128

Анонимен

преди 2 години

Докторята кажи що в Англия маски са пожелание на открито и закрито по стадиони ,хр.магазини ,молове автобуси

127

Анонимен

преди 2 години

Хайде бай шиле тичай при Кунчев .. време ти е .. Абе къде е Ангел Кунчев? Днес нали уж трябваше да е на работа и да докаже че е жив и здрав и че слуховете, че малко е поумрял били леко преувеличени? Къде е тоя ваксиниран герой който изкара лек ковид за само 2 месеца и ходеше с толкова много маски, че върху него попадна много малък вирусен товр и ето как леко го изкара тоя че ни му видяхем вече лицто ни го чухме.. Та няко видя ли го днес на работа или по някоя медия да лее медицинкси фашизъм?

126

До 113

преди 2 години

Те,ако имаха съвест,отдавна да сме забравили този цирк...Обаче куче срам няма...ще ни правят на маймуни,докато свърши келепира...Лошото е,че няма да свърши скоро-лесните пари са най-сладки,особено когато са и бързи...