51

Бил Гейтс

преди 2 години

О, микрон! О, котьо!

50

Българин

преди 2 години

Да се въведе задължителна ваксинация, армията и полицията да се включат да арестуват антиваксърите и да ги ваксинират принудително, само така можем да имаме нормална Коледа и да се разхождаме със щастливи лица в мола да си купуваме колени подаръци. Антиваксърите искат да ни отнемат Коледа!

49

Анонимен

преди 2 години

Омикрон ще е поредното оправдание за печатане на пари и инфлация. Еврозоната се крепи на това,на практика Франция Италия са фалирали ,само печатането на пари и ниските лихви ги крепят . Цялата работа е за тва не че много са се загрижили за здравето на раята . За тях сме една статистика

48

Анонимен

преди 2 години

До 45Да така е но в Азия, всичко се спазва носят маски и на вън спазват всичко. И за това са малко болните и ваксинацията е пожелание. Децата учат но са със маски и даже и малките по градините и никой не казва че е вредно и че му пречи и Всичко работи. Става въпрос за Южна Корея.

47

Mdaa..

преди 2 години

не го пускайте !а той къде е ? :)

46

Анонимен

преди 2 години

Е га не се омикроннете сите черни вестители.....

45

Iordan Ivanov

преди 2 години

Сниманите смартфони в дрехите на зрителите подържат и ANTI NEOZOIC ERA weapons.. Вуждат се обемно проникващо обсебващи уреди които се калибрират за МАСОВИ МАНИПУЛАЦИИ СРЕЩУ UNITED KINGDOM...В радиус от 5 километра от центъра на стадиона се засичат НАЙ МАЛКО 200 000 нови нагло престъпни оръжия инсталирани в Екрани вкл улични/високовредни увреждащи огромни обеми въздух..Особенно вредни са тези в клетки подържаши нагло престъпни дигитално холограмни мрежи и съоръжения. в смартфони и камери..

44

Анонимен

преди 2 години

50% от гербавите *** са съкратени,поради спиране на кражбите и приключване на изборите!

43

Янко Антивакс

преди 2 години

Новото оправдание за отсъствиято на Кунчев- крие се от Омикрона :)))))

42

Анонимен

преди 2 години

Значи по мои наблюдения само в Европа кукумявките които ни управляват създават умишлена истерия .Нито в Америка Нито в Азия се създава такава паника

41

Ямболски цървул

преди 2 години

Целта на статията е поредната доза страх,ама вече малко им се връзват,така че е поредната доза СМЯХ.

40

Българин

преди 2 години

Аз ще карам Нова година в най-големия Исторически парк в света до Варна. Там няма зелени сертификати, ковид и ваксини, а храната е био, чиста и е местно производство!

39

Iordan Ivanov Douser

преди 2 години

The experts must to see Chelsea- Manchester united 28 November 2021.They have possible to see Anti Human black death biosphere around people..Експерти да направят мулти спектрални анализи на десетки хиляди зрители обемно обсебени от черно чумно проникващо следящо 5G Black death.Във джобовете на зрителите се следят нагло престъпни тежко терористични оръжия монтирани в нови смартфони..Оръжията следят нано и микро мутанти вкл в косите,по кожата и в телата на зрители и игра4i

38

aa

преди 2 години

абе Кунчев днес щеше да е на работа, къдее кунчев.а тая първо да прати нейните деца и внуци ако има там където иска да прати нашите

37

Анонимен

преди 2 години

Значи по мои наблюдения само европейските кукумявки които ни управляват създават паника . Нито в Америка нито в Азия не се насажда такава паника сред населението.

36

Българин

преди 2 години

Кирил, печи правителството Кирил, печи правителство и и после ваксинирай всички, а антиваксърите да се изолират на запа Арена и на стадионите. Идва Омикрон, Кирил, идва Омикрон да ни покоси, Кирил, спаси ни, спаси ни от Омикрон!

35

Анонимен

преди 2 години

Локдаун. Нищо друго, не може да помогне. Ваксината паьи само теб малко. Разпространението си продължава. Идва още цяла година серия от филма. Ако не се направи локдаун.

34

хъммммм

преди 2 години

За да влезе и тук, трябва да е със сертификат! С ПСР тест няма да може. Следващата вълна ще е на сертифицираните!

33

Ямболски цървул

преди 2 години

Заглавието разкрива интелигентността на писащият,или преписващият статията!

32

Анонимен

преди 2 години

Я веднага главният здравен инспектор Ангел Кунчев да излезе по телевизията и да ни обясни и да ни успокои за новия вариант на вируса - Омикрон!!! Нали (уж) щял от днес да бъде на работа едва ли не?Баси, то Сталин не са го криели толкова дълго време когато е умрял!