55

Галин Костов

преди 7 месеца

Фалшификацията "Омикрон" е удобно оправдание за неефективността на ваксините, както и предлог за налагане на задължителен 6 месечен режим на ваксинация на куцо, кьораво и сакато. Така печалбите на световната фармамафия ще бъдат вече не хиляди долари за секунда, а милиони.

54

Споко :)

преди 7 месеца

Тъй нареченият омикрон не изисква хоспитализация, не се губи обоняние, няма хрема и кашлица и минава точно за 2 дни. Единственият симптом е мускулна умора. Пак греда за глобалистите-SATANисти.

53

Бил Гейтс

преди 7 месеца

О, микрон! О, котьо!

52

Българин

преди 7 месеца

Да се въведе задължителна ваксинация, армията и полицията да се включат да арестуват антиваксърите и да ги ваксинират принудително, само така можем да имаме нормална Коледа и да се разхождаме със щастливи лица в мола да си купуваме колени подаръци. Антиваксърите искат да ни отнемат Коледа!

51

Анонимен

преди 7 месеца

Омикрон ще е поредното оправдание за печатане на пари и инфлация. Еврозоната се крепи на това,на практика Франция Италия са фалирали ,само печатането на пари и ниските лихви ги крепят . Цялата работа е за тва не че много са се загрижили за здравето на раята . За тях сме една статистика

50

Анонимен

преди 7 месеца

До 45Да така е но в Азия, всичко се спазва носят маски и на вън спазват всичко. И за това са малко болните и ваксинацията е пожелание. Децата учат но са със маски и даже и малките по градините и никой не казва че е вредно и че му пречи и Всичко работи. Става въпрос за Южна Корея.

49

Mdaa..

преди 7 месеца

не го пускайте !а той къде е ? :)

48

Анонимен

преди 7 месеца

Е га не се омикроннете сите черни вестители.....

47

Iordan Ivanov

преди 7 месеца

Сниманите смартфони в дрехите на зрителите подържат и ANTI NEOZOIC ERA weapons.. Вуждат се обемно проникващо обсебващи уреди които се калибрират за МАСОВИ МАНИПУЛАЦИИ СРЕЩУ UNITED KINGDOM...В радиус от 5 километра от центъра на стадиона се засичат НАЙ МАЛКО 200 000 нови нагло престъпни оръжия инсталирани в Екрани вкл улични/високовредни увреждащи огромни обеми въздух..Особенно вредни са тези в клетки подържаши нагло престъпни дигитално холограмни мрежи и съоръжения. в смартфони и камери..

46

Анонимен

преди 7 месеца

50% от гербавите тролове са съкратени,поради спиране на кражбите и приключване на изборите!

45

Янко Антивакс

преди 7 месеца

Новото оправдание за отсъствиято на Кунчев- крие се от Омикрона :)))))

44

Анонимен

преди 7 месеца

Значи по мои наблюдения само в Европа кукумявките които ни управляват създават умишлена истерия .Нито в Америка Нито в Азия се създава такава паника

43

Ямболски цървул

преди 7 месеца

Целта на статията е поредната доза страх,ама вече малко им се връзват,така че е поредната доза СМЯХ.

42

Българин

преди 7 месеца

Аз ще карам Нова година в най-големия Исторически парк в света до Варна. Там няма зелени сертификати, ковид и ваксини, а храната е био, чиста и е местно производство!

41

Iordan Ivanov Douser

преди 7 месеца

The experts must to see Chelsea- Manchester united 28 November 2021.They have possible to see Anti Human black death biosphere around people..Експерти да направят мулти спектрални анализи на десетки хиляди зрители обемно обсебени от черно чумно проникващо следящо 5G Black death.Във джобовете на зрителите се следят нагло престъпни тежко терористични оръжия монтирани в нови смартфони..Оръжията следят нано и микро мутанти вкл в косите,по кожата и в телата на зрители и игра4i

40

aa

преди 7 месеца

абе Кунчев днес щеше да е на работа, къдее кунчев.а тая първо да прати нейните деца и внуци ако има там където иска да прати нашите

39

Анонимен

преди 7 месеца

Значи по мои наблюдения само европейските кукумявки които ни управляват създават паника . Нито в Америка нито в Азия не се насажда такава паника сред населението.

38

Българин

преди 7 месеца

Кирил, печи правителството Кирил, печи правителство и и после ваксинирай всички, а антиваксърите да се изолират на запа Арена и на стадионите. Идва Омикрон, Кирил, идва Омикрон да ни покоси, Кирил, спаси ни, спаси ни от Омикрон!

37

Анонимен

преди 7 месеца

Локдаун. Нищо друго, не може да помогне. Ваксината паьи само теб малко. Разпространението си продължава. Идва още цяла година серия от филма. Ако не се направи локдаун.

36

хъммммм

преди 7 месеца

За да влезе и тук, трябва да е със сертификат! С ПСР тест няма да може. Следващата вълна ще е на сертифицираните!