91

BILLA

преди 2 години

xaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxa xaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

90

Доктор Хаус 2

преди 2 години

..Не знам на какво се надяват тези , които очакват "Нормализация" на положението... Няма да има такава , а за съжаление , това ми се струва че е само началото! Ще има още много щамове , мутации.. И ваксинирани , и НЕваксинирани няма да спрат да се страхуват и да бъдат в паника! Което , разбира се , е една от основните цели! Чрез СТРАХ се командва най - добре.. Всеки добър психолог ще Ви го каже! Мислите ли , че на някой му пука за здравето Ви - Когато става дума за МИЛИАРДИ ДОЛАРИ ВСЕКИДНЕВНО?!

89

Анонимен

преди 2 години

Никулден не е дата в календара. Много ли ще ви затрудни да сложите една истинска дата в скоби - за тези от нас които в 21ви век не живеят по църковния календар.

88

Анонимен

преди 2 години

Не забравяйте, че омикрон, както и другите щамове не съществуват - всичко е грип. Затова няма нито ваксини, нито лекарства, само експериментални препарати. Така че ако ще и да затворим границите е все тая.

87

Доктор Хаус

преди 2 години

... Искате ли да хванем бас , че "Омикрон" ще се разпространи адски бързо в цяла Европа??? Просто защото НЕ се разпространява по начина , който Ви казват поръчковите медии ... А по един друг начин - доста осмиван и подиграван от много хора! Но точно това е начина на разпространение! Предлагам Ви и друг бас - че сегашните "Ваксини" няма да стават за "Омикрон" , и до известно време ще ТРЯБВА да се "ваксинирате" с нови две игли и поне две нови бустерни дози! Да се обзаложим ли , че така ще стане?!?

86

Някакъв

преди 2 години

Как няма да го пуснем Омикрона, това са си милиони по клинични пътеки.

85

Върбан

преди 2 години

До истината.--- Пламен Пасков от повече от година съветва - "въоръжавайте се, но не само с овче търпение". Надявам се все повече хора да се събудят, да са го чули, разбрали и последвали. Лично аз съм стар,болен и беден, по малко от трите. Така че не чакайте да поведа партизански отряд. Макар че идеята не ми е чужда. Като начало предлагам да спрем да плащаме данъци, до момента в който държавата престане да ни е враг.

84

Франк мир

преди 2 години

Абе кюрлимя ти къде отюваш

83

Фатмак

преди 2 години

При некадърното управление на един *** военен България е на първо място по смъртност от Ковид в света

82

Анонимен

преди 2 години

всички тръпнем и очакваме кунчеф миисирки защо не го показвате направте интервю с него да разбиете всички рейтинги чакаме

81

загрижЕна

преди 2 години

Дали Кунча се яви на работа?

80

Завчвра срах

преди 2 години

Днеска пак

79

До 82

преди 2 години

Научете го най-после тоя български,бе!Не се казва преценя,а преценява!

78

Преди месец

преди 2 години

Гейтс каза че идва нов вирус - да сте слушали.

77

Анонимен

преди 2 години

А като се разпищолим около празниците,после стой,та гледай.Омикрон ли,пета вълна ли,нищо няма да ни подмине.

76

Ямболски цървул

преди 2 години

Спокоен човек съм,обаче при обявена война срещу мен,ще воювам.

75

Ямболски цървул

преди 2 години

Пор.....хубави неща им пожелаваш.Подкрепям.

74

Върбан

преди 2 години

О, Макрон го оправя замяране с яйца. Както и останалите политици.

73

Буста ман

преди 2 години

Ох, ще си тура трети и четвъри бустар наведнъж за да се спася от Омикрон за да мога на Коледа да се разхождам със щастливо лице в мола и да си купувам коледни подаръци. Само така можем да се спасим от Омикрон и да се радваме на живота, защото само веднъж се живее, кога да си доставяме щастие и удоволствия, ако Омикрон ни покоси!

72

ТЪп

преди 2 години

Ще го пуснем бе! Секи сам си преценя! Няма да си даваме първото място!