72

Див Дивак

преди 2 години

Залаглавието-отпаднаха!Статията-връщат се.Манипулатори!

71

Д.ИВАНОВА

преди 2 години

Това е препарат,не е ваксина !!! На участниците в медицинския експеримент-ЧЕСТИТО !!!

70

Анонимен

преди 2 години

Фалшива новина,затягат мерките.

69

ШибиРиби

преди 2 години

Пускайте и в България дивия народ да живее на воля докато се изтръшка половин народ

68

ваксаджия

преди 2 години

до 95- Ваксманиаците са като оная блондинка дето като гледала филм дето някакъв бягайки от торбалан, скочил от покрива и станал на пихтия, решила да гледа филма пак и пак, очаквайки да види че следващия път няма да скочи след като вече се знае какво го чака.

67

ваксаджия

преди 2 години

До Борис Джонсън- Така е и така ще е- крачка назад, две напред- до пълната победа на новия световен ред. И спасяването на Планетата от Торбалан.

66

Билчо ви Гейчев

преди 2 години

Докато печеля пари от вас и на ваш гръб няма да спра да ви се подигравам!

65

до 84

преди 2 години

"Вирусът мутира в хора със слаба имунна система, които карат болестта дълго. Вземете да прочетете малко." ---- И къде го прочете това? В Днес бг ли? И кой го доказа? Китайския етиопец от СЗО ли? Единственото което официално е доказано че тръгна от напълно ваксани! Вземи попрочети малко официални източници. И като е тръгнало от ваксани, с още вакси ли ще го борят. Щом нещо не помага ич, дайте ни още бустери от същото, а?

64

Борис Джонсън

преди 2 години

От утре пак задължително маски в магазини и градски транспорт вие отпада всичко рровелявайте си малко информацията

63

Se edno

преди 2 години

Така... След като ваксинираните доказано могат пак да се разболяват и да заразяват.. Къде мамка му е проблема... И защо са необходими тези зелени сертификати... Като и едните и другите могат да заразяват и разболяват... Разликата е че при едните протича по тежко, но не при всички.. И така логиката на заповедите е нулева и дискриминсционна във всеки един аспект

62

Кунчо Бустера

преди 2 години

След третата доза и лекия ковид който изкарах, за мен всички ограничения свършиха! Вече пея песни с Елвис, ритаме мачле с Марадона и шмъркаме бело по цял ден! Все едно сме в рая... само че не е "все едно" а сме си баш там! ХАХА

61

Анонимен

преди 2 години

До 81,Вирусът мутира в хора със слаба имунна система, които карат болестта дълго. Вземете да прочетете малко.

60

Анонимен

преди 2 години

Какъв омикрон бе. Оня ден го открихте, вчера започнахте да пишете за него, днес вече очаквате всички да са в бункерите. Я се усещайте малко защото вече се оляхте с опитите за насаждане на страх.

59

Анонимен

преди 2 години

Ограничения в Англия няма, но за българите, които ходят там вече има. Големи са хитреци, само да не им излезе сметката крива. Вирусът не подбира нации.

58

до 55

преди 2 години

"Как пък не се досети че не всички изграждат антитела от ваксините"---- На истинските ваксини не им е работа да изгражат антитела, а да приучат организма да си ги създава при нужда. Така че ваксинираните създадоха и поредната мутация. И ваксинирани са тези от които тръгна.

57

Леша

преди 2 години

До 76 Щом искаш вярвай, твоя си работа. Системата убива повече хора от "вируса", особенно тези които и вярват. Точно в момента в който повярваш на политици, милиция, телевизора и училището, веднага минаваш в в раздел баластра и чакаш да ти пуснат водата. Не вярвам в никакви вируси, не познавам болен от ковид/грип/чистене на токсините. Само с няколко витамина и малко детоксикиращи неща мога да си бъмпна имунитета и да се подиграя на токсините на Гейтс и СЗО когато ми е кеф.

56

Анонимен

преди 2 години

Етиопеца от СЗО и гръцкия ветеринар от Файзър, дори него слагат в джоба си по тарикатлък. И не си ли чул че тия, в които първо е открита мутацията са до един ваксинирани?..... Много вътре съм в нещата че да си хабя времето за да ти обяснявам какво знам по въпроса. Съвсем скоро ще излезе резултат за ефектността на ваксините при новия О вариант!

55

Анонимен

преди 2 години

Вярваш или не, вирусът е тук и убива. Много елементарно звучиш да сравняваш политици с медицина или полиция. Точно като недорасло дете.

54

до 70

преди 2 години

"Аз вярвам единствено в правешкия шмекер и неговите медицински постижения!"---- Етиопеца от СЗО и гръцкия ветеринар от Файзър, дори него слагат в джоба си по тарикатлък. И не си ли чул че тия, в които първо е открита мутацията са до един ваксинирани?

53

Леша

преди 2 години

До 71 На морето няма провинция. Ти вярваш ли в омикрон? Вярваш ли, че родната полиция те пази? Вярваш ли, че политиците ти мислят доброто?