27

Мдаа

преди 2 години

Последните седмици наблюдавам особено агресивно каране в София. Никаква полиция. Седят и се крият по храстите. Селските транспортери много са се активизирали.

26

Програмист

преди 2 години

ето за това не трябва да се два книжка и кола на куцо, кьораво и сакато.

25

Анонимен

преди 2 години

Нещо за маркировките по магистралите?

24

BMW до 21

преди 2 години

Батенце, работя софтуерен архитект, карам 3-тото си BMW, женен съм, имам апартамент и къща. Обяснявай ми ти, обяснявай :)

23

Дърво край пътя

преди 2 години

Както живели - така и умрели... БЪРЗО и ГЛЛУПАВО. Ако не беше дървото сега, след няколко месеца или година щеше да е стена... друга кола... спирка с бабиччки и майки с деца ... автобус с пътници... Никой не им е натискал предала на газта вместо тях ... Докато са били живи са обидчиво на тема бързо каране... не чуват предупреждения... До преди да катастрофират сигурно са чували или чели за ХИЛЯДИ подобни катастрофи със смъртен край, но това не ги е спряло.ДОКАТО НЕ СВЪРШАТ, НЯМА ДА СВЪРШИ. ФАКТ.

22

БЧК

преди 2 години

Как може да не окажеш първа помощ. Това е наказуемо. По закон трябва да сигнализираш на органите, след което да обезопасиш и да окажеш първа помощ.

21

Анонимен

преди 2 години

До BMW"BMW са страхотни коли!" - за избиване на комплекси. Тия трошки ги карат все хора които не са постигнали нищо в живота, но много държат да бъдат забелязани от обществото.

20

Анонимен

преди 2 години

АПИ е организирана престъпна група за източване на средства от бюджета. Не се занимава с легнали полицаи.

19

Анонимен

преди 2 години

По селата и малките градове е нещо страшно. Останали са кметя,попа ,даскала и милиционера. А наглите им запъртъци вилнеят, мислейки се за недосегаеми. Отделно бойковия електорат,допълва картинката.

18

Анонимен

преди 2 години

Двама се карат, третия губи...ака е и в българската политика !

17

ДДРОнег

преди 2 години

До BMW___БМВ сигурано са страхотни коли, *** задкормилното им устройство много често се скапва бързо или е дефектно още от датата на производство :) присъстващите тук са изклчение :)

16

Анонимен

преди 2 години

Минавам там често. Масово не се спазва никакво ограничение, карат с по 60, че даже и 70 през селата. Дано наистина сложат легнали полицаи!

15

Крал Трол I

преди 2 години

Уважаеми родители, когато виждате празната глава на синчето си не му тиквайте първото бмв, което видите. Колата няма да го направи по-умен, а хората ще видят и вашите празни глави.

14

BMW

преди 2 години

И сега като почнете, BMW-то било виновно. BMW са страхотни коли! Все едно да кажете guns kill people. Човек, ако иска, може да се утрепе и с Дачия, и с Рено, и с Фиат.

13

Васко Далаверата

преди 2 години

До емигрант от 22 гСТОЙ СИ В ИСПАНИЯ. АЗ СУМ ТИРАДЖИЯ В САЩ И ПРАВЯ ПО 7 ХИЛАДИ КИНТИ НА МЕСЕЦ.

12

ДДРОнег

преди 2 години

По селата има много селяндурски изпълнения, а и често шофират като изоглавени, та и често катастрофират ... просто селяндурски манталитет, и в това изключвам селяните !!!

11

за радващите се

преди 2 години

Този проблем е като ламята от приказките- мястото на всеки покойник-джигит се заема от нови 3. Полиция и контрол му е макята. Оня ден ми трябваше кварталния и се оказа че се сгушили целия екип в един кабинет на 15 км в окръжния център и по селата от години няма дори приемен ден.

10

Анонимен

преди 2 години

мдаа поколението на 8 серии Бързи и яростни....ценности а?

9

Анонимен

преди 2 години

Ами направете 2-3 кръгови , щом неможе да се полежат няколко полицая

8

Анонимен

преди 2 години

С главен прокурор на републиката престъпник,нема друг начин освен тренировки по бойни спортове,въоръжение до зъби и правосъдието в свои ръце!!