185

.....

преди 2 години

Който иска да се боцка и всеки ден като наркоман. Аз лично ще пропусна. Да са живи и здрави ваксинираните с тия помии. Ние ще се оправим някакси.

184

някой

преди 2 години

е не избихте ли вече достатъчно бозайници/двукраки/ та още...........

183

НЕ!

преди 2 години

Изкарах страшната болест по леко отколкото двете ваксини! Такъв гнус скоро не ми се беше случвал. Аз приключих с тая идиотия! И съм наравно с неваксинираните! ФАШИСТИ!

182

Вируслав

преди 2 години

"Ще се ваксинираме ли от коронавирус на всеки шест месеца?".....Отговора е НЕ! Ще е на всеки 3 месеца! Изумително е как медиите които би трябвало да информират хората не са се информирали, че последните официални данни доказват, че дори съмнителната полза от тези ваксини увяхва след 2 месеца. Да не говорим че последната мутация е открита първо в напълно ваксинирани. И разпространението по света е благодарение на ваксинирани със сертификати.

181

Чоко

преди 2 години

А имунната ни система доколко е съгласна с непрекъснатото ваксиниране ?

180

Анонимен

преди 2 години

За по- сигурно всяка седмица. Даже може и сутрин, като се събудиш, ако изобщо се събудиш, дозичка. Чиста работа.

179

про идиоти

преди 2 години

ваксинирайте се. На стада и с блеене

178

Ние няма

преди 2 години

за вас не знам, ако искате и по често се ''ваксинирайте''!

177

Аз

преди 2 години

Еми.. ваксинирайте се, кой ви е спрял...

176

BG Антиваксер

преди 2 години

Не 6 а на 3. Документа от Онтарио до 04. 2025г.И 2-3млд. остатъчни миряни, до 2030г.

175

Доживях

преди 2 години

Никога през живота си (през различни режими и в различни държави) не съм усещал такава загриженост за моето здраве от страна на държавата. Също никога не съм виждал толкова много обикновени хора да кълнат други обикновени хора да се разболеят "за да им дойде акъла в главата". Доживях прекрасния нов свят. Предпоследна фаза на деградацията. Едно ми е ясно - на децата ни няма да им е скучно.

174

Анонимен

преди 2 години

Не знам за вас но аз си гледам еврейчетата. Те са ми опитни мишлета и ми казват какво идва. Ето, набодоха ги с 3 игли, затихна малко заразата и сега пое отново НАГОРЕ. Унгария с 10 милиона население и 65% напълно еаксани днес бият 27000 новозаразени..ХА-ХА

173

SS

преди 2 години

Мисля да отварям крематориум . А вие се ваксинирайте на всеки 6 месеца ! Гарантирам ниски такси и качествено кремиране ! А на ваксиниралите се досега ,ЧЕСТИТО ! Като ви говореше бай ви SS ,че вируса е биологично оръжие което мутира НЕ ВЯРВАХТЕ!!! И поради тая причина ваксинирането е слабоефективно дори безмислено ! ПАК НЕ ВЯРВАХТЕ ! Е ПОНЕ ЩЕ СТЕ МИ БЪДЕЩИ КЛИЕНТИ ! ЧАКАМ ВИ !

172

Спойлер

преди 2 години

По бройката, която е поръчана за Европейския съюз ( 1,8 млрд. ваксини ) и по това, че в Германия вече са отпечатани болнични листове за прием в болница, на които са отбелязани до 6 дози, май на всеки му става ясно колко е минимума..

171

Математика

преди 2 години

Процентът на ваксинация е обратно-пропорционален на коефициента на интелигентност!

170

Анонимен

преди 2 години

Няма да се ваксинираме, ще спиме.

169

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Изкарах ковид много леко преди 10 месеца, после имах някакви антитела, но не ми пука колко са. За защита от вируса си имам имунна система, а за защита от държавата - сертификат за ваксинация.

168

Човек от село

преди 2 години

Язе си мислим,че нема да е лошо това,ваксинацията де,да се прави всеки месец,за по-сигур но,нали така ?! Па и защо не и кравите,овцете,брадатия козел и двата пуяка да бодна- стига да е безплатно :))) Те тогава че моем да посещавам и махленското кръчме,зер Пешо не пуска никой унетре без зелено разрешително...:)))

167

Българин

преди 2 години

До анонимника по-долу. Досега през живота си съм боледувал към 100 пъти от грип. Включително 2 пъти Ковид 19, първият път тежко с пневмония, вторият път Делта . В момента имам антитела доста над границата за Зелен сертификат. Нося маска и се изолирам, но до последно ще избягвам експерименталните препарати, за мен те са само препоръчителни. И няма да се оставя да ме изнудват разни шефчета. Пък вие си вярвайте и мислете каквото щете.

166

Анонимен

преди 2 години

Това е много индивидуален прецедент! Някои правят имунитет само с една ваксина а други не могат и със сто! Проверявайте антитела и клетъчен имунитет!!!!