199

.....

преди 6 месеца

Който иска да се боцка и всеки ден като наркоман. Аз лично ще пропусна. Да са живи и здрави ваксинираните с тия помии. Ние ще се оправим някакси.

198

някой

преди 6 месеца

е не избихте ли вече достатъчно бозайници/двукраки/ та още...........

197

НЕ!

преди 6 месеца

Изкарах страшната болест по леко отколкото двете ваксини! Такъв гнус скоро не ми се беше случвал. Аз приключих с тая идиотия! И съм наравно с неваксинираните! ФАШИСТИ!

196

Вируслав

преди 6 месеца

"Ще се ваксинираме ли от коронавирус на всеки шест месеца?".....Отговора е НЕ! Ще е на всеки 3 месеца! Изумително е как медиите които би трябвало да информират хората не са се информирали, че последните официални данни доказват, че дори съмнителната полза от тези ваксини увяхва след 2 месеца. Да не говорим че последната мутация е открита първо в напълно ваксинирани. И разпространението по света е благодарение на ваксинирани със сертификати.

195

Чоко

преди 6 месеца

А имунната ни система доколко е съгласна с непрекъснатото ваксиниране ?

194

Анонимен

преди 6 месеца

За по- сигурно всяка седмица. Даже може и сутрин, като се събудиш, ако изобщо се събудиш, дозичка. Чиста работа.

193

про идиоти

преди 6 месеца

ваксинирайте се. На стада и с блеене

192

Ние няма

преди 6 месеца

за вас не знам, ако искате и по често се ''ваксинирайте''!

191

Аз

преди 6 месеца

Еми.. ваксинирайте се, кой ви е спрял...

190

BG Антиваксер

преди 6 месеца

Не 6 а на 3. Документа от Онтарио до 04. 2025г.И 2-3млд. остатъчни миряни, до 2030г.

189

Доживях

преди 6 месеца

Никога през живота си (през различни режими и в различни държави) не съм усещал такава загриженост за моето здраве от страна на държавата. Също никога не съм виждал толкова много обикновени хора да кълнат други обикновени хора да се разболеят "за да им дойде акъла в главата". Доживях прекрасния нов свят. Предпоследна фаза на деградацията. Едно ми е ясно - на децата ни няма да им е скучно.

188

Анонимен

преди 6 месеца

Не знам за вас но аз си гледам еврейчетата. Те са ми опитни мишлета и ми казват какво идва. Ето, набодоха ги с 3 игли, затихна малко заразата и сега пое отново НАГОРЕ. Унгария с 10 милиона население и 65% напълно еаксани днес бият 27000 новозаразени..ХА-ХА

187

SS

преди 6 месеца

Мисля да отварям крематориум . А вие се ваксинирайте на всеки 6 месеца ! Гарантирам ниски такси и качествено кремиране ! А на ваксиниралите се досега ,ЧЕСТИТО ! Като ви говореше бай ви SS ,че вируса е биологично оръжие което мутира НЕ ВЯРВАХТЕ!!! И поради тая причина ваксинирането е слабоефективно дори безмислено ! ПАК НЕ ВЯРВАХТЕ ! Е ПОНЕ ЩЕ СТЕ МИ БЪДЕЩИ КЛИЕНТИ ! ЧАКАМ ВИ !

186

Спойлер

преди 6 месеца

По бройката, която е поръчана за Европейския съюз ( 1,8 млрд. ваксини ) и по това, че в Германия вече са отпечатани болнични листове за прием в болница, на които са отбелязани до 6 дози, май на всеки му става ясно колко е минимума..

185

Математика

преди 6 месеца

Процентът на ваксинация е обратно-пропорционален на коефициента на интелигентност!

184

Анонимен

преди 6 месеца

Няма да се ваксинираме, ще спиме.

183

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 6 месеца

Изкарах ковид много леко преди 10 месеца, после имах някакви антитела, но не ми пука колко са. За защита от вируса си имам имунна система, а за защита от държавата - сертификат за ваксинация.

182

Човек от село

преди 6 месеца

Язе си мислим,че нема да е лошо това,ваксинацията де,да се прави всеки месец,за по-сигур но,нали така ?! Па и защо не и кравите,овцете,брадатия козел и двата пуяка да бодна- стига да е безплатно :))) Те тогава че моем да посещавам и махленското кръчме,зер Пешо не пуска никой унетре без зелено разрешително...:)))

181

Българин

преди 6 месеца

До анонимника по-долу. Досега през живота си съм боледувал към 100 пъти от грип. Включително 2 пъти Ковид 19, първият път тежко с пневмония, вторият път Делта . В момента имам антитела доста над границата за Зелен сертификат. Нося маска и се изолирам, но до последно ще избягвам експерименталните препарати, за мен те са само препоръчителни. И няма да се оставя да ме изнудват разни шефчета. Пък вие си вярвайте и мислете каквото щете.

180

Анонимен

преди 6 месеца

Това е много индивидуален прецедент! Някои правят имунитет само с една ваксина а други не могат и със сто! Проверявайте антитела и клетъчен имунитет!!!!