183

до Дръжте се

преди 2 години

Е това е славитрифоновата патриотарщина и тъпанарщина.

182

11

преди 2 години

Глупости ... Пъъълни глупости.

181

Дръжте се, хора

преди 2 години

Народе, не забравяй,че ние сме БЪЛГАРИ.Който ни е захапал всеки си е строшил зъбите и сме му заседнали напреко на гърлото..Къде е Османската империя, къде е СССР. Скоро същата съдба ще имат и ФАЩ (Фашис/тки Съединени Щати) и СЗО. Само стойте и гледайте. И не се давайте. Който вече се е дал да се сърди на себе си.

180

ъъъ

преди 2 години

Да, ясно. Омикрон ще бъде претекстът, с който ще се отнемат правата и на преболедувалите. Искаш ли/ искат ли ти сертификат - ваксина на 6 месеца.

179

Изоставаш

преди 2 години

До Василев "Световният елит от 13 фамилии собственици на банки и корпорации, които притежават повече от 50% от световното богатство"===Стара ти е информацията,Василев.Отдавна притежават над 80% от световното богатство.

178

Анонимен

преди 2 години

Ей, кефят ме тия читанки. Тройно ваксинирани им донасят вируса, те разправят: преболедувалите са риска. Що? Щото не са боцнали трите дозички ли? А що не си признаят - въпреки трите дозички, въпреки въздесъщите тестове - пак им влезна вирусчето. Влезна им и си се върти с двеста. Хахах.

177

Додо

преди 2 години

Поредната троладжийска атака от слугите на Биг Фарма, срещу най-защитените от Ковид, но и най-неизгодните за тях финансово - преболедувалите Ковид, които са развили истински, естествен и траен имунитет! А те вече са близо 1 милиард в световен мащаб и са трън в очите на сатанистите от Фармакея! Демек, с тази публикация фарматроловете ви казаха: Преболедувалите са заразата!

176

Анонимен

преди 2 години

Хора не разбирате ли, че за жалост докато не вземем тоягите това ще бъде нашето и на децата ни бъдеще - АГОНИЯ БЕЗ КРАЙ

175

Въпрос

преди 2 години

И на СЗО бюджета им е десетки милиарди, ех... тази алчност, както и на докторчетата и математиците. Нали обещаха кунчо да се появи днес, да видим дали ще се появи.

174

Да

преди 2 години

Все още нищо не е ясно, ама преболедувалите са по-малко защитени, ваксинираните са най-защитени, особено като почнат да ги бухат през 3-6 месеца. Страхотна защита.

173

Анонимен

преди 2 години

Може през всеки три месеца да измислят нов щам.Вируси винаги е имало и ще има,просто сега измислих начин да контролират хората...

172

абе

преди 2 години

Той, Тръмп хубаво искаше да спре кранчето на СЗО, ама - на, разкараха го. Дементният бил по- добър.

171

тетко

преди 2 години

До ИзмаматаТе ни взеха съвсем за *** и не разсъждаващи.Но не са познали.

170

тетко

преди 2 години

До ШопаМани,и те станаха едни ***!

169

Шопа

преди 2 години

Има ли некой да верва на СЗО?

168

Анонимен

преди 2 години

Със всеки нов щам и нов локдаун, СЗП и ВХО, се отдалечават все повче и повече от науката и здравия разум, на ваксърите им става още по-трудно да оправдаят всяко безумно решение на тези асоциации, дори и опорките им ще станат безпредметни ...

167

Анонимен

преди 2 години

Абе, ние от истинския вирос не се оплашихме, та сега от микрончето ли??? Ха ха ха

166

Анонимен

преди 2 години

До Фалшиви новини Не може да са интерси а СА интереси на тези фондации

165

Измамата

преди 2 години

Омикрон заобикаля характеристиката използвана от РНК ваксините за имунитет, преболедувалите имат имунитет към всички белтъци на вируса. Ало, СЗО, *** нещастни, поне измислете нещо по-правдоподобно. Иначе мошениците ви плащат нахалост.

164

До да ви светна

преди 2 години

Пич, пиши по-често. Явно си специалист и ги разбираш тия работи. Многократното ваксиниране е стрес за цялата система.