203

Анти Тяло

преди 2 години

Идват празници..време е за реклама и премии... СЗО ще гледат мача от близко в Нюрнберг 2

202

Хърбрт Уелз

преди 2 години

Най-новия хит в DarkWeba :-) С кометата Леонард дето сега през декември ще се вижда с просто око идвали извънземни и искали да ни боцнат щото с извънземните сме щели да се борим ако са лоши с вируса (като във "Война на световете"). Та за това настоявали да сме ваксинирани и вируса да поразява само извънземните. Ама не смеят да ни кажат щото да не настане паника.... ;-)

201

Away

преди 2 години

И са кво стана... Ваксини по две, по три, бустери и увещания за безсмъртност... и накрая пак пср тестове и филма започва отново. Ай честито... така ще си ни клатят още бая време

200

Ваксо

преди 2 години

Щото пък боцнатите не са застрашени..... а само боледувалите ..... Ваксиниран съм надлежно даже 3 пъти, налага го работата ми, ама вече ми е странно, що такъв зор всички да се боцкат през няколко месеца, ми то вече не е ваксина а като гражданската отговорност и винетките... (макар че те са годишни), облажи им се на фармацевтите да им капе... и сега давай през 2-3 месеца.... уж безплатни ваксини, ама няма такива филми...

199

Алекс

преди 2 години

СЗО е пълно с некадърни чиновници начело с ръководителя на организацията.Необходима е тотална смяна на персонала.

198

Анонимен

преди 2 години

Нали целта за спасение от ковид беше "колективен имунитет"?? Само че тези вманиачени пропагандатори на ваксините не ни оставят да си го изградим и когато все пак това стане, те казват : Не се признава! Сега ето ви още един щам, който е предназначен специално да напада вас, които сте неваксинирани...

197

Дора

преди 2 години

До Дръжте се, хора Точно така е, народът ни не случайно е оцелял на този географски и исторически кръстопът, пак ще оцелеем, но ако останем верни на себе си, т.е. включително с балканския си инат и самочувствие на знаещи кое е добро за нас (инакомислещи означава в случая със собствено мнение), а не податливи на всякакви внушения. Но това не означава да сме нетолерантни към хората с друго мнение, колкото и да нямат чувство за хумор.

196

СЗО

преди 2 години

Това противоречи на интересите ни 221, не можем да го допуснем.

195

Анонимен

преди 2 години

Абе ако вирусът не убива никого, както казаха и от ЮАР, оставете го да измести делта. Това ще е край на пандемията. Ако дори хора със слаба имунна система са окей и вируса си мутира, а те са живи, няма проблем Вирусите естествено мутират към по-заразни, но по-малко смъртоносни.

194

Анонимен

преди 2 години

СЗО забравихте да добавите и неваксинираните нали те са ви трън в дътото лъжци и фанатици новите поклонници на свети параса в огромни количества доло СЗО.

193

Анонимен

преди 2 години

Въртят, сучат все за боцкане става въпрос.

192

СПОКО

преди 2 години

Африканците преживяха и се адаптираха към СПИН, та една хрема ли ще ги уплаши?

191

Анонимен

преди 2 години

C3O имали информация за щама от 24ти... пък данните били недостатъчни, че да правят заключения... и накрая изпъpдяxa тая простотия!

190

СЗО - мисирки

преди 2 години

Тия черна ркламна агенция ли са що ли? как на шесто чувсто ли пускат слухове и сплетни? Не им ли е хрумвало че безпочвени твърдения са съдими!

189

ЕВТИНА РЕКЛАМА

преди 2 години

Тия простотии - още не ясно как действа и какви са симптомите на 30 нови случая и "Преболедувалите COVID-19 с повишен рикс от заразяване с Омикрон" ???!!! Ашколсун и рекламния слоган! Е нема такъв фарма- картел!

188

неваксинирана

преди 2 години

Къде са тръгнали преболедувалите, да се измъкват по терлици от ваксината?!?! Я обратно в строя! Всички като един, да се ваксинираме!!! При тях даже е още по-опасно!

187

ъъъ

преди 2 години

Става и да се ваксинират, пък ако щат да боледуват, нали 211?

186

Анонимен

преди 2 години

Тоя от СЗО са болни от всички щамове )

185

психопат

преди 2 години

няма ли кой да освободи света от СЗО

184

Анонимен

преди 2 години

СЗО са големи ***. Мангъров го каза - преболедувалите имат имунитет до живот. Как може СЗО въобще да не са се консултирали с Мангъров?