36

преди 2 години

БЕЗПЛАТНИ??? Май май ти си в 3 клас. Едно общество и здравна система не трябва да дискриминира. Простичко е. Живота е цикличен. Днес аз утре ти. Не се обиждай. Моля. Приеми и различно мнение.

35

до ...

преди 2 години

Ти мен не ме мисли колко съм умен, ами си прочети разсъжденията, тип 3-ти клас. Дори в момента, пушачи и алкохолици са последни в списъците за трансплантация - така че, да - човечеството вече прави подобна дискриминация от десетки години. Хората ти предоставят БЕЗПЛАТНИ ваксини, при това имаш изобр, да не си помислиш, че само Бил Гейтс иска да те чипира, но ти предпочиташ да се пробваш с/у вируса...еми ок...сатурацията като ти падне на 70 пий един чай от мащерка, а не се обаждай на 112.

34

Hoho_Boho

преди 2 години

Тия зомбираните, ваксинирание са в паника. Поставят рекорд след рекорд на заболели от Делтата-та... Няма как да го обяснят...

33

преди 2 години

И какво е толкова трудно за разбиране. Не умееш да четеш ли какво. Продължавате с определеноето антиваксъри за хора с поставени ваксини от А до Я. Просто не желаят тази.

32

преди 2 години

Опитваш се да бъдел умен. Кажи на всички пушачи, употребяващи алкохол, пиещи, не-пиещи лекарстава, на тези които не се хранят здравословно, че случи ли се нещо трябва да си стоят и дома и да не търсят медицинска помощ. Не налагам мнение но не го прави и ти. А това че се ваксинирате за да спасите ближния е пълно лицемерие. Всеки си гледа собствения ***. На друго мнение??? Ами хората умират от глад. Дари си заплатата. Лека вечер и със здраве.

31

до 38

преди 2 години

Съмнявам се, че думата която си търсил е неграмотно, ама както и да е...Иначе не - повечето хора нямат нищо против анти-ваксърите...проблемът е, че натяквате мнението си по всички възможни начини и има колебаещи се хора, които, за съжаление се поддават на приказките ви, което се оказва фатално. Иначе - да, аз съм твърдо за, всеки сам да решава какво да прави с тялото си и какво да си инжектира - просто, ако се наложи да стигнете до болница си *** у вас, вместо да заемате мястото на някой друг.

30

Анонимен

преди 2 години

Абе няма ли някой да продава кисело зеле, салца и кисали краставички на не ваксирани от София защото вакси зомбитата съвсем изперкаха и си изхабвам цялата енергия да лавирам между полу-*** и не ми остана време, обещавам ще заделя за кунчев от мойто.

29

Анонимен

преди 2 години

Интересно е да четеш коментарите. Всякакви убедени вярвания. А вируса, него питахте ли го?

28

преди 2 години

Доста неграмотно е да наричаш някой антиваксър само защото отказва инжектиране със експериментален препарат а същевременно има поставени всички други ваксини от А до Я. А още по-неграмотно е да се хвърля вината върху неваксинираните хора, след като всеки предава вируса. Щом ваксината ви пази спете спокойно и не гледайте в чуждата паничка. Бъдете здрави. И най-вече ЧОВЕЦИ!

27

Анонимен

преди 2 години

Аз лично след тази среща очаквам задължителни ваксинации или санкции за страните, локдауни и срочен сертификат, 6 или 9 месеца. Нищо хубаво от тази ИЗМ.Т!

26

Щерю

преди 2 години

Нещата с ваксините взеха да загрубяват все повече...

25

Анонимен

преди 2 години

Тая работа ми изглежда така. Събрали се 7 тиквеника на които къщите им горят в момента и започнали да умуват как техен познат има в джоба си кибрит и може да си подпали собствената къща. Луда работа.

24

Анонимен

преди 2 години

Значи ЮАР е зелена зона по текущата скала за категоризация ама Г7 се събрали да бистрят ситуацията при положение че техните държави са в тъмно червената зона?!?!Абе аз ли съм луд или всички изтрещяха?!?!?!

23

Анонимен

преди 2 години

Циркът продължава.. Видяха, че хората спряха да им се връзват на лъжите и диктатурата и че съвсем скоро щяха да красят дърветата по парковете. Явно решиха да изпреварят събитията като вкарат ново плашило в цирка да плаши уфтсете. И за който не е разбрал - реалната цел на "новия мутант" е да се пишат на неговата сметка починалите от ваксините, които вече няма как да крият!

22

Анонимен

преди 2 години

Събрали се да решат коя азбука да ползват за новите щамове, че гръцката скоро ще свърши.

21

Анонимен

преди 2 години

И Замирисаааа,на Затварянееее!

20

Анонимен

преди 2 години

Кво Г7 бе? Защо просто не си го кажат: "Здравните министри на Пфайзер" и да спрат с лигавенето? Всеки от тези министри който е ваксиниран, вече е под контрола на този, който му държи жизненоважния бустер. Само губят времето на тарторите на фармамафията с тези банкети.

19

Анонимен

преди 2 години

АлоУУУ, какви срещи какво кисело зеле вееее?!?!?Сга гледам статистиката за ЮАР. 6 починали днес, 14 вчера, 2-3 хиляди новозаразени на ден и т.н.........Всички ли ПОЛУДЯХА ?!

18

На 29

преди 2 години

Официално ще бъде възвестена новата диктатура.

17

(-_-)

преди 2 години

Г7, г8, г12 майму ни про сти! Всички сме на една планета - затворена система. Всичко е свързано, ама глупавите *** дърпат чергата, всеки към себе си.. И до къде точно ще стигнем така???