56

Sadiata

преди 2 години

Дано бомба да падне на главната им капиталисти мръсни

55

Анонимен

преди 2 години

Министрите на здравеопазването на страните от Групата на седемте (Г-7) ще се съберат на 29 ноември на извънредна среща по повод използването на Омикрон щама на коронавируса за ново плашило ! Главната цел е да сверят часовниците , та да могат да лъжат еднакво , щото и без това вече зрители на театрото почти не останаха ! Е , изключвам ваксаните ,говорим за хора ...

54

Анонимен

преди 2 години

До 66 АнонименМмда ааа ! На некадърника все народа му е виновен !

53

Случаен минувач

преди 2 години

Направо поканете и Бил Гейтс да ви симулира компютърно пандемия. Поканете и приятелчетата му. Направо да стане Събитие 202.

52

Анонимен

преди 2 години

Отдавна всички трябваше да се ваксинират. Преди да отидеш в Африка си слагаш всякакви ваксини. Не разчиташ кой знае колко на късмет. Това тук е същото. А народът като цяло е причина държавата да е слаба

51

аман вече от тебе

преди 2 години

До до ???Да поразсъждаваме/ не, че можеш/: Значи, на елита не му пука за мръсния въздух, за озоновите дупки от безразборна сеч, газови емисии, отровни храни/ чети съдържанието/, с които те убива бавно, но сигурно! Но да те опази от Ковида, му е много важно!?? Ай, фърли малко мисъл, малко съмнения. Зомби!

50

Анонимен

преди 2 години

Няма да се спрат ,докато не унищожат живота на земята с тъпия им вирус. Ще има война...и то много скоро. Ще воюват ваксинирани срещу мислещите.

49

до ???

преди 2 години

Е.............спокойно................най-накрая ще спрем да се караме с теб!!!

48

до ???

преди 2 години

Е, сега като ми го каза, дано ти е станало по-арно на душата :D

47

до ???

преди 2 години

Да, и за теб не им пука, на световния елит , не само за мен..................а аз какво ще правя си е лично моя работа................а ти си един уникален тъ.пак!!!

46

????

преди 2 години

Защо ли са безплатни ваксините, я кажете??Или световният елит изведнъж се загрижи да бъдете здрави..............хаха??Вие вярвате ли???Аз не вярвам!!!Аз - не , но може да съм *** и глупав, не знам.................който оцелее след короната, ще разказва!!!

45

oz

преди 2 години

Вчера една жена - докторка - "професорка" се изцепи по телевизията, че здравето на обществото било най-важно и ако се налага..............хората ще бъдат принудени да се ваксинират, дори с цената на диктатура...............това за мен е медицински фашизъм ..........Дучето и Хитлер направо да ви завидят.............по тяхно време не е имало толкова телевизии, Интернет и социални мрежи!!!

44

Вируслав

преди 2 години

В паника са защото тази мутация атакува предимно ваксинираните. Което ще компрометира и развали плановете за 100% ваксване на цялото население на земята с вълшебния джус за спасението на Планетата от "глобалното затопляне"

43

преди 2 години

Два полюса с тотално изкривено съзнание. Злоба. Забрава по-скоро! Света е минал и преминал през много радости и мъки. За всеки индивид и като цяло. Не търсете разделение. А решение. Не бъдете крайни. Пак ще го повторя - живота е цикличен. Днес аз утре ти. Не се нахвърляйте един друг заради избора ви. Той е ЛИЧЕН. А тази привилегия ( както е вече) изчезва. Тъжно.

42

до 51

преди 2 години

Най-обичам хората дето ми говорят за права, обаче пропускат задълженията :D Социализъм в пълната му красота :D Eле па осигуряването на пълна заплата :D

41

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който се опитва да ограничава правата на хората в името на "общественото добруване" е отвратителен фашист и нищо друго! Заслужава единствено чук в главата или кирка в гърба! Няма да ви минат номерата, господа "плащащи осигуровки на пълната заплата"! Ще воюваме!

40

преди 2 години

Не убеждавам никой в нищо. Личното мнение. Свобода на словото. Правото на образование и здравни грижи. Всичко това без дискриминация! За това съм аз.

39

преди 2 години

Безплатни ваксини?????Хахахахахха. Наистина си отиваме като вид.

38

преди 2 години

И кое точно е дезинформация. Не съм казал и дума за ефективността на ваксините, защото не съм специалист в това. Но ти си нали???

37

до ...

преди 2 години

Да, безплатни са. Няма значение дали си социално осигурен или не. Дали взимаш 100 или 10 000лв заплата. Парите излизат от бюджета, който го пълним всички. Тези които се осигуряват на пълната си заплата, със сигурност плащаме повече от безработните и скатавките. Така че никой не те кара да се подеш, но си стой вкъщи и недей да ръсиш дезинформация и да обричаш иначе колебаещите се на смърт.