28

Хахахахахахахахааааа

преди 2 години

Децата и родителите се изнервят!?!??!?! А не! Учитилите изпаткаха категорично! Преди бяха леко луди и некомпетенетни. Сега са изтрещяли и много луди! Неставането си е още там. Образованието в България беше погребано миналата година. Спасявайте децата си както можете! Дали родителите да обучават, дали частни учители(но не такива, които преподават в училища)...намерете начин! Държавата НЯМА ИНТЕРЕС децата да учат! И постигнаха именно целта си да произвеждат ***!

27

Рук

преди 2 години

Тази мижитурка с външен вид на препикан опосум, иска или да набодем децата или да изкара 720мил. на година от тестове . Имам усещането ,че няма да отпразнува една година от както стана "академик".

26

ля ля

преди 2 години

не му вярвам....

25

Анонимен

преди 2 години

Кацата ще издаде заповед, каквато му заповядат да издаде. Освен ако не реши да бъде честен и да сподели пред БГ кой и защо го изнудва да ваксинира хората. Може пък да му простим. Утопия, а?

24

Един

преди 2 години

Дали ще са вкъщи, или в училище - и в двата варианта нищо не става от тях.

23

Анонимен

преди 2 години

Премахвате ЛГБТ сертификата и - готово! Децата се връщат на училище. Не знам що се правите на улави, нали Кацата рече че е овладял вече ситуацията?

22

Анонимен

преди 2 години

Странно решение за присъствено обучение на всяка цена и то с тестове с доста ниска достоверност от 52% според производителят и то само в активната фаза на заболяването на фона на паниката, която превзема Европа заради вихрещата се нова вълна и засечения нов вариант на вируса, идващ от Южна Африка

21

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

Бих искал академиците ни да са поне малко по-умни от на агнетата маиките !

20

Анонимен

преди 2 години

В столицата 14 дневаната заболеваемост е 672 на 100 000, но от утре големите ученици тръгват присъствено в частните училища и то на фона на задаващият се нов щам.

19

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

Слушахте по националното радио и не мога да рабера тези УГОДНИ журналисти един въпрос, Защо създавате правила които ще държат децата цяла година по домовете ? Създадохте адски *** и почти неизпълними при епидемия условия и сега се увърташ и се правиш на марсианец . Кога ще спре тая корона и кога маиките ще си ваксинират децата със тоя препарат ,АЗ ще ти кажа- кога до главите им застанат хора със автомати . Едната мутация не си е заминала друга идва и децата все във къщи и докога ?

18

Бизнесмен с Ауди

преди 2 години

Аз го измислих още преди няколко месеца. Дадох малък подарък на някакъв в министерството и регистрирах затворено частно училище. Помещава се в един от цеховете ми. Работниците си оставят децата и те живеят само в техния цех. Не излизат и няма как да се разболеят. Работят по 16 часа и им оставям по 8 да спят. За цялата работа удържам такса от заплатата на родителите им, които също не излизат от техния си цех. Системата работи добре - скоро ще имам за още по-нови Ауди.

17

Асан

преди 2 години

Глей си пенцията ... Ицо Хазарта става министер на МОН :)))

16

От Ръководството

преди 2 години

Съобщаваме на населението, че няма абсолютно никакво значение кой какво мисли и дали мисли въобще. Какво ще се случва го решаваме ние, от Ръководството.

15

Анонимен

преди 2 години

Не искаме и няма да позволим децата да стават заложници на фарма мафията.

14

Анонимен

преди 2 години

Изчезвай, продажник!

13

изчезвай

преди 2 години

Срам и позор си денков!

12

Анонимен

преди 2 години

НЕКАДЪРНИК

11

Анонимен

преди 2 години

Кога министър в БГ е вземал сам решения? Винаги е изпълнявал европейски поръчения. Особено пък по време на измислената пандемия. На мен ми е жал за всички тях. Ама не чак толкова, защото са продадени в крайна сметка. Могат и да откажат да участват в играта.

10

Анонимен

преди 2 години

Отнехте детството на децата. Ние не бяхме и чували за коронавирус, ми си играехме на двора. При това живеех в центъра на София, но имаше вътрешни дворове. А тия сега са си забили носовете в сма, че им се счупят вратните прешлени.ртнфоните Че и коронавирус им натресоха на кекавите.

9

Анонимен

преди 2 години

По какво е специалист Денков, че и аз не знам?! Физикохимия ли?!