24

Алекс

преди 2 години

Аз искам продажника и манипулатора Първан Симеонов да не е всекидневно в новините.Забърса доста пачки от Чекмеджето и известно време може да не се появява.

23

Диана

преди 2 години

Според мен управлението няма да бъде нито либерално, нито прозападно, а чиста диктатура на хора, които не разбират, не знаят и не умеят нищо в политиката..Държавата не е фирма!

22

моля?

преди 2 години

Дълбоко съм уверен, че нивото та тестостерон на този образ е толкова ниско, че той се чуди как да си уплътни времето; то всичко в гащите отдавна, ама отдавна е заспало, а той се чуди как да се доказва на Мъж в обществото и да ни казва накъде да завиваме, било на ляво или на дясно! Като ги видя тези образи, простете, ама стигам до якадиария.

21

доказано

преди 2 години

Всички министри от правителството на Жан Виденов.

20

Анонимен

преди 2 години

до 19 Ако е за предпочитане някой да се "връща".Предпочитам др Живков да се върне пред Мутрата Борисов! -:)))) И то защото др Живков беше по стойностен от др Борисов!!!

19

бай ти Ганя

преди 2 години

Ако тия сИрсеми продължават да налагат противочовешкия си сертификат, за да можеш да ходиш на работа и на училище, ще ме принудят да премина към Възраждане! А не съм само аз. Повръща ми се от всичките! До такава степен нямат връзка с реалността. Ще свършат някому черната работа, предавайки за пореден път народа си и после и тях ще пожертват. АПдали безродни!

18

Анонимен

преди 2 години

до 19 ! Ние нормалните българи ,приключихме вече с Борисов! Такива само като теб ,имат мокри сънища с ГЕРБ и Борисов!!!-:((((

17

Анонимен

преди 2 години

герберскитролчета хранилката ви е на привършване,догодина ще останете гладни г-н патладжанов няма пари за зоб

16

Анонимен

преди 2 години

Ще се молите на Бойко да се върне...

15

само да вметна

преди 2 години

Ще трябва да се доказва всеки ден,защото Ти самият,не вярваш в него май а?-:))) Що си "учил" толкова време бре пич? Щом и Ти самият не си убеден?-:((( Аз вярвам че това правителство ще го бъде,а ти "предпазливо" се " застраховаш" сякаш усещаш че стъпваш върху тънък "лед"!-:)) Леле леле,и от такива като теб ,ние очакваме "зряло мнение" по " темата"?!-:(((

14

Анонимен

преди 2 години

Празни приказки без връзка с реалността в държавата... Симеонов е едно плямпало и нищо друго. Тия ще изкарат до февруари и ще са аут... Проблемът е, че ще забатачат още ситуацията.

13

Анонимен

преди 2 години

Не искаме да доказват. Да се махат заедно с Радев Рублата.

12

Анонимен

преди 2 години

Не знам кво да се доказва, ама дигат прага на ДОД с най-големия процент до сега......а дори не са направили парламент, а се разбраха за вдигане на данъци и то с рекордни нет-на и % ставка!!!! Ай не мерси от такива бирници.....нали Кирето щеше да е спрЕл изтичането на милиардите и това щеше да е достатъчно???

11

гражданин

преди 2 години

Ама да попитам - колко от хората поискаха промяна? Нещо за избирателната активност?

10

реалист

преди 2 години

Подобна конфигурация имаше и при втория кабинет на Борисов - с десни, патриоти и левите АБВ. И едвам изкара две години, като АБВ и ДСБ се отцепиха рана-рано. А бе, България си е бам-башка.

9

Анонимен

преди 2 години

Параване, защо не позна изборите? Защо излъга ГЕРБ с фалшиви резултати и му взехте парите?

8

перко

преди 2 години

ШУМА, ВЪЛНА - ДУПКА ПЪЛНА!

7

Анонимен

преди 2 години

обръсни се, изглеждаш отвратително...

6

Мнение

преди 2 години

От подобни хора като този Първан Симеонов отдавна ми писна! Ние сме грамотни хора и няма смисъл по цял ден някои да ни вдява своето мнение, да ни манипулира и да ни дава съвети как да живеем. Стига! Не станаха подобни "специалисти" в България като този П. Симеонов ? Нищо не произвеждат, но по цял ден от една медия в друга се опитват да ни манипулират!

5

РЕАЛИСТ

преди 2 години

ще падне яко гепене по харвърски ас само дова знам.