24

ДаНакажемШайката

преди 2 години

Закривай и чегърсай до изчистване на гнойта,и веднага при Бай Ставри - според заслугите и слугинажа .

23

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам, защо Гешев още седи на поста си. Рейтънгът му е почти едноцифрен, масоов не го одобравят и не го харесват, а той стиска? Защо? Може би искат, да е последна защитва, в случай, ч еима останали доказателства за далавери, но не ми се вярва, да има много такива. В смисъл - вижте Комисията по хазарта - всичко "архивирано", всичко точно, и не може и едно проблемче да се намери, не от бойково време, ами още от 90-те. Всички, по документи поне, чисти като момини сълзи ... ае сиктир.

22

Анонимен

преди 2 години

До Смешноци - Той и Гешев е назначен, ако трябва да сме честни ... а не избран.

21

Смешноци

преди 2 години

Тоя назначен, а не избран цървуул иска да махне главен прокурор избран според законите и конституцията. Прав е Слави Трифонов ".........в тая държава всичко е проституция"

20

?

преди 2 години

Сигурен съм че без Гестапо и в Германия е било малко трудно в началото, но не съм сигурен как половинчатите мерки ще са по добри.Половината сте корумпирани мафиоти, които сте си траели или сте участвали в изнудване на фирми и бизнесмени и заграбване на бизнеси и сега ще ви реформираме.Значи от утре сте нови. Никакви такива....ха хаГестапо ще обича евреите а спец прокуратурата ще стане честна и почтена институция.

19

Кико

преди 2 години

Питайте първо Божкоф в Дубай за неговото мнение и после решавайте!

18

Анонимен

преди 2 години

Цацаров и Гешев погнаха олигарсите около кръга на БСП . Сега ще почнат тези около Баце. Винаги се действа избирателно

17

Анонимен

преди 2 години

Значи Тиквата създаде бухалка, вие дойдохте на власт уж протестирайки срещу това, а сега осъзнахте, че е добре да я запазите и да си я ползвате? Конгречулейшън дет се вика!

16

Анонимен

преди 2 години

Специализираните съдилища са една хранилка на магистрати с нулева ефективност. Обикновените съдилища могат да поемат неговите функции.

15

Майора

преди 2 години

До анонимен5 Жалко още не си разбрал че става дума за защита , а за това че държавата се управлява от олигархията чрез президента и служебния кабинет и наследниците на бившите комунисти в бъдеще Петков и Василев, старите конунисти и чалгари и ***!

14

Вместо

преди 2 години

Да гони корупцията по високите етажи, кпконпи се превърна в конпи на конкурентите.

13

Анонимен

преди 2 години

Точно ако бъде сменен Гешев, и президента си назначи послушен прокурор, тогава вече ще можем да кажем че промяна няма да има. Новите "честни и почтени" управляващи няма да кой копче да каже като извършват своите "честни" дела.

12

Анонимен

преди 2 години

Айде, почнаха с пазарлъците. Какви са тия идио тии? Има един закон и едно правосъдие. "Специализираното" се направи от Ту лупа, за да упражнява тормоз и държавен рекет.

11

Анонимен

преди 2 години

Закриване, спиране, бавене - това е лицето на новите политици и ето 2022 *** на вратата, Радев две седмици блее, пее и свири на китара и влизаме в годината без гласуван бюджет.

10

Анонимен

преди 2 години

Българите са проЦти и не разбират че демокрацията и правото не са дар Божи а се воюва за тях!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Опааа, служебния министър е клекнал на задкулисието.Нормално. ДС не отстъпва лесно територия.

8

истина е

преди 2 години

Това специализирано правосъдие е направено да пази специалните бандити като тиквата !

7

Българско Лято

преди 2 години

Гешев е пътник!! Промяната няма да е завършена без неговата оставка!!

6

Бой по Гешев и Мафия

преди 2 години

Гешев и прокуратурата са най голямата грешка в българия защото приоритетно пази мафията и по мяза на престъпна организация. А ГЕРБ и те ли не са грешка? :D

5

Анонимен

преди 2 години

До Майора - Виж, едното не кенселира другото. И Гешев и Радев имат проблеми, но да се избере само енда страна и да се брани, е глупаво.