73

Каква Коледа?

преди 2 години

Това търговски празник и машина за пари. Никаква друга стойност няма освен бизнес и фалшиво празнуващи хора сноби, за да дразнят другите във фейсбук колко са фалшиво щастливи с живота си на кредит.

72

Анонимен

преди 2 години

Вече 2 години мъка. Още колко? 10? 20? Никой не знае. Дано да дочакаме ваксината.

71

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията е резултата от пандемията. Резултата от рецесията на икономиката от локдауни и многото болни, от задъхващата се здравна система и социална система във всички държави.

70

А това ли?

преди 2 години

Това се появи при систематизирането на четирите вида антропоморфна форми за да се намери петата.Та формите са: Художествена, Дизайнерска, Архитектурна, Концептуална, Морфогенезисна (но не фрактална). Пример за концептуална форма е примерно Жул Верн - Капитан Немо , Мас Ефект - science fiction becomes science fact ...Та гледам колегите и техния Мас ефект Андромеда - купил съм го и се питам - ок на концепция супер, ама как да проработи ... И стана една!

69

Анонимен

преди 2 години

Никой не говори за инфлацията ,която реално е двуцифрена ,само вируси варианти ваксини сертификати

68

Анонимен

преди 2 години

Ясна е работата използват вируса като параван да печатат пари .

67

Анонимен

преди 2 години

Вижте каква е работата! Траен имунитет няма. Преболедувалият може отново да боледува след 3-6 месеца, ваксинираните също. Слагайте бустер, не се бавете. Делтата е тек и сега. Идва нов щам. Сега имаме мутация в спайк протеина, който е ключът за влизане в клетката. Всеки имунитет до този момент е вече неефективен. Пазете се за да дочакате следващата ваксина, която ще е специално за него. Колективен имунитет не съществува в този случай. Който е направил този вирус, си е разбирал от работата.

66

Алекс

преди 2 години

Нищо не може да ми помрачи Коледата.Имам туршия и ракия.

65

Революционери

преди 2 години

Къде бяхте на всичките безобразия,на отнетата ни свобода от олигархията, на цялата мизерия.... Сега се борят срещу безобидна ваксина???Форумни революционери.Революционер дето не рискува нищо!

64

Не се смейте:

преди 2 години

Ефекта на Ангелов - в гравитационни земни атмосферни условия е много слаба сила предизвикана от разряда на електрони от магнит превърнат в електромагнит и ударен с електростатична искра!Обаче там горе при нулева гравитация, нулево *** - освен в електростатичната тръба стой та гледай к'ва скорост вдига след десет разряда само. Димна работа!

63

Анонимен

преди 2 години

Данаил и откровението на Йоан, загатват много неща.

62

Анонимен

преди 2 години

Направо ни разказаха играта с този вирус. Който го е направил е психопад.

61

Делфийският оракул

преди 2 години

Достатъчно е само да бъдат ликвидирани публично, демонстративно, назидателно и предупредително няколко ковид глашатаи като Мутафчийски, Витанов, Кунчев и т.н. и пландемията мигом ще изчезне веднъж и завинаги

60

Знаеш ли историята?

преди 2 години

Та поради тоя човек голяма част от САЩ кара модел T и ако ще по цял ден да спи, да пие на работа и да не пипне една гайка или болт всичките работници са обезпечени и имат пари заради него и нямат хернии, а ние произвеждаме 5 пъти повече автомобили, пет пъти по-бързо ...и каквото и да ми приказваш ако ще фабриката да се срути няма да го уволня тоя човек!

59

Къде е

преди 2 години

Костя Копейкин, да не е заразен?

58

Леша

преди 2 години

Така е през четерите седмици преди Рождество, злото вилнее, блъфира, плаши слабите. На мен никой и нищо не може да ми помрачи празниците, защото не ми пука за пропагандата и лъжите на фрикерите. Какво ще направят, някакви фашисти ще дойдат удома за да ми забранят да празнувам? Аве, я ретардите от НСР и копоите им да барят яко меча.

57

Знаеш ли историята?

преди 2 години

За Хенри Форд, фабриката му и работника дето си качил краката на бюрото и спи.Някакъв журналист отива във фабриката на Форд за интервю, снимки, статия във вестника и гледа в едно малко офисче един работник нищо не прави -вдигнал си краката на бюрото и спи! Ама господин Форд тоя човек нищо не върши, уволнете го!Преди време... казал Хенри Форд - този човек измисли да вдигне поточната линия за производство на 90 см височина и работниците да не се навеждат при сглобяване. 500 % повече продукт.

56

До ваксиниран

преди 2 години

Гледай да не зарадваме твоята, че само тя си знае...

55

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите са като гринчове, гледат как да провалят Коледа.

54

Анонимен

преди 2 години

Ако позволим да.