133

Бай Иван

преди 2 години

Не при нас няма да помрачи нищо вълната. Мрачно е там където ваксинираните подминават 80/90%умните и красивите сега да се притесняват ние сме добре. Грозни и глупави но не набодени и здрави. Даже предлагам нашите излишни ;ваксини;да им ги подарим за бустери да имат и да се дупчат с кеф че са бонус.

132

Анонимен

преди 2 години

Каква Коледа :)?! Това са отживелици.. не виждате ли какво става. Европа иска да забрани религията, половете, традициите, семейството. Искат да ни направят ***. Да бачкаш като роб и да плащаш до живот за жилище и здраве. България все още е доста добре. Все още кадрите от соца са в управлението на държавата и ни пазят, защото държат на семейните ценности. Който има малко дете знае - все по-трудно е да възпитаваш деца. От всякъде ги заливат с помия, няма морал и ценности както преди 20-30год

131

Анонимен

преди 2 години

Каква Коледа? Урсула каза празничен период.Няма вече да се делим на християни и ... всъщност другите да се определят както си искат. Ние сме виновни за грешките на дедите на кралицата, на конкистадора Кортез и на всчки завоеватели. Сега мирно сведете глава и дайте онея мнайсет милиона щот слънцето си .ба капаците и сега има глобално затопляне

130

Анонимен

преди 2 години

Светлата Коледа я помрачавате само вие - ГНУСЯРИТЕ прапагандатори от уро дливите медии, платени от политици и антихуманни фондации (като тази на Гейтс). Един най-обикновен грипен вирус го използвахте да подчините целия свят и стадото овце - най-голямата измама в човечеството до сега. Добре ви се получи като унищожихте милиони малки бизнеси и им подарихте бизнеса на Амазон, Уолмарт и подобни хищни престъпници. Ако от човешки съд избягате, от Божия няма да имате шанс.

129

Глух Пор

преди 2 години

"Не трябва да забравяме, че ваксинацията в повечето европейски държави е била направена преди повече от 6 месеца."/ Ааа нищо не забравяме! Не забравяме че първо казваха че тия ваксини щели да спрат вируса. Не забравяме че после казаха че поне година щели да ни пазят. Не забравяме и това после за 6те месеца само. И за 5те месеца . Знаем за разлика от вас че последното за сега е 3 месеца. И знаем че Омикрон тръгна от ваксинирани и от ваксинирани със сертификати се разнася по света. И друго помним

128

Не!

преди 2 години

И пак НЕ!

127

баси пропагандата

преди 2 години

хахахаа тези които ги списват тези неща се спукват от смях сто процента - "Ваксините срещу Covid са медицинско чудо, но те не са вездесъщи"

126

Феникс

преди 2 години

На 63 години съм , не ваксиниран На първи декември се разболях на трети декември оздравях .Три пъти капки за нос и 20 гр. ракия домашна .Пост Covid -- сополи.

125

Армагедон

преди 2 години

Ще помрачи ли поредната COVID вълна светлата Коледа?Сложили на снимката две забулени кадъни?!?!?!

124

Lina

преди 2 години

Мисля да режа салатата- селската.Тази , която мирише на зелено, на живот, на свежест.С лимон ще я правя и зехтин. По - хубава е с лимон.Ако някой препоръча заместител на лимона, да не е оцет . Ще погледна, ако може да не е някаква тежка химия.Благодаря предварително.

123

Снежанка без джудже

преди 2 години

Уууу..то пък една "светла" Коледа се очертава без ток и без пари, че и Дядо Коледа с Корона ни "дари"

122

Анонимен

преди 2 години

От къдя на къдя. Ша са помрачи, но не на народонаселенийту, а на мошениците, алхимиците на тестовите течности. Ми тъй де, омикрона отправя корпоративно довиждане, приспособи се да бъде от към добрата страна. Който си бил една, две и трета бил, другите останаха капо, заедно с изобтретателя на тази течност.

121

Гамен Грипенов Ветов

преди 2 години

Здраствуйте Паляци!Така ва искам Жа,боци!Никакъв страх от щамът Шипка!Аз ви го казах и пак ша са повторя,ама под сурдинка,между нас казано,Ковид нема!Е,че м,рети,амчи ша са мре,щот тъй ми облекчавати задачкатъ,таз територия да я зачистя за московските викинги!Те са *** заплюли за техин чиляк и аз тряа да са приставя дубре пред началникъ Ришеткин!Туй бюджети,заеми,бъдъщи,димографска кризъ,туй ни мъ и,бе въобще!Захлебвам здраву кат Черепа и си бия пръта на 86ия етаж на Бурж Ал Араб,а вий го д,хайти

120

ТАЯ

преди 2 години

ква кал ми е турила аз не мога да ди6ам след ваксината

119

Анонимен

преди 2 години

Дори в Португалия, където буквално почти всеки, който отговаря на изискванията е ваксиниран....Броят на новозаразените, хоспитализираните и починалите в Португалия се увеличава......Я пак??!! Това не е ли точно обратното на досегашната ви мантра? Значи, където има най-много ваксинирани има и най-много хоспитализирани и починали. Ей сега гаспадаря, оня сбръчкания, ще ви спре заплатките!!

118

Анонимен

преди 2 години

Само да не затварят Моловете , че за нас Евробългаристанците това е смисъла на живота !!

117

Анонимен

преди 2 години

Какъв омикрон, те първо да изолират *нормалния* ковид19 вирус, ама не...тръгнали да ни лъжат за нови мутации. Дайте да видим изолирания ковид-19 вирус, манипулатори и лъжци недни!

116

ww

преди 2 години

нас християните пак ще ни затворят за Коледа но бас се хващам на 2000%че на курбан байрам всичко ще бъде отворено и до тогава ковида ще изчезне

115

Анонимен

преди 2 години

Ненормалници.

114

Споко,

преди 2 години

за Рамазана всички ограничения ще отпаднат:)))