94

4epa

преди 2 години

ПОДАЛЖАВАМЕ ИЗМАМАТА - С РУМЕН ОВ4АРОВ, АЛЕКСАНДАР ТОМОВ, ЕМИЛИЯ МАСЛАРОВА, РУМЕН ГЕ4ЕВ, ТАСКО ЕРМЕНКОВ ,- ЛЕЛЕ МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!! СЛЕД ТЕЗИ ВИНАГИ ФАЛИТ !!!!!!!!!

93

Дора

преди 2 години

Долу лапите от ТЕЛК! Като не могат да създадат нещо добро, търсят какво да разрушат, дейност да отчетат. ТЕЛК има голям принос за оцеляването на българското население, като в почти всяко семейство е влязла чрез ТЕЛК някаква подкрепа. Разбиха здравеопазването като цяло, сега се сетиха пак за ТЕЛК, защото ще вземат пари по някакъв проект за внедряване на международна система за оценка...

92

ГУГАЛО

преди 2 години

Добре някьде да пише в предизборнити програми- ДСБ- отмяна на ТЕЛК решения или хора сьс сьрдечни проблеми- диабет- инсулт да им се пише какво могат да работат ,а не да взимат пенсии. Според ИТН не трябва да има категориен труд-или полуделата Мика Зайкова да отиде в есдц на СТОМАНА ИНДЬСТРИ и да види за какво е пьрва категория. Добре защо не го писахте в предизборните програми а сега го измисляте. С 8 процента от изборите да определяш живота на хората- ей богами не е сериозно

91

Анонимен

преди 2 години

Много мушеници виждам тук!!!

90

Анонимен

преди 2 години

Крадците идват да ограбят народа български!!!

89

Анонимен

преди 2 години

Койт има парата шои са кефиии, койт няма .. ем ...

88

фалит държавен

преди 2 години

Старите строяха и крадяха , а *** многострояха и много крадяха новите нищо не строят само крадат и заем взимат всичко да приберат.

87

Анонимен

преди 2 години

Няма ни един с маска. Хубаво ги вижте!!!

86

Анонимен

преди 2 години

Другарката Масларова донесе ли кошницата с данъци? За децата малки пак ли ще има пържоли и пързалки?

85

изнервен

преди 2 години

А бе тези колкото неща планираха и обещаха, все едно че България е с бюджета на САЩ.

84

Анонимен

преди 2 години

Гумен Речев участвал ли е в преговорите? Той е най-големият специалист по фалитите.

83

реалист

преди 2 години

А нови милиарди ще се теглят ли? Че май хазната е празна и ще си остане такава.

82

Анонимен

преди 2 години

Дреме ми за дб-то! По-добре да изчезне, да не заблуждава хора! След простотиите на вожда на дсб кънев и на иванов, не гласувам за такива. Тази година се видя, че ламтят само за власт, за друго нямат идеи! Прегърнаха се с гечев, овчаров и масларова! Слязоха да дълбаят под дъното! Позор! Сигурно и татко им се изчерви от срам и мълчи, не се обажда!

81

Анонимен

преди 2 години

Къв ши го ядем с тези..

80

Господин министър

преди 2 години

В сферата на науката и изкуството не става така ни орел, ни рак, ни щука - аз вадя ръце - ама удрям коз на руснаците те ме погват, удрям коз на американците те ме погват - кой прецакаш те погва , затова съм извадил козовете и съм ги дал на всичките без на нашите да им видя акъла!И затова Исландия е много хубаво място , едно такова неутрално ...то стана като с атомните бомби четирима дезертирали от Манхатън да не само САЩ да има ядрен арсенал - щеше да е страшно, а не клекнеш гръмвам ти град.

79

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Евреи от ДНЕС БГ,престанете да изхвърляте от коментаторското пространство Етнически Българи. Ще ви дообр.ежем!!! Това,което идва е ад без право на ваксини. Будете Ради,турци и евреи.Ще бъдете ПЪРЖЕНИ , ВАРЕНИ ,КАСТРЕНИ , СУШЕНИ , БЕЛЕНИ , СТЪРГАНИ , КЪЛЦАНИ и т.н. Ще ви направим на пюре , но ще оставим очите ви в кашата,че да се гледате в състоянието на истинската си семитска фашистка дрuслива същност. Ако въобще можете да бъдете същност.

78

Анонимен

преди 2 години

Четворната сбирщина постига съгласие как да краде.

77

Господин министър

преди 2 години

С извънредно финансиране го виждам, наваксване за 10 години безхаберие на община Враца и липса на културна стратегия!

76

Денков!

преди 2 години

Не го решавам аз , но виждам развитие и запазване само под шапката на министерство на културата и държавен статут и ако работодателя ми е съгласен , когато имам време ще разговарям с нея ...така повече не може да продължава - ни орел, ни рак , ни щука - ама е и орел и рак и щука!

75

Калеко Алеко

преди 2 години

Тези червенотиквеничета трябва да проумеят че преди да разпарчедисат баницата, някой трябва да я изпече и поднесе на масата, а това не става с данъчни престъпници в НАП, като Спецов, нито с финансови съветници като Румен Гечев, нито с измамници като Кирчо и кокорчо, не става и с кредити за милиарди, по патента служебната Хунта, а фарсът който разиграват съзаклятниците в Мола, по тъмна доба ще се пренесе на друго място, където червените крадци от "Позитано 20" ще учат кирчо и кокорчо на занаята..